CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

WAAROM HORMOONVERVANGINGSTHERAPIE?

WAAROM HORMOONVERVANGINGSTHERAPIE?
24th January 2021
Niemand is ooit gemaakt om een ​​leven te leiden dat grootsheid ontbrak. Geen enkele man was ooit ooit tevreden met middelmatig zijn en gewoon voorbij scharrelen. Zelfs als middelmatigheid comfortabel aanvoelde, was de mens niet gemaakt om in een comfortzone te leven die snel in zijn eigen zelfvernietiging zou veranderen. We krijgen één kans op het leven en het gaat vrij snel voorbij! Ik wil dat je nadenkt over de gelukkigste tijden in je leven: niet de gebeurtenissen, maar de gevoelens die je had toen de gebeurtenissen zich ontvouwden en je echt moeite deed om iets te laten gebeuren. Nu wil ik dat je jezelf een simpele vraag stelt: zijn die gevoelens nu hetzelfde als toen? Kom je opgepompt uit bed en klaar om je dag te beginnen? Of is het gewoon weer een dag van een levende hel?

Wat ik heb ontdekt, is dat het leven soms niet zo slecht is als we willen. We maken mentaal kleine dingen tot een grote crisis, en het is gemakkelijker om dit te doen naarmate we ouder worden en onze natuurlijke testosteronproductie lager wordt. Dingen zoals rekeningen, geld, die kleine deuk in je autodeur, of dat vervelende boompje dat moet worden gekapt in je tuin, geen van deze dingen zijn echt zo erg!! Maar we transformeren mentaal alles in ons leven in een soort verdomde crisis omdat we gewend raken aan een leven van shit, omdat we ons constant als shit voelen!!

Niemand wilde ooit de man zijn die aan de zijlijn zat en keek hoe zijn kinderen honkbal speelden, of de energie miste om hen door de tuin te achtervolgen. Het is vrij gemakkelijk om te zien dat de meerderheid van de mannen in geprogrammeerde drones verandert naarmate ze ouder worden, met elk laatste beetje leven en enthousiasme uit hun lichaam gezogen!! Het is gemakkelijk om het op te schrijven als "gewoon ouder worden" en saai dagelijks bestaan ​​als normaliteit accepteren. Natuurlijk kun je uitkijken naar een jaarlijkse vakantie, de boot één keer per maand meenemen, of je bedrijfsfeest, maar wat zit daar tussenin? Ik wil weten waarom het niet OK is om Superman elke dag te neuken!! Ik ben hier om je te vertellen, je kunt, en het leven gaat je sneller voorbij dan je denkt, dus je kunt beter aandacht besteden aan wat ik met je ga delen.

Er is een manier om je oude zelf terug te krijgen. Er is een manier om beter te worden dan je oude zelf, als je oude zelf helemaal slecht is. Het wordt testosteronvervangingstherapie genoemd.

Ik wil dat je even je hoofd leegmaakt en al deze natuurlijke versus onnatuurlijke onzin vergeet. Je bent niet natuurlijk en dat ben je nog nooit geweest. Het nemen van hoofdpijnmedicatie, in een zonnebank liggen, frisdrank drinken en frites eten of de deodorant aantrekken die je elke dag draagt ​​voordat je naar je werk gaat, heeft niets natuurlijks. Denk je dat iemand die een detox van twee weken doet, de schade die ze de afgelopen 30-40 jaar of zo hebben veroorzaakt, wist? Nee, zo werkt het niet helemaal. De maatschappij en de media hebben geweldig werk geleverd door iedereen in het hoofd te zetten dat als je een hormoon door een naald neemt, je in dezelfde categorie zit als een heroïneverslaafde, en dat is totale onzin!! Maar ik ben hier om je iets te vertellen: het repliceren van hormoonspiegels van toen je 18 jaar oud was, is veel dichter bij natuurlijk dan alle antidepressiva die artsen nu mensen willen voorschrijven, omdat ze denken dat dat is de echte oplossing om je altijd stront te voelen.

Ik krijg veel jongens die naar me toe komen en me vertellen: "Ik wil dit spul niet voor altijd meenemen." Wat maakt dat nou eigenlijk uit? Dus ze geven er de voorkeur aan voor altijd zin te hebben? Er is zo'n stigma als het gaat om het nemen van een medicijn via een naald.

Ik ben ervan overtuigd dat de medische gemeenschap liever heeft dat je altijd ziek bent, zodat ze je bedrijf niet verliezen. Denk er eens over na: als mensen gezonder en sterker zouden worden, zouden ze niet zoveel tijd doorbrengen op het kantoor van de dokter. Ik geloof dat dit de grootste reden is dat het medische bestuur artsen op de proef stelt die HGH, HCG, Arimidex en testosteron voorschrijven aan mannen en vrouwen. Elk jaar worden miljoenen en miljoenen dollars uitgegeven aan klinisch onderzoek voor elke andere bekende ziekte, maar toch denken ze nog steeds dat hormoonvervanging gevaarlijk is!!

Het ironische deel is wat zij veel patiënten met zwakte, verspilling syndroom, groeiachterstanden, spierdystrofie en andere levensbedreigende ziekten voorschrijven. Ze schrijven steroïden voor!! Dus wat maakt dit in godsnaam uit? Ik kan een steroïde nemen als ik sterf, maar ik kan er geen nemen als ik gewoon gezonder wil zijn en mijn energie en libido wil terugkrijgen. God verbied dat iemand iets neemt om zich beter te voelen en mogelijk zijn seksleven, huwelijk en algemeen gevoel van welzijn kan redden!!

Ik ben hier om je te vertellen hoe de andere kant leeft. Ik neem voorgeschreven hormoonvervanging via mijn arts en ik voel me ongelooflijk. Ik gebruik nu al 3-4 jaar testosteron. Ik moest testosteron gebruiken omdat ik anabole steroïden had gebruikt sinds ik ongeveer 19 jaar oud was en mijn natuurlijke productie vrijwel was verdwenen. Ik wist dat dit de weg was die ik insloeg en eerlijk gezegd vond ik het niet erg.

Ik had het geluk om vrienden te hebben die veel ouder waren dan ik en een goed voorbeeld waren van wat testosteronvervanging voor iemand kon doen. Deze jongens deden niet alsof ze ouder waren en ze deden het beter dan jongens in de sportschool die half zo oud waren! Ik heb nooit naar deze jongens gekeken alsof ik rondhing met iemand van mijn vaders leeftijd omdat ze niet hetzelfde handelden. Leeftijd was gewoon een nummer voor deze jongens en het is alsof hun leven nooit een beat heeft gemist vanaf toen ze 20 jaar oud waren.

Dus nee, het stoorde me nooit toen ik hormoonvervanging kreeg. Ik denk dat ik het waarschijnlijk met een paar drankjes heb gevierd en voor altijd een cheet tegen een nieuwe ik zei. Wat ik je in het volgende gedeelte van mijn boek ga geven, is alle informatie die je moet weten over hormoonvervanging en hoe je dit veilig kunt doen. Wie weet, misschien zal wat je hier leest je leven voor altijd veranderen.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!