CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

IPAMORELINE-PEPTIDE

IPAMORELINE-PEPTIDE
9th January 2021
Ipamorelin is een groeihormoonafgevend peptide. De dosering is meestal 300 - 600 mcg / dag en kan gedurende de dag worden gedoseerd voor meer natuurlijke HGH-pulsen, of eenmaal / dag voor het slapengaan voor anti-veroudering en verjonging.

Er is een andere manier waarop jongens dit peptide gebruiken en het wordt "boem doseren" genoemd. Boomdosering is een peptide in een grotere hoeveelheid in één keer raken, terwijl regelmatig een ander peptide met kleinere doseringen gedurende de dag wordt uitgevoerd. U kunt bijvoorbeeld 500 mcg ipamorelin in één keer voor het slapen gaan en 100 mcg CJC-1293 driemaal daags om meerdere HGH-pulsen te promoten, terwijl de gigantische dosis ipamorelin voor het slapen vrijwel alle beschikbare HGH in de hypofyse in één keer. Groeihormoonafgevende hormonen worden meestal uitgevoerd met groeihormoonafgevende peptiden. Dus de GHRP worden meestal uitgevoerd met dit peptide.

Het nadeel van GHRP voor sommige mensen is dat ze honger bevorderen. Ipamorelin heeft niet de hongereffecten die GHRP heeft, noch CJC-1293 of CJC-1295. Ipamorelin (evenals sermorelin van wat ik begrijp) is een veel "schonere" peptide om uit te voeren. Dit is veel beter als je doel was om kwaliteit spiermassa op te bouwen zonder vet te winnen, of om langs een snijcyclus te gooien.

Een ander voordeel van ipamorelin is dat het de cortisolspiegel niet verhoogt. Cortisol is het katabole bijproduct van stress en spieruitoefening, en hoewel sommige peptiden die cortisolspiegels verhogen een tijdje werken, komt er een punt waarop ze gewoon niet meer gunstig zijn.

Sinds ik ipamorelin gebruik, zijn er een paar dingen die me zijn opgevallen. Om te beginnen is mijn slaap drastisch verbeterd en slaap ik de hele nacht dieper en dieper. Ten tweede lijkt mijn huid er beter uit te zien en ik lijk er een beetje jonger uit te zien dan gewoonlijk. Ik zie er niet zo gestrest en moe uit als normaal. Voor de goede orde, ik doe het met 300 mcg / dag voor het slapen gaan, en ik stapel het met CJC-1295 zonder DAC. Ik neem de CJC-1295 drie keer gedurende de dag. Ik gebruik het voor het ontbijt, 30 minuten voor de lunch en 's nachts met mijn dosis ipamorelin (ja, ik laad ze in dezelfde insulinespuit).
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!