CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

SNIJCYCLI EN DIEET

SNIJCYCLI EN DIEET
27th December 2020
Voordat ik aan een aantal snijcycli begin, wil ik iets heel snel uitleggen. Steroïden laten je niet snijden, het is bijna allemaal dieet!! Er zijn bepaalde steroïden die verschillende eigenschappen bevorderen, maar zonder een goed dieet ben je in de wind aan het pissen. Je zult nooit versnipperd raken als je niet de discipline kunt ontwikkelen om dagen achter elkaar te gaan zonder rommel te eten. Ik zou zelfs mijn geld niet verspillen als je je niet aan het dieet kunt houden.

Laten we nu eens kijken naar al deze bodybuilders uit het "gouden tijdperk van bodybuilding". Deze jongens hadden nu niet de helft van de medicijnen beschikbaar en toch zagen ze er geweldig uit!! Ja, deze jongens waren bezig met testen, Dbol en Deca. Een paar hadden toegang tot Primobolan en Oxandrolon, maar dat was het wel. Ik zou zeggen dat de meeste jongens Deca en Dbol gebruikten, en als ze geluk hadden hadden ze testosteron, maar het hing echt af van welke arts je toen ging. Er waren twee hoofddocumenten die dit spul in Californië voorschreven, en een paar gelukkigen brachten steroïden uit het buitenland die vele anderen niet konden krijgen (met name een uit Frankrijk en een andere uit Oostenrijk). Maar het punt is dat doseringen lang niet zo hoog waren, diëten strakker waren en werkethiek nooit ontbrak. Dat is wat die lichamen destijds bouwde, niet de verschillende medicijnen.

Steroïden tijdens een dieet doen niets anders dan spiermassa behouden tijdens een calorietekort. Ja, er zijn een paar steroïden die een hardere look kunnen bevorderen dan je op natuurlijke wijze zou kunnen bereiken, maar het grote verschil tussen een steroïdegebruiker en een natuurlijke trainer is het niveau van spierretentie tijdens een dieet. Dit is volkomen duidelijk door een natuurlijke concurrent te vergelijken met een verbeterde concurrent. Er is echt geen groot verschil in het niveau van lichaamsvet tussen de twee, maar er is als het gaat om het niveau van ontwikkeling dat er is. De steroïde gebruiker zal veel meer spieren vasthouden tijdens een dieetfase. Het feit dat ze hetzelfde lichaamsvetniveau hebben, is trouwens een perfect bewijs dat steroïden een slecht dieet niet overtreffen. Ik heb in 2005 een wedstrijd gedaan waarbij ik ongeveer 2.500 - 3.000 mg steroïden per week gebruikte. Ik plaatste in de top 5, maar lang niet zo goed als ik had gedacht dat ik zou gaan. Snel vooruit naar 2009, ik zag er beter uit dan ooit in mijn leven (tot op de dag van vandaag) en ik gebruikte in totaal 900 mg / week!!
  • Post Cycle Therapy-protocol voor snijcycli hieronder:
    wacht 10 dagen na uw laatste opname en gebruik 50 mg / dag Clomid gedurende 20 dagen, samen met 1/2 mg per dag Arimidex naast Clomid en verlengd 1 week voorbij Clomid.
  • Het Post Cycle Therapy-protocol is hier van toepassing op alle korte cycli hieronder in dit hoofdstuk
Deze cycli die ik heb uitgezet zijn enkele basale snijcycli die bijna iedereen een behoorlijk verdomd indrukwekkend resultaat kunnen opleveren voor niet veel geld. Lees meer over wedstrijdcycli voor meer informatie over snijcycli!!
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!