CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

SYNTHOL

SYNTHOL
23rd January 2021
Ik heb Synthol twee keer gebruikt en heb er niets van gehaald wat betreft permanente groei. Er is al dit gepraat over Synthol die de spierfascia oprekt en meer potentiële permanente groei mogelijk maakt, maar ik geloof dat dit totale onzin is. Er is niets aan het product dat groei-eigenschappen heeft, en alles wat het doet is de spier opzwellen en je een behoorlijke hoeveelheid pijn bezorgen de hele tijd dat je het gebruikt. Het enige doel dat dit product heeft, is om een ​​spier op te zwellen en een achterblijvend lichaamsdeel naar boven te brengen voor een wedstrijd op een hoger niveau dan waar de meeste mensen zelfs mee zouden concurreren. De flessen zijn deze enorme flessen van 100 cc olie en ik liep door 2 -3 van hen de laatste keer dat ik het gebruikte, en het leverde niets permanent op.

Het ding over Synthol is dat als je je opnamen gelijkmatig verdeelt en weet wat je ermee doet, je het kunt gebruiken zonder dat je arm er nep uitziet... tot op zekere hoogte!! Mijn arm leek nog steeds hard en groot totdat ik 3 cc in elke site moest stoppen. Op dat moment zag de arm er zo gezwollen uit dat je kon zien dat er iets in zat.

Toen werd het gewoon een onderhoudscontract waarbij ik een paar cc per week in mijn biceps en triceps liet vallen. Ik liet mijn vrouw mijn triceps voor mij op twee verschillende plaatsen injecteren, en elke keer als we de injecties zouden doen, zorgde ik ervoor dat ze de naald ongeveer drie keer aspireerde voordat ik iets in mijn arm stopte. Als je deze shit in een ader of slagader injecteert, kun je doodgaan. Het product is op silicabasis of op collageen gebaseerd en deze reis naar je hart, longen of hersenen kan je doden. Het beste scenario is een beroerte, longembolie of hartaanval waarvan u uiteindelijk herstelt. Maar de dood is heel goed mogelijk!!

Synthol is naar mijn mening het niet waard. Het is een gevaarlijke vreemde substantie die je niet in je lichaam hoeft te doen. Ik luisterde naar alle hype over de spierfascia die zich uitstrekt en permanente groei, en ik wist dat niet iedereen die Synthol gebruikte eruit zag als de weinige clowns online met 28 inch biceps. Als ik het gevoel had dat het iets permanents had opgeleverd, zou ik het jullie vertellen, maar helaas niet. Ik zou proberen elke dag een keiharde 17-18 inch arm over een zachte 21 inch arm te hebben. Gewoon om dingen in perspectief te plaatsen, in mijn 20 jaar bodybuilding zijn er misschien een paar keer iemand in de sportschool geweest met een harde biceps van meer dan 20 centimeter!!! De meeste mannen met een arm van deze maat hebben een zachte arm. Zelfs sommige professionele bodybuilders hebben een arm die er zacht uitziet voor mij.

Het is niet de moeite waard om Synthol te gebruiken om een ​​grotere arm te hebben, en je gebruikt niet slechts 1 fles om deze taak te volbrengen. Het gaat fles voor fles op fles van die 100 cc flessen nemen. Dat betekent dat je lichaam vol zit met die gevaarlijke stof en wat erger is, het probeert te verwerken!! Je lichaam probeert zich te ontdoen van silicium of collageen dat gevangen zit in je spieren, niet gezond!!

Ik zal in dit hoofdstuk zelfs niet met u delen hoe "Synthol op de juiste manier te gebruiken". Als u het wilt gebruiken, dan is het beste advies dat ik u kan geven om Synthol online te gebruiken en het protocol te volgen dat u alle verschillende injectieplaatsen toont die u op uw biceps moet gebruiken en de enkele plaatsen voor uw triceps. Dit zal je alleen helpen om hopelijk geen morphed ogende arm te hebben omdat je niet alle vereiste sites injecteert.

Ik zal geen mensen promoten die een goede lichaamsbouw vernietigen of olie gebruiken zonder spieropbouwende eigenschappen of hormonen. Ik ga niet dat je jezelf doodt voor een extra 1 inch op je armen die snel zal verdwijnen als je stopt met het gebruiken van het spul.

Synthol geeft je niets permanent!!

Blijf er in godsnaam vanaf en neem het af van iemand die daar is geweest en het heeft gedaan!! Er zijn zoveel andere goede verbindingen of producten die u kunt nemen zonder uw geld te verspillen aan Synthol.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!