CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

SNIJMIDDELEN 2 - EFEDRINE

SNIJMIDDELEN 2 - EFEDRINE
2nd January 2021
Oorspronkelijk op de markt gebracht als een bronchusverwijder, werkt efedrine op een vergelijkbare manier als clenbuterol. Hoewel de effecten niet zo extreem zijn als clen, is het een zeer effectief middel voor vetverlies. Nu hebben we de afgelopen 10 jaar veel horrorverhalen gehoord over efedrine. Weet gewoon dat veel van deze horrorverhalen komen van mensen die veel te veel nemen, het als een rave party-medicijn nemen terwijl ze drinken en recreatieve drugs ermee gebruiken, of gewoon uit vorm dikke neukt die waarschijnlijk klaar waren om toch uit het leven te gaan.

Ik geloof in doseringen van 50 mg / dag of minder, efedrine is een relatief veilige verbinding om af en toe te gebruiken. Nogmaals, ik zou er niet van leven, maar ik zie er geen kwaad in om dit een paar keer per jaar te gebruiken als je hart gezond is. Als u al bestaande hartaandoeningen heeft, raad ik u aan geen thermogenen te gebruiken die de hartslag, ademhalingssnelheid of lichaamstemperatuur verhogen. Er zijn andere producten voor vetverlies die werken op andere mechanismen om vet te pendelen, en ik zou willen voorstellen dat je die bekijkt in plaats van thermogenen / stimulerende middelen.

Vroeger wilde iedereen de efedrine die in de producten voor gewichtsverlies zat. Ik ontdekte door een goedkope klootzak te zijn dat de efedrine-hydrochloride nog beter werkte. Ik kocht kleine flesjes efedrine HCL van een lokaal tankstation voor minder dan $ 10 per fles, terwijl alle anderen $ 50 per pop aan sportsupplementen schoten. Toen vond ik sites die het nog goedkoper hadden verkocht, maar die uiteindelijk ook werden gesloten. Er zijn echter nog steeds enkele online voedingswinkels die vetverliesproducten verkopen die efedrine bevatten. Een goede om te gebruiken heet "Tri-Matrix" en het zijn groene capsules geloof ik. Het is een driestapel efedrine, groene thee en mogelijk Yohimbine, maar citeer me daar niet over. Het is een tijdje geleden dat ik het heb gebruikt, maar ik heb het meerdere keren gebruikt terwijl de competitie op dieet was met veel succes. "Black Mamba" is een andere goede. Het is een beetje sterker maar het doet wonderen!! Nogmaals, voer een online zoekopdracht naar deze uit als u geen efedrine-hydrochloride of alleen gewone efedrine vindt.

Efedrine is een product dat ik alleen zou gebruiken bij een dieet van niet meer dan 10-12 weken. Maar meestal begin ik pas met thermogenics als ik toch een heel goede manier ben om een ​​dieet te volgen, omdat ze katabolische eigenschappen hebben. Ik probeer zoveel mogelijk spieren vast te houden totdat ik helemaal tot aan de draad kom. De vetverbranders komen pas binnen als ik dat laatste beetje probeer af te werpen of er "droog" uit te zien.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!