CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

TESTOSTERON | TEST SUSPENSIECYCLUS

TESTOSTERON | TEST SUSPENSIECYCLUS
20th December 2020
Testosteronsuspensie is in wezen testosteron waaraan geen ester is bevestigd. Het komt snel in je systeem en geeft uitstekende krachtwinsten voor een training. Hoewel shots meestal pijnlijker kunnen zijn, kan de boost-testosteronsuspensie een training geven ongelooflijk!! Het nadeel hiervan is dat je regelmatig moet injecteren, omdat het hormoon geen drager is en het snel in en uit je lichaam komt. Nu stellen de meeste mannen voor deze elke dag of zelfs twee keer per dag te injecteren, maar ik heb het nooit op deze manier gebruikt. Uit mijn ervaring met schorsing, zolang ik er een lange kettingtest achter liet, kon ik het gewoon op trainingsdagen gebruiken en ik zou het een uur voor de training injecteren. Voor de beste resultaten moet de testophanging ten minste 6 weken worden uitgevoerd.

Het goede deel van suspensie is dat als u 100 mg injecteert, u kunt wedden dat uw systeem alle 100 mg krijgt, omdat er geen ester of conversieproces bij zit. De slechte kant is waterretentie en oestrogeengerelateerde bijwerkingen zoals gyno kunnen veel waarschijnlijker zijn. Je wilt hier iets krachtiger dan Nolvadex gebruiken. Ik zou er Arimidex mee gebruiken en ik zou 1 mg / dag Arimidex gebruiken voor de zekerheid. Suspensie wordt geleverd in een versie op waterbasis en op oliebasis. Ik zou op olie gebaseerd worden als dat al mogelijk was, omdat schoten er minder pijn mee lijken te doen. Als je op waterbasis bent, zou ik aanraden het met olie te snijden, zoals B-12. De spuit ziet er een beetje vreemd uit met de scheiding van water en olie, maar het is prima om hiermee te injecteren.

Zoals hierboven vermeld, wilt u hier een lange acteertest achter uitvoeren. 500 mg / week testosteron cypionate of enanthate zou een goede keuze zijn. Ik zou deze cyclus gedurende 10 weken uitvoeren terwijl ik de testsuspensie gedurende de eerste 6 weken tijdens de cyclus gebruikte. Testvering is een veelgebruikt bestanddeel dat door MMA-jagers wordt gebruikt voor het snel optreden van agressie en intensiteit, en je zou er ook een verdomd goede kick in je trainingen mee moeten opmerken. Ik zou geen suspensie gebruiken als je snijdt, het is beter voor snelle massa- / krachtcycli.

Bijwerkingen van testosteronsuspensie zijn onder meer: ​​enorme toename van agressie, vette huid, acne, grote waterretentie en mogelijke gynaecomastie. U wilt zeker Arimidex hierbij betrekken. Nolvadex is hier niet sterk genoeg, ga met A-dex.
  • Weken 1-6: 100 mg testsuspensie per uur vóór de training op trainingsdagen.
  • Weken 1-10: 500 mg / week testosteron cypionate of test enanthate

Post cyclus therapie

100 mg / dag Clomid dagen 1-10 (gestart 2 weken na laatste testopname), 1/2 mg Arimidex per dag gedurende 4 weken, begon dag na laatste opname en ging 2 weken verder met Clomid-therapie. Als u ervoor kiest, kunt u doorgaan met Arimidex met 1/2 mg / dag gedurende het hele gebruik van Clomid (u kunt dit met elke cyclus doen). Hoewel zeker niet noodzakelijk, zou dit een faalveilige methode zijn om mogelijke oestrogeen-rebound te voorkomen die zou kunnen optreden na de 2 weken waarin Clomid wordt gebruikt. Hoewel dit voor sommigen niet nodig is, kunnen anderen dit nuttig vinden.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!