CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

TESTOSTERON - BASIS STEROÏDE CYCLUS

TESTOSTERON - BASIS STEROÏDE CYCLUS
14th December 2020
Mijn eerste cyclus was een enkele fles testosteron op piramide-wijze. Een piramide fietsen is een behoorlijk ouderwetse manier van fietsen, en tegenwoordig raden velen de piramide-cyclus af. Voor een eerste cyclus denk ik dat het een goede manier is om testosteron te laten werken, omdat het je in staat stelt om zo weinig mogelijk winst te maken op en het stelt de gebruiker in staat zich langzaam aan te passen aan de veranderingen van de verbinding. Naar mijn mening is langwerkende testosteron de beste eerste cyclus. Het is waar het mainframe controlecentrum van het mannelijk lichaam uit bestaat, en bijwerkingen zijn beperkter met een lage tot matige dosis testosteron dan veel andere verbindingen. Bijwerkingen zoals aromatisering en verminderde zin in seks zijn gewoon niet aanwezig bij testosteron. Aromatisering is de toename van oestrogeenspiegels in het mannelijk lichaam. Dit kan voorkomen bij verhoogde testosteronspiegels, maar bij een gematigde dosis blijven de dingen minimaal.

Ik heb het vaak over deze cyclus gehad op mijn blog en het is veruit de rode draad. De cyclus is een cyclus van 8 weken van een enkele 10 ml flacon met testosteron piramide omhoog en vervolgens terug naar beneden. Je injecteert één keer per week, en ik zou beginnen met je bilspieren en elke week gewoon kanten draaien. Voor uw eerste cyclus hoeft u voor uw eerste cyclus niet in andere sites te injecteren, tenzij u ervoor kiest.
  • Week 1 - 0,5 cc
  • Week 2 - 1 cc
  • Week 3 - 1,5 cc
  • Week 4 - 2 cc
  • Week 5 - 2 cc
  • Week 6 - 1,5 cc
  • Week 7 - 1 cc
  • Week 8 - 0,5 cc
Voor post cyclus therapie (PCT) gebruikt u Clomid. Clomid is een verbinding die op tabbladen komt of u kunt een vloeibare versie bestellen via een website voor peptideonderzoek. Het is eenvoudig genoeg om te vinden, typ gewoon "vloeibare Clomid" of "peptiden" in de zoekbalk en u zult het vinden. Voor de vloeibare versie meet u gewoon in een spuit en spuit u deze in uw mond. De meeste Clomid wordt gedoseerd met 50 mg per pil, of 50 mg per ml in de vloeibare versie. U moet 20 mg / dag gedurende 20 dagen gebruiken als postcyclus-therapie, beginnend 2 weken na uw laatste injectie. U wilt 2 weken na de opname beginnen omdat u de testosteron voldoende tijd wilt geven om te ontspannen en uw lichaam te reinigen om volledig te profiteren van uw postcyclus-therapie.

Clomid is een vrouwelijk hormoon en het stuurt een signaal naar je lichaam om op natuurlijke wijze meer testosteron te produceren. Omdat uw lichaam tijdens uw cyclus synthetisch testosteron heeft gekregen, zullen uw testikels stoppen met het produceren van hun eigen testosteron. Omdat je zo'n overvloed aan testosteron hebt, denken ze niet dat ze er zelf meer van moeten maken. Clomid doet het tegenovergestelde door een signaal te sturen om meer te produceren om het vrouwelijke hormoon dat u nu inneemt te compenseren. Bijwerkingen van Clomid kunnen lethargie en een algemeen gevoel van depressie zijn. Eerlijk gezegd voel ik me rotzooi. Maar het is een noodzakelijk kwaad om je eigen test opnieuw te laten afvuren. Weet gewoon dat het van korte duur zal zijn.

Bijwerkingen van deze cyclus zijn een enorme toename van libido, mogelijke acne, verhoogde agressie en een enorme toename van uw gevoel van welzijn. Ik voelde me als Superman tijdens mijn eerste cyclus en niets kon me ten val brengen. Ik kreeg een solide 23 pond in deze cyclus, maar ik at als een gek, sliep veel en trainde mijn reet af. Zonder die factoren in de vergelijking krijg je niets!! Steroïden laten je niet groeien; ze brengen je lichaam gewoon in de juiste omgeving om te groeien als al het andere in de mix zit!! Je moet je nog steeds kapot maken met training en voeding, het is geen magie. Je zult niet al je winst uit je cycli behouden. Ik denk dat ik minstens 50% van mijn winst verloor na mijn eerste cyclus.

Het type testosteron dat u voor deze cyclus wilt, is testosteron enanthate of testosteron cypionate. Dit zijn beide langwerkende testosteronen en ik leg echt geen nadruk op elkaar. Ze lijken allebei erg op elkaar. Ik zou wegblijven van de melanges voor je eerste cyclus, tenzij dat alles is dat je kunt krijgen. Maar weet gewoon dat elk type test met een kortere ketenester meer dan eens per week moet worden geïnjecteerd.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!