CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

VOORJAARSVAKANTIE "PUSSY SLAYER" CYCLUS (ANAVAR | WINNY)

VOORJAARSVAKANTIE "PUSSY SLAYER" CYCLUS (ANAVAR | WINNY)
23rd December 2020
Ik kreeg deze van een goede vriend van mij die deze "win / var" -capsules maakte. Iedereen hield van de verdomde dingen, en ze waren precies goed gedoseerd. Ze bestonden uit 30 mg Oxandrolon en 30 mg Winstrol en de synergie was ongelooflijk van die twee daar.

Deze cyclus was mild en hella effectief!! Alles wat ik nodig had was een injecteerbare test om ermee te gebruiken en ik was goed om te gaan. Voor de jongens die het niet erg vinden om te injecteren, zou ik gaan met een testprop van 300 mg / week. Voor de jongens die een hekel hebben aan schoten, ga met een lage dosis testosteron enanthate eenmaal per week met 200 mg. We willen gewoon genoeg testen om op de hoogte te blijven. Dit is een zeer effectieve 8 weken cyclus die gegarandeerd het slipje laat vallen, als je dieet natuurlijk op schema is.
  • Week 1-8: Winny-tabletten van 30 mg / dag, Oxandrolon 30 mg / dag, testantantaat van 200 mg / week (of prop van 300 mg / week). Wacht 14 dagen na de cyclus om met herstel te beginnen als u testenanthate of cypionate (lange kettingtest) gebruikt en wacht 10 dagen na de cyclus als u testprop gebruikt. Voor herstel gebruikt u: Clomid 20 mg / dag gedurende 20 dagen, 1/2 mg Arimidex per dag ernaast.

Anavar verdeling:

Oxandrolon is waarschijnlijk de meest milde steroïde die er naast Primobolan is. Oxandrolon zal je geen pijn doen; je moet dit spul serieus misbruiken om er bijwerkingen van te krijgen. Elke dosering van 100 mg / dag of minder zal waarschijnlijk geen andere shit doen dan de leverenzymen licht verhogen, die snel weer normaal worden nadat u stopt met fietsen. Oxandrolon moet ten minste 30 mg / dag worden gebruikt om er enig voordeel van te zien, maar kan tot 100 mg / dag worden ingenomen om meer dramatische resultaten te zien. De twee bijwerkingen die ik bij het innemen van Oxandrolon merkte, was dat het vaak mijn eetlust doodde (wat niet erg was om te snijden) en het maakte mijn maag soms van streek, maar niets waar ik niet mee kon omgaan. Anders dan dat is het geweldig. Ik heb er nooit een slechte huid van gehad, geen slapeloosheid en geen depressie. Het is ook een zeer gemakkelijke steroïde om van te herstellen. U krijgt meestal niet de "crash" wanneer u Oxandrolon stopt, zoals bij testosteron.

Winny verdeling:

Op elke plek waar je nu kijkt, hebben deze jongens het over het dagelijks gebruiken van 50 mg Winny. Hoewel dat de meest gebruikelijke dosering is, ben ik hier om u te vertellen dat het elke dag bij 20-30 mg kan worden gebruikt en nog steeds met geweldige resultaten. Het grootste ding over Winny is het vochtafdrijvende effect. Dit is iets dat je uitdroogt en het kan mogelijk letsel of gewrichtspijn veroorzaken als je er te zwaar op traint. In de bovenstaande cyclus is de dosering precies goed wanneer deze naast de Oxandrolon wordt gebruikt. Het is conservatief genoeg om mild te zijn, maar het synergetische effect naast Oxandrolon is ongelooflijk. Meer ervaren personen die een sterker effect willen, kunnen de doseringen verdubbelen en 60/60 mg gebruiken met Oxandrolon en Winny, maar het is niet nodig. Voor de man met slechts een paar honderd dollar die een geweldige cyclus wil, raad ik sterk de voorjaarsvakantie "Pussy Slayer Cycle" aan.

Kan ik deze cyclus zonder test gebruiken? Ja dat zou kunnen. Met slechts 8 weken en met een milde dosering als we hier gebruiken, zult u niet zo slecht worden afgesloten als u 30/30 mg gebruikt. Laten we eerlijk zijn: de test zelf zal de natuurlijke productie toch nog afsluiten. Als je nog geen naalden wilt gebruiken, dan zou ik deze solo uitvoeren, maar ga niet langer dan 8 weken en houd de tabbladen op 30/30 mg.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!