CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

MGF (MECHANISCHE GROEIFACTOR)

MGF (MECHANISCHE GROEIFACTOR)
11th January 2021
Ik heb dit product jaren en jaren geleden gerund, en om eerlijk te zijn heb ik er niks aan gedaan. Ik denk dat het bekend is geworden dat dit spul behoorlijk saai is, want toen het voor het eerst op de markt kwam, was het ongeveer evenveel $$ als IGF-1, en nu is het goedkoper dan vuil. Het is zogenaamd een peptide dat meer gericht is op groei en reparatie van de site, maar ik heb er helemaal niets aan gehad en ik zou er mijn geld niet aan verspillen. Ik zou meer IGF-1 LR3 kopen voordat ik ooit probeerde om deze shit opnieuw te gebruiken. Niemand gebruikt dit meer; het is vrijwel ongehoord van nu.

De wetenschap hierachter is dat het in feite een gesplitste versie van IGF-1 is, die langer dan IGF-1 op de spiercelplaatsen reageert, via een chemisch gewijzigd proces dat "pegylatie" wordt genoemd. De halfwaardetijd van deze shit is letterlijk minuten zonder pegylatie, en ik zou durven zeggen dat de meeste vormen van MGF die als gepegyleerd worden verkocht, een flagrante leugen zijn. Het probleem met MGF (zelfs als het legitiem is PEG) is dat als het langere tijd in de spiercellen zit, juist datgene waarvan wordt verondersteld dat het nieuwe cellen groeit en beschadigde cellen herstelt, de cellen daadwerkelijk beschadigt!! Er zijn enzymen in het lichaam die precies die cellen aanvallen die je probeert te bouwen, omdat er een chemisch veranderde, vreemde substantie in zit.

Ik heb deze eerste hand gezien. Mijn vriend had een geweldige biceps, enkele van de beste die ik ooit heb gezien. Hij begon deze shit te gebruiken en het veranderde een van zijn biceps tot bijna een punt. Het werd voorbij een piek en zag er duidelijk beschadigd uit. Dit is een peptide waar ik weg zou blijven. De wetenschap erachter is er gewoon niet, en de resultaten zijn vrijwel gebaseerd op pure speculatie. Bespaar je geld voor iets beters dan MGF.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!