CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

PRIMOBOLAN | OXANDROLON | DECA | TESTCYCLUS

PRIMOBOLAN | OXANDROLON | DECA | TESTCYCLUS
24th December 2020
Ik plaats Primobolan in de tussenliggende cycluscategorie, omdat Primo een ander dier is dan andere soorten steroïden. Primo is meer een recompositiegeneesmiddel dan een snelle massabouwer, maar alles wat bij Primo wordt gewonnen, is kwaliteit. Het is een van die verbindingen die je een paar maanden zou kunnen gebruiken en stopzetten en een permanent veranderde look hebben. Maar dit is niet iets waar je enorm veel aan zult winnen, en als nieuwere gebruiker denk ik niet dat ik nog met Primo zou kunnen praten. Ten eerste kost het te veel voor de eventuele winst die u krijgt. Ten tweede, als je nog steeds probeert aan te passen, zou ik iets krachtigs gebruiken. Maar als je tevreden bent met de grootte die je hebt en het wilt verfijnen, dan kan Primo een geweldig medicijn zijn om te gebruiken!!

In combinatie met Oxandrolon en een lage dosis Deca schopt deze cyclus gewoon!! Ik heb hier een aantal verdomde goede resultaten op deze cyclus en het is een van mijn favorieten tot op de dag van vandaag. De lage dosis Deca is net voldoende om gewrichtshelende eigenschappen en verhoogde stikstofretentie te bieden. De Oxandrolon geeft de Primo meer waar voor je geld om helemaal in blokjes te worden!! Ik ontdekte dat ik zelfs een beetje los op het dieet kon zijn en nog steeds moeilijker en meer gedefinieerd kon worden op deze. Primo is een zeer goede steroïde om te gebruiken tijdens het dieet, en een van zijn eigenschappen is hoe spierbesparend het is. Laat de calorieën laag wanneer u Primo gebruikt, en u kunt meer spieren vasthouden dan een andere verbinding. Deze cyclus is zeker niet goedkoop, maar het is effectief en je zult er veel van afhouden. Ik houd zelf van kostenbesparend Primo.
  • Week 1-12: 200 mg test enanthate
  • Week 1-4: 400 mg / week Primo, 200 mg / week Deca, 40-60 mg / dag Oxandrolon
  • Week 5-8: 600 mg / week Primo, 200 mg / week Deca, 40-60 mg / dag Oxandrolon
  • Week 9-12: 700 mg / week Primo, 200 mg / week Deca, 40-60 mg / dag Oxandrolon

Injectieschema:

Neem 200 mg per injectie Primo tweemaal per week de eerste 4 weken, druk eenmaal per week op Deca en test eenmaal per week. Ik zou een injectieschema van maandag / woensdag / vrijdag doen en Primo op maandag en vrijdag doen, en de test in combinatie met Deca elke woensdag doen. Dat klopt: laad de test en Deca in dezelfde naald en prik op woensdag. Dat is hoe ik het toch zou doen. Nu is de Oxandrolon mild genoeg om de hele 12 weken te worden gebruikt, maar realistisch gezien doe ik het meestal slechts 8 weken vanwege de kosten. Deze cyclus hier kan duur worden, maar je krijgt waar je voor betaalt toch?

Als je week 5-8 bereikt, kun je de Primo nog steeds twee keer per week doen, maar je laadt een naald van 3 cc helemaal en doet twee schoten per week (d.w.z. elke 3-4 dagen). Nu kun je hier misschien mee wegkomen en misschien ook niet. Primo kan soms een beetje pijn doen en 3 cc per keer kan teveel zijn in één keer. Het hangt echt af van het merk en wat u aankan. Als het te pijnlijk wordt, dan zou ik het injectieschema meer onderbreken en gelijk beginnen te delen en driemaal per week foto's maken.

Als je de laatste 4 weken hebt bereikt, moet je om de dag foto's maken. 200 mg om de andere dag brengt u op 700 mg / week op Primo. Sommige jongens doen Primo elke dag met 100 mg / shot, en daar is ook geen probleem mee, als je het niet erg vindt om een ​​wandelkussen te zijn voor deze duur van je cyclus.

Primo is goed zodra u 400 mg / week bereikt. Het blijkt veel zwakker te zijn op iets minder, maar ik heb het lager gelopen in combinatie met gelijke doses Masteron. Nogmaals, twee van de juiste samen op elkaar gestapelde verbindingen kunnen soms betere synergetische resultaten opleveren dan een van hen soms solo draait.

Post cyclus therapie

Wacht 2 weken na de laatste opname en begin vervolgens met Clomid-therapie met 100 mg / dag op dagen 1-10 en vervolgens 50 mg / dag op dagen 11-20. Het zou ook verstandig zijn om HCG direct na de cyclus te gebruiken. Ik start graag een beetje vroeg met HCG om het in mijn systeem te krijgen. Ik zou 2500 IE / week HCG gaan opsplitsen in 2 schoten van 1.250 mg, gelijkmatig verdeeld over de week. HCG (humaan choriongonadotrofine) is een luteïniserend hormoon dat van nature wordt geproduceerd in de hypofyse van mannen en vrouwen. Dit hormoon wordt op natuurlijke wijze uitgeschakeld wanneer testosteron of een testosteronderivaat in het lichaam wordt geïntroduceerd. Luteïniserende hormonen zijn het signaal dat de geslachtsklieren hun eigen testosteron produceren. Wanneer de natuurlijke productie stopt, is dit in wezen wat ervoor zorgt dat uw noten krimpen. HCG-gebruik kan dit helpen voorkomen of "weer opblazen", maar het belangrijkste is dat u sneller weer normaal wordt door het op te nemen in uw postcyclus-therapie.

Je kunt ook Arimidex toevoegen aan het herstel van de cyclus, maar het zou waarschijnlijk niet nodig zijn omdat Primobolan geen aromatisering veroorzaakt en je Deca en test sowieso vrij laag waren. Maar als een faalkluis kunt u 1/2 mg Arimidex om de andere dag gebruiken gedurende een paar weken na de cyclus.

Veel postcyclustherapie is zo specifiek dat u moet uitzoeken wat voor u werkt. Overal waar je kijkt, lees je over verschillende manieren om postcyclustherapie te doen. Maar wat mij betreft gaan veel jongens nu veel te overboord met postcyclus-therapie, en ze doen dingen die ze niet nodig hebben en gooien hun oestrogeen- en estradiolspiegels veel te ver de andere kant op. Soms veroorzaken ze meer schade als ze proactief proberen te zijn dan ze niets zouden gebruiken. Dus ik wilde je dat gewoon uitleggen, je zult verschillende post-cyclus therapieprotocollen in dit boek zien, maar je moet echt vinden waar je goed in bent. Gebruik mijn lay-outs als sjablonen, maar als u een beetje wilt tweaken, ga dan zeker door.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!