CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

TRENBOLONACETAAT | TESTOSTERONPROPIONAAT - BASALE STEROÏDE CYCLUS

TRENBOLONACETAAT | TESTOSTERONPROPIONAAT - BASALE STEROÏDE CYCLUS
16th December 2020
Na mijn Dbol enige cyclus ben ik weggegaan uit New York. De volgende jaren was ik terug bij het trainen van natuurlijk en kon ik geen bron voor steroïden vinden om mijn leven te redden. Je moet niet vergeten dat dit vóór de dagen van internetbronnen en gemakkelijke toegang was. Ik had een vriend die ongeveer 4 uur bij me vandaan verhuisde en ik reed elke dag 4 uur om mijn volgende cyclus te halen. Deze cyclus zou bestaan ​​uit trenbolonacetaat en testosteronpropionaat en zou een geweldige cyclus blijken te zijn om versnipperd te raken zonder de bank te verbreken. Ik had elk 2 flessen en de cyclus duurde 10 weken.

Als een domoor heb ik niet vaak genoeg geïnjecteerd. Ik heb maar twee keer per week geïnjecteerd en kreeg acne die zo verschrikkelijk was dat ik naar een dermatoloog moest gaan en drie verschillende medicijnen moest krijgen om mijn rug op te ruimen. Mijn rug is nog steeds getekend als een gek omdat ik niet wist wat ik op dat moment aan het doen was. Als u deze cyclus gebruikt, moet u minimaal maandag / woensdag / vrijdag injecteren!! De meeste jongens gaan om de dag met deze verbindingen, maar ik heb geleerd om weg te komen met maandag / woensdag / vrijdag zonder de bijwerking van acne. De acne wordt veroorzaakt door hormoonniveaus die over de hele kaart springen, en je kunt ook merken dat je acne erger wordt wanneer je uit de cyclus komt dan wanneer je erop staat. Nu krijg je met 2 flessen van elk slechts ongeveer 6-7 weken, omdat je elk 3 cc / week gebruikt. Daarom zou ik van elk 3 flesjes krijgen en 9-10 weken gebruiken. Je kunt nog steeds wegkomen met een cyclus van 6 weken hiervan en geweldige resultaten krijgen, maar ik zie gewoon het nut niet in om alleen verbindingen gedurende 6 weken te gebruiken en direct te stoppen wanneer de dingen er goed uitzien.
  • Weken 1-10: 300 mg / week prop, 300 mg / week tren (geïnjecteerd maandag / woensdag / vrijdag), en laad beide verbindingen in dezelfde spuit, het is prima. Ik zou naast je bilspieren naar een andere site gaan, omdat je vaker injecteert. Ik zou dit doen: maandag - linker glute, woensdag - rechter glute, vrijdag - linkerschouder (deltoïde), aanstaande maandag - rechterschouder (deltoïde), herhaal dan.
Deze cyclus biedt de gebruiker een aantal goede, schone voordelen, of een goede definitie en spierbehoud, als u op dieet bent. Ik gebruikte deze cyclus om mezelf te verknippen, en ik zag er verdomd goed uit toen het klaar was (zonder mijn acne omdat ik een idioot was). Gedurende deze tijd was ik ook verslaafd aan een extreem hete stripper die uiteindelijk een maatstaf was in mijn status van super hete kuikens!!

Ik ga eerst praten over de bijwerkingen van trenbolon. Tren kan smerig zijn: ik ga niet liegen. Voor het geld geloof ik niet dat er een betere verbinding is dan wat trenbolon voor jou kan doen. Je krijgt keiharde spieren en extreem goede kracht. Maar het is misschien niet zo prettig om in de buurt te zijn. Tren kan je gemener maken dan een slang. Je verdraagt ​​gewoon geen onzin op tren. Het is een constant gevoel van spanning en agressie dat in het begin best cool kan zijn, maar uiteindelijk oud wordt. Tren is niet iets dat ik zou aanraden om meer dan een keer per jaar te gebruiken. Met tren weet je gewoon dat je iets hebt, het is heel krachtig.

Een ander neveneffect van tren is nachtelijk zweten. Je kunt wakker worden met je in zweet gedrenkte lakens, of zelfs halverwege de nacht moeten douchen en je lakens verschonen. Ik heb er ook altijd slapeloosheid op; de slaap ging vaak van 7-8 uur per nacht naar 3-4 uur per nacht. Dit was niet elke nacht, maar het waren er veel!! Tren leek me ook altijd ouder en moe in het gezicht te doen lijken. Soms zou het ook mijn prostaat aantasten. Ik had vaak het gevoel dat ik moest pissen en dan boven het toilet moest staan ​​en gewoon problemen had met gaan.

Mijn zin in seks was door het dak. Ik heb het niet over alleen seks willen hebben met een meisje: ik heb het over haar willen straffen met je lul!! Maar ik zou absoluut geen tren gebruiken zonder testosteron in de mix. Hier wil je niet alleen op vliegen. Het is hard genoeg tijdens het gebruik van testosteron ernaast, zonder test zou het een nachtmerrie zijn!! Trenbolon is gewoon iets dat je moet proberen. U krijgt misschien minder bijwerkingen dan een andere gebruiker. Hoe hard ik ook ben, ik zou me waarschijnlijk niet voorbereiden op een bodybuildingwedstrijd zonder dit, omdat ik weet wat het voor mijn spieren doet.

Een ander neveneffect dat u kunt ondervinden bij het gebruik van tren is dat het uw cardio kan belemmeren. Misschien voel je je kortademiger gemakkelijker als je op tren bent. Ik heb deze echter nooit echt meegemaakt. Tren kan de gebruiker ook een constante hoest geven, ook wel "tren hoest" genoemd. Het is niets ongewoons voor veel gebruikers, hoewel dit een andere bijwerking was die ik nooit heb gekregen (althans, ik weet het niet meer).

Er is een ander type tren genaamd "tren enanthate". Dit is gewoon een andere ester die aan de verbinding is bevestigd en het stelt de gebruiker in staat om met slechts 2 injecties per week te gaan in plaats van 3. Je kunt ook horen over een verbinding genaamd "Parabolan" waarvan sommige jongens zullen proberen je te vertellen dat het superieur is aan tren. Laat u niet misleiden, het is niets meer dan een extreem dure versie van trenbolon. Het is bijna niet anders, en je krijgt er niks van dat tren niet voor je kan doen. Verspil je geld niet aan Parabolan, vertrouw me.

De bijwerkingen van testprop zullen vrijwel hetzelfde zijn als uw lange kettingtests. Verhoogde zin in seks, mogelijke acne, maar waterretentie zal bijna niet bestaan ​​op 300 mg / week testprop. De combinatie van testprop en tren is krachtig en de cyclus is eenvoudig. Wat doseringen betreft, zou ik me houden aan niet meer dan 300 mg / week tren. Ik ben er maar liefst 600 mg / week op geweest en de voordelen wogen niet op tegen de bijwerkingen. Ik kreeg bijna niets meer op 600 mg / week van tren dan wat ik kreeg op 300 mg / week ervan.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!