CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

INSULINE UITGELEGD

INSULINE UITGELEGD
12th January 2021
OK, ik wil hier over insuline praten. Ik ga het hebben over hoe het op de juiste manier te gebruiken, de verschillende soorten en wat je ervan kunt verwachten. Maar eerst en vooral ga ik het hebben over veiligheid. Insuline is niets om mee te rotzooien. Als je vrij nieuw bent in de wereld van prestatieverbetering en / of voeding en training, overweeg dan niet eens om iets als insuline te doen!! Insuline kan je snel doden. Ik heb het over een vieze dutje binnen een paar uur als je niet voorzichtig bent. Er zijn echter echt maar een paar manieren waarop je het kunt verkloten.

De grootste manier om insuline te verpesten, is een onjuiste meting. Als ik je vertel om 5 eenheden insuline te nemen en je laadt 5 cc zoals je een steroïde injectie zou nemen, of zelfs 5 eenheden zoals een HGH-injectie, dan ga je waarschijnlijk dood. 5 eenheden insuline betekent 5 kleine lijntjes of "klikken" op een insulinespuit. Het lijkt nauwelijks iets in de naald, dit is krachtige shit en er is helemaal niet veel voor nodig om zijn werk te doen.

De tweede grootste manier om insuline te verpesten, is door niet goed te eten na toediening. Als algemene regel moet u voor elke 1 eenheid insuline die u injecteert 10 gram koolhydraten meenemen. Dit moet binnen 15 minuten na het injecteren van insuline worden gedaan. Afhankelijk van het type insuline dat je gebruikt, wil je binnen 60-90 minuten daarna nog een maaltijd, en dat is een stevige maaltijd met vetten, eiwitten en koolhydraten. Nadat u bekend bent geraakt met insuline en hoe uw lichaam erop reageert, kan het zijn dat u de verhouding kunt wijzigen in 7 gram koolhydraten / eenheid insuline, of misschien iets moet verhogen, maar voor de eerste keer insuline-gebruiker 10 gram / eenheid minimum, en vergis je als eerste aan de kant van overkill!!!

OK, laten we nu ingaan op de verschillende soorten insuline en wat we kunnen verwachten. De eerste keer dat ik insuline gebruikte was 13 jaar geleden, ik ben hier nogal ervaren, dus luister verdomme!! Het eerste type insuline en het meest gebruikte type is Humulin-R. Humulin-R kan zonder recept worden gekocht bij een apotheek voor ongeveer $ 20-30 per injectieflacon. Dat klopt, iedereen buiten de straat kan een Walmart-apotheek binnenlopen en Humulin-R kopen. Dit is een insuline met een begin van 30 minuten - 1 uur, een piek van 2-5 uur en een duur van 5-8 uur. Dit maakt het een beetje meer onvoorspelbaar dan een snellere insuline omdat er een veel grotere kloof is met betrekking tot wanneer het een piek kan bereiken. Je zou een maaltijd met voldoende koolhydraten kunnen eten en dan voel je je 3 uur later hypoglycemisch (gevaarlijk lage bloedsuikerspiegel) en kun je beter meer in je krijgen. Maar voor inkoop / legaliteitskwesties is dit wat de meeste jongens gebruiken. Dit is een insuline die ik niet zou aanbevelen om meer dan 1 keer per dag te gebruiken. Ik zou het post-workout gebruiken en verdomd goed maken en zeker weten dat je het niet binnen 4-5 uur voor het slapengaan gebruikt. Je wilt wakker zijn met dit spul, zodat je eventuele problemen kunt oplossen.

Het volgende type insuline waar we het over zullen hebben, is Humalog / Novolog. Humalog en Novolog zijn hetzelfde type insuline, alleen verschillende merknamen. Het is net als Sony en Panasonic. Dit is een sneller werkende insuline met een begin van 15 minuten, een piek van 30-90 minuten en een duur van 3-5 uur. Dit is een insuline die u meer dan één keer per dag kunt opnemen, 2-3 keer per dag zijn injecties prima, maar u moet voorzichtig zijn met het stapelen van insuline. "Stapelen" is wanneer u een injectie neemt en vervolgens 3-4 uur later nog een injectie neemt, en hoewel u x het aantal eenheden hebt afgemeten, was het echt zoals x + 3 eenheden omdat er nog restanten over waren van uw laatste opname. Wat er kan gebeuren, is dat je de inname van koolhydraten verkeerd inschat en denkt dat je voldoende koolhydraten had, maar je bent echt tekort gekomen en kunt hypo krijgen. Ik zou aanraden Humalog of Novolog te gebruiken boven Humulin-R, het is een sneller begin, piek en een kortere duur. U kunt weten wat u er iets gemakkelijker van kunt verwachten dan Humulin-R. Als je het 2-3 keer per dag kunt gebruiken, blijft je anabool en krijg je meer winst.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!