CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

MASTERON DOSERING AND 3 CYCLI

MASTERON DOSERING AND 3 CYCLI
30th December 2020
Masteron is een andere goede verbinding om mee te snijden. Masteron is een DHT-derivaat, dus versneld haarverlies kan zeker een probleem zijn als je er vatbaar voor bent. Ik was er behoorlijk 4-5 weken mee bezig, maar het stopte nadat ik was gestopt met gebruiken. Het is een goed idee om wat finasteride te gebruiken als je je zorgen maakt over haaruitval, of vermijd het als je je daar zorgen over maakt. Masteron wordt gewoonlijk gedoseerd met 100 mg / ml, dus u zou een paar injectieflacons nodig hebben. De meeste bronnen zeggen minstens 500 mg / week over deze verbinding, maar ik heb altijd goede resultaten behaald met 300 mg / week.

Het ding met Masteron is dat het heel weinig doet als je niet al extreem mager bent. Deze verbinding doet niets anders dan een verhardend effect op de spieren hebben als je al mager bent. Het is niet iets dat je zou nemen om te proberen groter en sterker te worden. Een ander voordeel van dit medicijn is dat het niet zo hard is voor je systeem. Hoewel het meestal alleen de laatste 6-8 weken vóór een wedstrijd wordt uitgevoerd, heb ik het langer dan dat gebruikt naast mijn testvervangingsdosis van 200 mg / week. Je zou 200-300 mg / week kunnen gebruiken voor een periode van 12-15 weken als je probeert een beetje voorsprong te krijgen naast TRT, en ik heb dit eerder gedaan met goede resultaten. Maar meestal blijf ik het hele jaar door heel mager en als ik niet mager was, zou ik het niet doen. Als er nog iets positiefs is met Masteron, werkt het op zichzelf als een anti-oestrogeen. Anti-oestrogenen zijn niet zo nodig (of misschien helemaal niet) als u Masteron gebruikt.

Dit kan een verbinding zijn die soms een beetje pijnlijk kan zijn om te injecteren, dus mijn advies is om eerst 100 mg / shot te proberen en te zien hoe je ermee omgaat voordat je meer in één shot probeert te nemen. Masteron stapelt heel goed met bijna alles, maar houd er rekening mee dat het een DHT-derivaat is, dus als u het met een ander DHT-medicijn gebruikt, wilt u een van hen aan de onderkant houden. Stel dat u Primobolan of Winstrol gebruikt. Je zou die lager en Masteron hoger willen houden, of Masteron lager en een van die hoger. We zullen het meer over Primobolan hebben in tussentijdse cycli.
  1. Masteron / Test Prop Run
    8 weken cyclus bestaande uit 300 mg / week Masteron (shot maandag / woensdag / vrijdag) en 300 mg / week testprop (laden in dezelfde spuit als Masteron en ook maandag / woensdag / vrijdag)


  2. Masteron / Test Prop / Anavar-cyclus
    8 weken cyclus bestaande uit 300 mg / week testprop, 300-500 mg / week Masteron en 50-100 mg / week Oxandrolon (nogmaals, ga maandag / woensdag / vrijdag met 100 mg elk, geladen in dezelfde spuit) en neem Oxandrolon dagelijks, en verdeelt uw dosering over de dag (bijv. Ontbijt, lunch en diner)


  3. Masteron / Test Prop / Winstrol
    8 weken cyclus bestaande uit 300 mg / week Masteron, 300 mg / week testprop, 300 mg / week Winstrol. Nu, als je Winstrol op oliebasis kunt krijgen, zou je geen probleem moeten hebben om 100 mg per keer te schieten. Als het op waterbasis is, zou ik het persoonlijk drinken, maar dat ben ik. Het is prima om Winny op waterbasis in te slikken, het doet je geen pijn. Zoals ik al zei, ik doe geen Winstrol op waterbasis, en als ik geen olie kon krijgen, zou ik tabbladen krijgen.
Elk van die drie Masteron-cycli die ik heb uitgezet, zou een geweldige 8 weken durende run zijn om in goede conditie te komen. Zelfs als je niet meedoet, zouden die cycli je enorm ten goede komen als je eerst mager genoeg kunt worden.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!