CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

MENSELIJK GROEIHORMOON

MENSELIJK GROEIHORMOON
14th January 2021
Human Growth Hormone (HGH) is de afgelopen 10 jaar veel populairder geworden dan ooit tevoren. Ik kan me een tijd herinneren waarin iedereen HGH beschouwde als een verspilling van geld, en iets dat alleen zou moeten worden gebruikt door bodybuilders met de beste rang. Tegenwoordig hypeseert iedereen HGH alsof het de heilige graal van spieropbouwende verbindingen was. Ik ben hier om je te vertellen dat wat je uit HGH haalt, afhankelijk is van drie belangrijke factoren. De drie factoren zijn de legitimiteit en kwaliteit, gebruiksduur en de hoeveelheid dosering.

Laten we het eerst hebben over de legitimiteit van HGH. Er is veel meer nep HGH rondzweven dan echte HGH. Er zijn slechts een paar fabrikanten van HGH in de wereld, en zij verkopen hun producten aan de verschillende laboratoria voor wederverkoop. HGH kost veel geld om te produceren, dus meestal gaan zelfs zwarte-marktkits van HGH voor minstens een paar honderd dollar per set. Kits van farmaceutische kwaliteit zoals Norditropin of Humatropin zullen voor meer worden verkocht, bij $ 600 - $ 800 per kit. Nu, laat me dit zoveel met u delen: de grootste personen die ik ooit heb ontmoet die HGH runden, hadden geen problemen met het betalen van $ 600- $ 800 per kit HGH van hoge kwaliteit zoals Humatrope of Norditropin. Ze begrepen dat de prijs was voor de legitimiteit van het product en het leverde hen resultaten op. Ik zou erg sceptisch zijn over de ondergrondse kits die tegenwoordig rondzweven. Op dit moment komen de Riptropins binnen als de hoogst gerangschikte HGH voor zover het generieke geneesmiddelen betreft. Rips zijn goed om te gaan, maar doe zeker je onderzoek naar andere merken van generieke HGH. En vergeet niet: als de prijs te mooi lijkt om waar te zijn, is dat meestal het geval.

De tweede factor die de resultaten met HGH bepaalt, is de gebruiksduur. HGH duurt lang om resultaten te zien, meestal minimaal 12 weken voordat er iets wordt gezien, en cycli moeten niet minder dan 20 weken zijn. Dit is een van die deals waarbij hoe langer je HGH gebruikt, hoe beter. Dit komt door de korte belichtingstijden van HGH-verwerking en IGF-1-blootstelling. HGH zorgt ervoor dat de lever IGF-1 produceert, die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de effecten van HGH. Welnu, het probleem hier is dat HGH in pulsen werkt in plaats van een constante en gestage release. Dit is de reden waarom HGH er zo lang over doet om iets te zien, het zijn die herhaalde pulsen die nodig zijn om resultaten te zien. Dit is de reden waarom het opsplitsen van je opnames gedurende de dag een verstandig idee is, omdat meer pulsen betere resultaten betekenen. Het opsplitsen van schoten kan ook de bijwerkingen verminderen die HGH kan veroorzaken.

De derde factor die een rol speelt bij de resultaten is de dosering. Ik ga je nu meteen vertellen dat tenzij je 4-6 IE / dag gebruikt, je niet veel zult groeien van HGH. Alles onder de 4 iu per dag bevindt zich meer in de vetverlieszone en het anti-verouderingsbereik, en dan 4 iu en verder lijkt het bereik dat moet worden gebruikt voor het kweken.

Houd er ook rekening mee dat onder de meeste generieke HGH's, onder gedoseerde injectieflacons nu vrij normaal zijn. Dus wat je denkt is 4 IE per dag, kan slechts 2-3 IE per dag zijn. Het kan tegenwoordig zeker een rotzooi zijn met HGH. Let hier nu goed op wat ik je ga vertellen.Ga niet meteen te hoog op de dosering!!!Het kost tijd voor uw lichaam om zich aan HGH aan te passen en niveaus die te snel worden verhoogd, kunnen bijwerkingen veroorzaken die u niet wilt. Ik besloot van een week van 4-5 ie te springen naar een week van 8 ie en ik werd er zieker van dan een hond. Ik heb het over projectiel braken, verlies van eetlust en voelde me zieker dan ik ooit in mijn leven ben geweest gedurende ongeveer drie of vier dagen, en er is niets dat je kunt doen om je beter te voelen wanneer dit gebeurt. Het moet gewoon zijn gang gaan en die niveaus hebben tijd nodig om terug te vallen tot een punt dat je lichaam aankan. Met HGH wil je beginnen met ongeveer 2 iu per dag voor een paar weken, dan naar 3-4 iu / dag gaan voor nog een maand, dan misschien nog een iu per dag verhogen de volgende paar weken, etc.

