CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

SNIJMIDDELEN - CLENBUTEROL

SNIJMIDDELEN - CLENBUTEROL
1st January 2021
Clenbuterol is een zeer sterk thermogeen dat wordt gebruikt om lichaamsvet af te werpen door in te werken op de bèta-2-receptoren en de hartslag te verhogen en warmte af te geven. Clen zal uw kerntemperatuur iets verhogen en de hartslag verhogen, meer nog de eerste paar uur na inname dan wat dan ook. Clenbuterol wordt in microgram gedoseerd en het is gebruikelijk om alles van 50 mcg / dag tot 200 mcg / dag te gebruiken. Ik ging er meestal nooit boven de 100 mcg / dag mee. Er komt een moment dat dingen te veel worden en de risico's niet opwegen tegen de voordelen. Hoe effectief clen ook kan zijn, het is niet iets dat ik zou aanbevelen om voor een zeer lange periode te gebruiken en ik zou andere manieren van vetverlies voorstellen voordat ik naar clen ga. Ik heb net te veel mensen zien botten droog en versnipperd zonder.

Er wordt vaak beweerd dat Clen milde anabole eigenschappen heeft, maar dat geloof ik niet. Naar mijn mening is het strikt thermogeen. Er is niets aan clen dat de groei bevordert, maar vetverlies effecten kunnen meer uitgesproken zijn bij gebruik in combinatie met anabole steroïden, omdat de aard van veel steroïden de metabole functie zal verbeteren. Clen wordt verkocht in pillen en ook in vloeibare concentraties die worden verkocht als een "onderzoeksproduct". Deze onderzoekchemicaliën worden legaal online verkocht, maar "niet voor menselijke consumptie". Ik heb altijd de voorkeur gegeven aan de vloeibare versies en vond ze sneller in mijn systeem. Zoals ik al zei, houd het ongeveer 100 mcg en het zou goed met je moeten gaan.

Clen is ook niet effectief na 2 weken erop. De receptoren reageren niet meer zo snel op clen en er wordt voorgesteld om het op een manier van 2 weken aan / 2 weken te gebruiken. Nu is er veel gepraat over het nemen van Benadryl na de eerste 2 weken om de receptoren naar beneden te reguleren en u in staat te stellen om rechtstreeks door te blijven. Ik heb dit eerder voor mezelf gedaan en het was gewoon niet erg effectief voor mij. Je kunt er ook 2 dagen op / 2 dagen vrij mee gaan en het zo doorlopen. Zeer effectieve manieren om het te gebruiken, omvatten ook 2 dagen op clen, 2 dagen vrij, en gebruik efedrine in plaats van uw 2 dagen vrij. Evenzo kun je 2 weken vrij / 2 weken vrij gaan en efedrine gebruiken tijdens je 2 weken vrij. Of nog effectiever, ga met de stapel "ACE" in uw vrije tijd (aspirine, cafeïne, efedrine).

Een manier om clenbuterol te gebruiken die ik in het verleden extreem effectief heb gevonden, was om het te gebruiken vlak voordat je naar bed ging. Nu heb ik het niet over het een uur voor het slapen gaan gebruiken, of zelfs 20 minuten voor het slapen gaan; Ik praat net voordat je hoofd het kussen raakt, knal je wat clen. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam overwerkt in uw slaap en in nuchtere toestand, wat zeer snel uitstekende resultaten oplevert. Ik deed dit bij het voorbereiden van mijn laatste wedstrijd en ik werd extreem mager.

Ik moet waarschijnlijk vermelden dat dit niet gezond is. Er is niets gezonds aan het rondneuken met de natuurlijke slaaptoestand van je lichaam, maar soms buigen we de regels voor korte periodes wanneer we proberen iedereen op het podium te schoppen. Dit zou geen normale oefening moeten zijn, maar als je iets hebt waarvoor je in korte tijd wilt versnipperen, dan ga ik je niet vertellen het niet te doen. Ik zeg alleen maar dat het niet gezond is, maar het is ook geen dikke klootzak. Of je nu sterft aan clen of een Big Mac met kaas, ik denk dat iedereen op een gegeven moment moet gaan, toch?
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!