CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

PEPTIDEN GHRP-6 AND GHRP-2

PEPTIDEN GHRP-6 AND GHRP-2
8th January 2021
Als u ervoor kiest om GHRP-6 of GHRP-2 alleen of met CJC uit te voeren, is het het beste om 2-3 injecties per dag te doen van 100-200 mcg per shot. De meeste jongens gebruiken 200-300 mcg / dag in totaal, en dit is absoluut genoeg om de eetlust te stimuleren!!

Het grootste verschil in deze twee peptiden is krachtresultaten, watergewicht en eetluststimulatie. Als u nu de eetlust wilt vergroten, is GHRP-6 de betere route. Er zijn echter enkele vetopslageigenschappen aan verbonden. GHRP-2 zal de eetlust niet zoveel verhogen en zal niet zoveel vet opslaan, maar is waarschijnlijk de zwakker van de 2 GHRP. Het gebruik van GHRP op zichzelf zou dezelfde anti-aging eigenschappen hebben als HGH, maar ik zou dat met een korreltje zout nemen. De toevoeging van CJC-1295 of 1293 zou de rol van anti-aging zeker veel effectiever maken. Een ding om op te merken met GHRP-6 is de kleine kans op overmatige vetopslag geassocieerd met het gebruik ervan. De beste manier om dit te voorkomen, is om 30-45 minuten te wachten nadat je het hebt gegeten. U wilt dat het peptide wordt verwerkt tegen de tijd dat u gaat zitten voor een maaltijd. Dit zou dit effect moeten bestrijden.

GHRP voor weefselregeneratie en genezing

Een van de grootste voordelen van GHRP-2 of GHRP-6 is de productie van collageen en wondgenezing. Als u schouderproblemen, botsingen of andere gewrichts- / pees / ligamentproblemen ondervindt, is GHRP-6 of GHRP-2 misschien geen slecht idee om te proberen!!
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!