CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

PEPTIDEN METEN EN DOSEREN

PEPTIDEN METEN EN DOSEREN
6th January 2021
OK, dus je hebt besloten dat je peptiden wilt proberen. Je hebt je onderzoek gedaan en je hebt ze besteld via een online "research peptide site". Je krijgt de flesjes in de mail, je kijkt ernaar en je vraagt ​​je af: "Hoe mix ik dat verdomme?" Eenvoudig genoeg, sta me toe het uit te leggen.

De schoonheid van de meeste groeihormoonafgifte van peptiden en hormonen is dat de meeste van hen in injectieflacons van 2000 mcg zitten. Ze worden gedoseerd in "mcg", dus in principe 2000 mcg x 1 ml toegevoegd bacteriostatisch water zou betekenen dat elke 10 mark op een 1 ml insulinepen 200 mcg zou zijn. De eenvoudigste manier is om een ​​insulinespuit van 1 ml (dezelfde maat als 1 cc) te gebruiken en precies 1 ml bacteriostatisch water in uw groeihormoon af te geven dat peptiden (of GHRH) afgeeft. Laat het water langzaam in de injectieflacon gaan, het poeder in de injectieflacons is erg gevoelig. Laat het een paar minuten oplossen. Nu zijn er op een insulinepen van 1 ml cijfers. Ze beginnen bij 10 en gaan dan naar 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 en 100. Dus als ik tot de 10 zou vullen, zou dat 200 mcg peptide zijn. 200 x 10 is 2000 toch? Dus vullen tot de "10" is 200 mcg, en als u driemaal daags 100 mcg zou doseren, dan vult u alleen tot de 5 mark voor elke dosis. Maar er is geen 5, dus je vult het halverwege tot de 10. Op een insulinespuit van 1 ml is elke klik 2 eenheden. Er zijn klikken tussen de cijfers en ze gaan met 2. Het ziet er helemaal niet naar uit dat er veel in de spuit zit. Houd het simpel, vul het tot de "10" in en injecteer volgens het schema dat bij u past.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!