Een ander ding over HGH dat je moet weten, is dat het je schildklierfunctie in de loop van de tijd kan afbreken, en het kan ook hyperglykemie (hoge bloedsuikerspiegel) veroorzaken. Het is een heel goed idee om kleine hoeveelheden T-3 (schildklierhormoon) in de vergelijking op te nemen zodra je 4 iu / dag en meer bereikt. 50 mcg / dag T-3 is een goede plek om te beginnen. Het is ook een goed idee om insuline toe te voegen wanneer u langer dan 3-4 maanden begint met HGH. De insuline helpt de hyperglykemie tegen te gaan die HGH kan veroorzaken, en het opnemen van insuline kan de kans op diabetes bij langdurig HGH-gebruik zelfs verminderen. Velen denken dat insuline gebruik hen diabetes zal maken, maar het is eigenlijk het tegenovergestelde wanneer op HGH.

De beste manier om HGH te runnen is om te schieten en te cruisen zoals je anabole steroïden zou doen. U besteedt een tijdsbestek van 12 weken aan verschillende doelen en u baseert uw doelen op uw doseringen. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat je 12 weken gaat met 6 IE / dag met 10 IE / dag Novolog insuline en 50 mcg / dag T-3: de volgende 12 weken zou je slim zijn om terug te gaan naar 2-3 IE / dag en verwijder de insuline en T-3. Vergeet niet dat we hier enkele negatieve effecten willen tegengaan, maar tegelijkertijd willen we niet dat ons lichaam volledig afhankelijk is van de toevoeging van deze chemicaliën.

HGH houdt van testosteron!! HGH is op zichzelf in principe erg zwak in het produceren van versterkingen en zelfs zwakker in termen van krachtwinst, maar met testosteron werkt het fantastisch!! Als je wilt weten wat de meeste professionele bodybuilders tegenwoordig doen om de enorme groei te krijgen die ze krijgen, zijn het grote hoeveelheden testosteron met HGH. Nu dat gezegd hebbende, kan de toevoeging van HGH u ook betere resultaten opleveren bij kleinere hoeveelheden. Wat ik daarmee bedoel, is dat je 500 mg testosteron per week kunt nemen en er tijdens het gebruik van HGH heel goed en gedefinieerd uit kunt zien, veel meer dan alleen testen alleen. Maar één ding over HGH dat u moet begrijpen, is dat u waarschijnlijk wat waterretentie krijgt wanneer u voor het eerst HGH begint. Maar dit verdwijnt vrij snel, en na verloop van tijd begint vet te smelten omdat HGH je metabolisme verhoogt, waardoor je meer kunt eten terwijl je vet verliest alsof je harder aan het diëten bent dan je eigenlijk bent.

HGH is geweldig voor anti-aging en weer jong voelen. De verbeterde slaap is bijna meteen merkbaar en verbetert de elasticiteit van de huid en helpt rimpels weg te gaan. Ik herinner me dat ik een foto van mezelf had gezien toen ik op HGH was, en ik zag er veel jonger uit dan normaal. Voor mezelf zou ik moeten zeggen dat 2 IE per dag HGH van farmaceutische kwaliteit zou zijn waar het was. Dit is simpelweg omdat ik al tevreden ben met mijn maat, en ik zou op zoek zijn naar meer voordelen tegen veroudering en vetverlies dan iets anders.

Ik ga deze niet met suiker bekleden. Bijwerkingen van HGH kunnen ronduit smerig zijn. U zult merken dat u op sommige dagen van HGH-injecties opstart, u zich veel beter zult gaan voelen. Ik spreek niet in termen van een vetverlies of een anti-verouderingsdosis, maar de hoeveelheid HGH die je moet injecteren om te proberen te groeien.

Bijwerkingen van HGH kunnen zijn:

 • Extreme lethargie (soms zelfs niet veilig kunnen autorijden)
 • braken
 • Oncontroleerbare boeren
 • Scheten waardoor een hond de kamer zou verlaten
 • Af en toe zwavel smaak in je keel
 • Opgezette buik van darmgroei
 • Acromologie (groei van schedel- en gezichtsbeenderen)
 • Voetgroei (het is niet ongewoon om één schoenmaat te vergroten)
 • Handgroei en zwelling van de vingers
 • Massieve waterretentie (aanvankelijk)
 • Verhoogd risico op spierscheuren / gewrichtsproblemen
 • Orgel groei
 • Dikkere huid
 • Verhoogde snelheid van tumorgroei of manifestatie van kankercellen (als u pre-kankercellen heeft om mee te beginnen)
 • Algemeen gevoel van hersenmist
Ik weet zeker dat ik er een paar daar ergens buiten heb achtergelaten. Sommige mensen kunnen beter omgaan met HGH dan anderen. Mijn beste advies is om de hoeveelheid heel langzaam te verhogen.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!