CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

MIJN BESTE SNIJCYCLUS OOIT!! (PROP | TREN | WINSTROL)

MIJN BESTE SNIJCYCLUS OOIT!! (PROP | TREN | WINSTROL)
28th December 2020
Dit is zonder twijfel de beste die ik ooit heb gezien. Ik begon mijn cyclus op 230 pond, en ik was gedaald tot 207 pond op weging-in dag. Maar het ding over het dieet was dat ik lange tijd in de buurt van 230 pond bleef terwijl ik slanker en slanker werd. Ik was een zeer grote 207 pond toen het werd gezegd en gedaan. De cyclus was het meest elementaire ding ooit en effectief als de hel!! Nu, je zult me ​​waarschijnlijk niet geloven als ik je dit vertel, maar ik begon deze cyclus pas 8 weken na de wedstrijd te gebruiken. Ik was 14 weken op dieet en de eerste 6 weken gebruikte ik niets!!

Bij de uitslag van 8 weken gebruikte ik 300 mg / week tren, 300 mg / week op olie gebaseerde Winstrol en 300 mg / week testosteronpropionaat. Een ding dat volgens mij een enorm verschil maakte, was het feit dat ik de hele tijd dat ik de cyclus liep een vloeibaar exemestaan ​​gebruikte. Ik was hier waarschijnlijk overboord in, maar ik gebruikte elke dag 20 mg exemestaan.

Tussen dat en de Winstrol zag ik er verdomd droog uit. Eerlijk gezegd was ik na 2 weken klaar voor het podium. De combinatie van deze drie verbindingen gaf me een vieze geraspte en harde look!! Hoewel ik lage doseringen van elk gebruikte, was het de synergetische combinatie van deze verbindingen die me zulke geweldige resultaten gaf. Ik werd tweede in die show en tot op de dag van vandaag heb ik het gevoel dat ik bestolen ben. De man die won had pinda's voor biceps en een verschrikkelijke vorm. Maar dit is allemaal een subjectief spel als het gaat om oordelen, en zeker ook een van de politiek. Hoe dan ook, ik zag er geweldig uit van die drie dingen en als ik ooit weer het podium op zou komen, zou ik dezelfde verdomde cyclus opnieuw draaien!!

Winstrol

OK, dus laat me een van de componenten van mijn snijcyclus afbreken waar ik het over heb gehad. Laten we het hebben over Winstrol of "Winny" zoals het gewoonlijk wordt genoemd. Ik hou van Winstrol, maar het moet op olie gebaseerd zijn of oraal Winny. Ik ben geen fan van Winstrol op waterbasis, en ik zou durven zeggen dat deze verbinding de oorzaak is van ongeveer 75% van de infecties die afkomstig zijn van steroïde-opnamen. Als alles op waterbasis is wat je kunt krijgen, is mijn advies om in de spuit te meten en te drinken. Het is OK om te drinken omdat het een 17-alkyloïde is, maar het zou op deze manier hard voor de lever zijn. Een 17-alkyloïde verbinding betekent dat het medicijn kan worden verwerkt door inname. Winstrol moet minstens om de andere dag worden ingenomen, of op zijn minst maandag / woensdag / vrijdag. Sommige jongens gebruiken het elke dag, dat heb ik nooit gedaan. Ik ging er altijd om de andere dag mee, want jezelf elke dag vasthouden is een pijn in de kont.

Wanneer u op Winstrol traint, is het een goed idee om de werklast te verlichten. Winstrol kan gewrichtspijn veroorzaken en het is veel erger als je te zwaar traint. Je hoeft sowieso niet zo zwaar te trainen als je snijdt, dus wees slim en verlicht de last. Winstrol is een steroïde "risico versus beloning". Als je verstandig traint en voldoende rust krijgt, is het geweldig!! Maar als je te zwaar traint, kan dit verwondingen en gewrichtspijn veroorzaken die een voorbereiding op de wedstrijd kunnen ruïneren, of erger nog, een gewricht of pees.

Bijwerkingen van Winny:

  • Versneld haarverlies (als je er gevoelig voor bent)
  • Gewrichtspijn
  • Lever schade
  • Diuretisch effect met verhoogd urineren
  • Stemmingswisselingen
Winstrol kan je gemeen maken en ik ben altijd zo gemeen als een slang wanneer ik hem gebruik. Maar ik ben toch een klootzak, dus het is prima.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!