CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

SNIJMIDDELEN 4 - T-3 (CYTOMEL) AND T-4

SNIJMIDDELEN 4 - T-3 (CYTOMEL) AND T-4
4th January 2021
Cytomel, beter bekend als T-3, is een schildklierhormoon dat wordt ingenomen om de stofwisseling te verhogen. Het wordt meestal gedoseerd met 50-200 mcg per dag en mag niet worden gebruikt voor perioden van meer dan 6 weken. Nu, hier is mijn standpunt over T-3: ik vind het niet leuk tenzij ik hogere hoeveelheden menselijk groeihormoon (HGH) had. Groeihormoon kan de schildklier in de loop van de tijd vertragen, dus bodybuilders nemen wat schildklierhormoon om alles onder controle te houden, vooral bij het gebruik van grotere hoeveelheden HGH (4-6 iu / dag of meer).

Bijwerkingen van het innemen van Cytomel kunnen zijn:

  • Hoge bloeddruk
  • Vermoeidheid
  • hoofdpijn
  • Snelle hartslag
  • Eetlust onderdrukking
  • Diarree
Cytomel valt in dezelfde categorie als insuline: korte gebruiksduur is het beste. U wilt niets lang genoeg nemen om bijwerkingen of langdurige effecten te veroorzaken die onomkeerbaar worden. Ik heb dit alleen genomen tijdens periodes waarin ik op dieet was voor een wedstrijd, maar mijn persoonlijke ervaringen ermee brachten me tot het besef dat het spieren van me rukte... snel!!

Ik ben helemaal geen fan van Cytomel, tenzij ik kleine hoeveelheden gebruik bij het stralen van HGH. Persoonlijk zou ik me in elk geval aan deze 50 mcg / dag houden!! Toen ik het tot 150 mcg / dag nam, ontdeed het me van spieren, hoewel ik een groot aantal anabole steroïden gebruikte. Verdorie, ik denk dat het spieren van me afnam, zelfs bij 100 mcg / dag. Nu dat gezegd hebbende, was de ervaring ervan tijdens het gebruik van HGH beter. Het stond me toe om een ​​beetje hoger te gaan met mijn HGH en niet de extreme lethargie te voelen die kan optreden bij het nemen van grotere hoeveelheden HGH. Veel mensen zweren bij het gebruik van dit schildklierhormoon en het wordt vaak gebruikt met clenbuterol, maar ik weet zeker dat veel van de resultaten echt persoonsgebonden zijn. Mijn advies is om deze te vermijden tenzij je HGH gebruikt.

T-4

Door een wetenschappelijke uitleg die voor mij veel te ingewikkeld is om hier uit te leggen, is T-4 in principe op zichzelf nutteloos. T-4 werkt door de schildklier te activeren om de T-3 daadwerkelijk te produceren. Het nemen van T-3 omzeilt de productiefase van T-4 in T-3 door het hormoon dat nodig is voor een verhoogd metabolisme zelf in te nemen. Ik heb dom T-4 een keer eerder alleen uitgevoerd, denkend dat: "Misschien heb ik meer T-4 nodig in plaats van T-3 en zou ik betere resultaten krijgen!!" Ik heb mezelf niet voldoende geïnformeerd over schildklierhormonen en de resultaten waren waardeloos. Het bleek niets anders te zijn dan geldverspilling en ik zou niet aanraden om T-4 te gebruiken. Neem gewoon kleine hoeveelheden T-3 en u zult veel beter af zijn. Nogmaals, ik ben geen van beide behalve bij gebruik met HGH. Zoals hierboven vermeld, zullen uw resultaten en metabole functie veel beter zijn bij het combineren van T-3 met HGH-doseringen vanaf 4 IE plus per dag. Maar we willen dit niet altijd blijven doen, daarom pleit ik ervoor het in fasen te laten verlopen.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!