CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

WINSTROL | DECA | TESTSTAPEL

WINSTROL | DECA | TESTSTAPEL
26th December 2020
Winstrol is een goede aanvulling op Deca, omdat het helpt om eventuele waterproblemen die je kunt krijgen door het gebruik van Deca te beperken. Met een schoon dieet zou water in bijna elke cyclus minimaal moeten zijn, maar je kunt iets meer vasthouden met bepaalde verbindingen. Of je nu bouwt, snijdt of een lean massacyclus doet, met deze combo kun je hier niet fout gaan. Winny kan ook vaak pijn in de gewrichten veroorzaken terwijl de Deca dit helpt bestrijden. De twee vullen elkaar hier heel goed aan. Ik praat meer over Winstrol in snijcycli, maar voor de hier genoemde cyclus zal ik de basisprincipes van Winny uiteenzetten. Winstrol wordt meestal geleverd als tabletten of injecteerbaar op waterbasis. Er zijn op olie gebaseerde Winstrol-preparaten die ik sterk kan aanbevelen. Ik houd persoonlijk niet van Winny op waterbasis omdat de oplossing gemakkelijker vastloopt in spierweefsel en infecties kan veroorzaken. Ik zou gaan tabs of olie gebaseerde, of bust.

Vergeet niet dat Deca één keer per week kan worden opgenomen. We zullen 2 maal per week een test uitvoeren voor deze cyclus, om tot 500 mg / week te komen.
  • Weken 1-15: 500 mg / week test (tweemaal per week geschoten bij 250 mg), 300 mg / week Deca (eenmaal per week geschoten) en 40-50 mg / dag Winstrol (elke dag genomen). Je zult de Winstrol alleen de eerste 8 weken gebruiken en dan laten vallen. Als je ervoor kiest, kun je het in plaats daarvan de afgelopen 8 weken toevoegen. 1/2 mg Arimidex of Aromasin 3 keer / week zou voldoende moeten zijn als voorzorgsmaatregel voor een mogelijke aromatisering van de test en Deca.

Post cyclus therapie

Wacht 2 weken na de laatste opname van de test / Deca om Clomid te starten met 100 mg / dag de eerste 10 dagen en daalt vervolgens tot 50 mg / dag de volgende 10 dagen. Ga door met Arimidex vanaf het einde van de cyclus tot het einde van de Clomid-therapie. HCG zou ook een goede toevoeging zijn om je noten vol te houden of ze weer op te laten zwellen wanneer de cyclus is voltooid. Je kunt het tijdens de cyclus met 250 IE 2 keer per week gebruiken, of als je het tijdens de cyclus niet gebruikt, gebruik dan 2500 IE / week de 2 weken na je laatste test / Deca-opname (opgesplitst in 2 afzonderlijke 1250 IE doseringen per week, dwz maandag / donderdag).
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!