CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

SOORTEN TESTOSTERONVERVANGING

SOORTEN TESTOSTERONVERVANGING
26th January 2021
Voor zover ik weet, zijn er drie verschillende soorten testosteronvervanging. Je hebt "AndroGel", wat een crème is en soms in een pleister zit. Er zijn testosteronpellets die je om de paar maanden kunt implanteren, en er is een goede ouderwetse injecteerbare test!! Ik heb nog nooit geknoeid met crèmes, pleisters of pellets. Ik denk dat een flesje rechte testosteron de best mogelijke optie is, omdat het een stabielere afgifte is en niet de constante verhoging en daling van testniveaus zal hebben. Om nog maar te zwijgen Ik hou niet van het idee om met pellets in mijn kont rond te lopen of elke dag crème op mijn huid te moeten wrijven die mogelijk mijn huid kan beschadigen of tegen iemand kan wrijven en mogelijk nadelige effecten kan veroorzaken. Ik zou kiezen voor goed ouderwets injecteerbaar testosteron!!

Nu willen veel artsen dat je eens in de twee weken naar hun kantoor komt voor een injectie. Dit is niet optimaal voor mij, want op dag 9-10 na mijn opname begin ik lager te zakken. Ik denk dat 2 weken gewoon te verdomd lang is om tussen de opnamen door te gaan. Het is ook duurder omdat je voor elk bezoek (of op zijn minst een copay) moet betalen, wat een andere reden is waarom ze je daar om de 2 weken willen hebben. Er is absoluut geen reden om zelf geen foto's te maken vanuit het comfort van uw eigen huis. Eén keer per week zal je je door een foto veel beter voelen dan eens in de paar weken, vertrouw me daar op!! Het standaardprotocol voor 90% van de mannen is 100 mg testosteron cypionate elke week of 200 mg elke 2 weken. Dit is misschien niet genoeg om u op een optimaal niveau te krijgen.

Ik wil niet gemiddeld zijn; Ik wil aan het toppunt zijn van hormoonvervanging. Ik neem elke week 200 mg en dat is genoeg om me de dag na mijn opname ongeveer 1200 ng / dl te geven en rond dag 7 na de opname ongeveer 6-700 ng / dl. De laagste waar ik op wil zijn, is 6-700 ng / dl. Dus voor mij zou 100 mg per week niet genoeg zijn. Maar voor iemand anders kan het voldoende zijn om zich goed te voelen en beter te presteren. Ik denk niet dat ik de afgelopen jaren buiten dat bereik ben geweest, en dit is zelfs wanneer ik naast mijn hormoonvervanging andere steroïden gebruik.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!