CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

PEPTIDEN CJC-1295 AND CJC-1293

PEPTIDEN CJC-1295 AND CJC-1293
7th January 2021
CJC-1295 en CJC-1293 zijn zogenaamde groeihormoonafgevende hormonen. Wat dat betekent is dat het peptiden zijn die onze eigen hypofyse in de hersenen stimuleren om een ​​overvloed aan eigen groeihormoon vrij te maken. Persoonlijk vind ik dit concept om een ​​belangrijke reden leuk: er zijn niet dezelfde bijwerkingen als het nemen van menselijk groeihormoon (HGH). Het probleem met HGH is dat het bindt aan elke beschikbare receptor en van invloed is op elk levend weefsel in het menselijk lichaam. De CJC gaat alleen naar de spiercellen omdat de productie van HGH voortkwam uit hersenstimulatie, niet uit synthetische introductie.

Nu, een paar dingen die u moet weten over de CJC-familie: het grootste verschil in de peptiden is de snelheid van afgifte na injectie. CJC-1295 wordt geleverd "zonder DAC" of "met DAC". De gemodificeerde GRF-129 (CJC-1295 zonder DAC) heeft een halfwaardetijd van ongeveer 30 minuten na injectie. De CJC-1295 met DAC heeft een halfwaardetijd van ongeveer 8 dagen. Wat betekent dit, afgezien van de frequentie van injecties, eigenlijk? Nou, dat hangt allemaal af van wie je het vraagt.

Sommige jongens gebruiken de CJC liever zonder DAC omdat ze een snellere synthese van het product willen, omdat HGH in ons lichaam werkt door frequente pulsen. Anderen geven de voorkeur aan het gemak van slechts eenmaal per week injecteren en geven de voorkeur aan de CJC-1295 met DAC.

Waar sta ik hier op? Ik heb de CJC alleen zonder DAC genomen omdat het een hogere afgifte van natuurlijke HGH veroorzaakt wanneer het de hypofyse stimuleert. Na deze hoge release wordt de HGH uit uw systeem verwijderd. Dit lijkt meer op de manier waarop ons lichaam onze eigen HGH vrijgeeft. De meeste jongens combineren deze producten met GHRP (groeihormoonafgifte peptiden) en gebruiken GHRP-6, GHRP-2 of ipamorelin. Beschouw CJC als je machinegeweer en GHRP als je granaatwerper. De toevoeging van de GHRP veroorzaakt meer pulsen van HGH en zorgt voor snellere resultaten.

Nu zeg ik niet dat de CJC-1295 met DAC niet zal werken. Het gemak van slechts één keer per week injecteren zou leuk zijn, en er zouden zeker nog steeds pulsen worden gestimuleerd door de toevoeging van GHRP-6 of GHRP-2 op een dagelijkse basis, maar waar ik me zorgen over zou maken is wat we noemen "GH bloeden". GH-bloeding is wanneer er hoge niveaus van groeihormoonafgevend hormoon in ons lichaam zijn, maar lage niveaus van daadwerkelijke HGH-afgifte. Dit bootst niet de manier na waarop het lichaam van nature HGH produceert. Dus mijn standpunt hierover is in principe zo: als ik een lagere hoeveelheid CJC-1295 zou doen voor een onderhoudsdosis, zou ik zelf met 1.000 mcg / week gaan en de CJC-1295 met DAC gebruiken en het eenmaal-tweemaal / slaan week. Ik zou alle 1.000 mcg in één keer slaan met een insulinespuit. Als ik echter een standaardhoeveelheid van 2.000-3.000 mcg / week zou gebruiken, zou ik zeker zonder CAC-1295 zonder DAC gaan.

Wat is CJC-1293? Ik ga dit heel gemakkelijk voor jullie maken. CJC-1293 is hetzelfde als CJC-1295 zonder DAC. Om verwarring te voorkomen begonnen deze labs de CJC-1295 te noemen zonder DAC, CJC-1293. Dus weet gewoon dat als je de 1293 gebruikt, je hetzelfde peptide hebt als de 1295 zonder DAC. Onthoud: zonder DAC is wat we willen gebruiken bij het gebruik van 2000 mcg / week en daarna. Je kunt het intramusculair of subcutaan injecteren (snufje maagvet), maar ik ging er altijd subcutaan mee. Nu injecteerde ik het eenmaal per dag gedurende ongeveer 10 weken met 300 mcg elke dag. Eigenlijk zou ik de eerste 6 dagen 300 mcg / dag nemen, en vervolgens de 7e dag 200 mcg, en dan opnieuw beginnen met een nieuw flesje. Ik ga mezelf er 3-4 keer per dag niet mee injecteren, bovenop het gebruik van GHRP-6 of GHRP-2 ook meerdere keren per dag.

Na veel onderzoek te hebben gedaan, besloot ik om een ​​supplement aan de CJC-1295 toe te voegen zonder DAC genaamd "Huperzine-A". In feite werd gedacht dat de toevoeging van Huperzine-A de productie van somatostatine blokkeerde die concurreert met de afgifte van HGH in uw hersenen. Dit werd geformuleerd als "rondlopen met een I.V.-zak HGH die je de hele dag vastgebonden". Ik weet niet wat die bewering is, maar ik weet wel dat de toevoeging van dit supplement de effecten veel sterker heeft gemaakt met de CJC.

Persoonlijk vond ik de beste manier om te gaan meer CJC-1295 met Huperzine-A (te koop in supplement winkels of online) en om de GHRP te laten vallen. Eigenlijk deed ik dat precies. Ik stuurde mijn buddy de rest van de GHRP-2 die ik had en bleef gewoon bij het CJC- en Huperzine-supplement. Ik had echt het gevoel dat GHRP me tot water had overgeheveld en niets anders deed dan me hongerig maken. Ik zag er veel, veel scherper uit met alleen de CJC-1295 en Huperzine-A. Voor de beste resultaten en kosteneffectiviteit zou ik in de toekomst een hogere hoeveelheid CJC met Huperzine-A gebruiken en de GHRP dumpen. De dosis Huperzine die ik gebruikte was 200 mcg / dag en het gebruikelijke doseringsprotocol vereist 200-300 mcg / dag.

Ik moet sermorelin of hexarelin nog gebruiken. De peptidenwereld verovert de bodybuildingmarkt de laatste tijd stormachtig en het is moeilijk om alles bij te houden wat de markt raakt. Ik deel alles wat ik persoonlijk met jullie heb gebruikt, maar ik wil niet praten over iets waar ik geen persoonlijke ervaring mee heb.

Maar de gemeenschappelijke noemer in dit alles is dat deze peptiden allemaal groeihormoonafgevende hormonen zijn of groeihormoonafgevende peptiden. Dit betekent dat ze allemaal vrijwel aan hetzelfde mechanisme werken met heel weinig verschillen. Op welk moment gaat de markt van effectiviteit naar simpelweg effectieve marketing? Dit zou mijn grootste argument in de wereld van peptiden zijn. Ik moet nog iemand zien die er duidelijk anders uitziet dan het gebruik van ipamorelin via GHRP of Hexarilin in plaats van CJC-1295. Dus ben ik bekend met sommige peptiden? Ja dat ben ik. Ben ik evenveel bezig met hen als andere mensen? Niet echt.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!