CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

SUSTANON | TREN | ANADROL MASSASTAPEL

SUSTANON | TREN | ANADROL MASSASTAPEL
25th December 2020
Deze stapel hier gaat een grote massa gooien. Dit is van nature niet de meest gematigde cyclus, maar het gaat super effectief zijn. Hoewel ik persoonlijk geen trenbolon of Anadrol meer gebruik, deed ik het een paar jaar geleden en laat me je vertellen, de resultaten zijn snel!! Deze cyclus heeft altijd een aromataseremmer nodig, omdat aromatisering heel goed mogelijk is.
  • Week 1-10: 750 mg / week Sustanon, 300 mg / week tren, 100 mg / dag Anadrol alleen eerste 3 weken!!

Injectie schema:

Het injectieschema voor deze is eenvoudig; laad gewoon 1 cc Sustanon met 1 cc tren in dezelfde spuit en druk op maandag / woensdag / vrijdag. Dat geeft u gelijk aan 750 mg / week Sustanon en 300 mg / week tren. Gebruik de Anadrol absoluut niet langer dan de eerste 3 weken, het kan erg hard zijn voor je lever!!

Wat betreft uw aromataseremmer, gebruikt u de eerste 4 weken 1 mg Arimidex / dag. Nadat u de Anadrol heeft laten vallen, kunt u voor de rest van de cyclus terug naar 1/2 mg Arimidex per dag. Je kunt ook Aromasin gebruiken in plaats van Arimidex als je dat wilt. Met Aromasin wilt u de eerste 4 weken 20 mg / dag uitvoeren en daarna kunt u gedurende de rest van de cyclus dalen tot 10 mg / dag. Ik gebruik het een of het ander, afhankelijk van wat ik kan krijgen. Aromasin versus Arimidex lijkt voor mij op testcyp versus test enanthate, ik zou het een of het ander kunnen nemen.

Post cyclus therapie

Volg hetzelfde protocol als andere cycli in deze sectie.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!