CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

INJECTIE TECHNIEKEN

INJECTIE TECHNIEKEN
17th December 2020
Laten we eerst beginnen met het praten over injecties. Om te beginnen wilt u absoluut een nieuwe naald voor elke injectie gebruiken. Het is niet de moeite waard om een ​​infectie te riskeren, omdat u niet genoeg naalden hebt gekregen of te goedkoop was om het geld aan genoeg ervan uit te geven. Hoe verkrijg je nu spuiten? Je zou een lokale apotheek kunnen proberen, maar de staatswetten verschillen per staat. In sommige gebieden kun je ze kopen en in andere niet. Sommige apotheken hebben wat wordt genoemd "naar goeddunken van de apotheker", waar ze zonder recept worden beschouwd. Maar als de apotheker denkt dat je een sukkel bent, kan hij je het recht ontzeggen om ze te kopen. Mijn advies is om daar niet in een tanktop naar binnen te gaan. Als u ze niet in de apotheek kunt kopen, kunt u ze online bestellen.

De ideale maat spuit die u wilt is 3 cc (of 3 ml, een cc is hetzelfde als een ml), en de ideale naaldgrootte is een 23 gauge, 1 inch. Dus als je probeert de apotheek in te lopen om ze te kopen, wil je zeggen: "Ja, ik heb ongeveer 23 gauge, 1 inch spuiten van 3 ml nodig". Nu zal een naald van 25 gauge ook werken, en is iets kleiner. Het voordeel hiervan is dat een kleinere naald minder littekenweefsel betekent. Het nadeel is dat het eeuwig duurt om de olie erin te laden, en het zal langer duren om te injecteren door de olie door een kleinere naald te duwen. Hier is wat ik doe: ik gebruik een naald van 18 gauge om de olie op te zuigen, dan draai ik de naaldtip los en schakel over naar een 23 inch, 1 inch tip. De olie valt vrijwel in het vat bij gebruik van een 18 gauge naald, en de tips zijn universeel, dus het losdraaien van een en het vastschroeven van een ander is geen probleem. Dus u hebt uw spuiten en u bent klaar om te injecteren. Het is een goed idee om de bovenkant van de injectieflacon elke keer af te vegen met een alcoholdoekje en vervolgens het gebied dat u gaat injecteren schoon te maken met een alcoholdoekje. Houd uw injectieflacon ondersteboven en plaats de spuit. Zorg ervoor dat de zuiger helemaal naar voren staat. Begin vervolgens de zuiger terug te trekken en vul de olie tot het gewenste merkteken. U kunt het verder naar achteren trekken om een ​​sterker vacuüm te creëren en uw spuit sneller te laden, en duw de olie dan gewoon terug naar de gewenste markering. Vervolgens wilt u proberen om alle luchtbellen uit de spuit te krijgen, zodat het alleen olie in het vat is en geen lucht. Je wacht gewoon een seconde totdat de luchtbellen terug door de olie naar boven gaan en duw de lucht langzaam naar buiten door de zuiger een beetje naar voren te duwen. Het is ook een goed idee om een ​​paar keer tegen het vat te tikken om eventuele luchtbellen te exporteren. Nu is het tijd om te injecteren.

De beste plek om voor een beginner te gaan is je bilspier (billen). U wilt in het buitenste deel van uw glute injecteren en meer naar de bovenkant van de glute. Het is een groot gebied en het is moeilijk dit te verknallen. Maar je wilt vooral wegblijven van het binnenste deel bij je staartbeen, omdat je een heupzenuw hebt die daar naar beneden loopt. De eerste keer dat ik mezelf injecteerde, begon ik bijna te lachen, want wat je denkt dat het heel erg gaat doen, is geen shit. Duw de naald helemaal in, niet half in de kont (geen woordspeling bedoeld).

Vervolgens wilt u de naald opzuigen. "Zuigen van de naald" betekent dat u de zuiger iets terugtrekt om te controleren of er geen bloed in het vat komt. Als er bloed is, zit u in een ader en wilt u niet in een ader injecteren. Trek hem er gewoon uit en ga naar een andere site of ga meer dan een centimeter verder dan waar je daarvoor was. Wanneer u steroïden lang genoeg gebruikt, zal dit zeker gebeuren. Soms trek je je spuit eruit na het injecteren en schiet er een kleine stroom bloed uit en laat de shit je schrikken. Wees niet gealarmeerd, dit betekent alleen dat je door een ader bent gegaan maar er niet in hebt geïnjecteerd en het bloeden stopt na een paar seconden.

Dus je hebt jezelf vastgehouden en je hebt je teruggetrokken om je naald op te zuigen, geen bloed, alles is duidelijk. Duw uw zuiger langzaam naar voren en spuit de olie in. Te snel injecteren kan vaak meer pijn na de injectie veroorzaken, dus probeer het een beetje te vertragen. Trek uw naald uit en veeg het gebied schoon voor eventuele bloedingen uit de injectie en masseer vervolgens de plek een paar minuten om de olie te verspreiden. Nogmaals, dit zal ook helpen bij het verminderen van mogelijke pijn van het schot.

Je hebt een paar dagen pijn van de opname, het is volkomen natuurlijk. Als je eenmaal aan de opnamen gewend bent, wordt het een stuk beter. Ik zou proberen om maar één keer per week op een site te komen als je er iets aan kunt doen, en dit betekent vaak roterende injectieplaatsen of zijkanten. Als je deze week je rechterglute hebt geïnjecteerd, ga je gang en injecteer je je linkerglute volgende week. Als je twee keer per week iets injecteert, ga dan op maandag met je rechterwang en op donderdag met je linkerwang. Zodra u in een steroïdenstapel komt of verbindingen gaat gebruiken die frequenter moeten worden geïnjecteerd, moet u andere plaatsen gebruiken. Steroïden vereisen intramusculaire injecties en deze injecties zijn niet alleen beperkt tot uw bilspieren. Er zijn verschillende gespierde plekken op het lichaam die kunnen worden gebruikt. Nu dat gezegd hebbende, kunnen sommige spieren meer pijn doen dan anderen, en sommige spieren zijn in de buurt van meer aderen.

Andere sites die ik heb geïnjecteerd omvatten deltoïden, lats, pecs, quads, biceps, triceps, kalveren en ik heb ooit valstrikken gedaan. Nu, hier is mijn mening over andere sites: ik zal nooit meer een kalf of een val injecteren, die sites hebben me verlamd met pijn na de injectie!!! Pecs ik zal doen als ik moet, en armen zou vereisen een kleinere naald dan een 23 meter. Deltoïden zijn goed, maar ze kunnen gemakkelijker met littekenweefsel knopen en het ziet er niet goed uit wanneer uw delts een gigantische bal van littekenweefsel worden en geen spier. Maar dit kost veel schoten en jaren om te beginnen, dus op dit moment is het geen probleem.

Mijn delts zouden de volgende keuze zijn na bilspieren. Pec-shots zijn een beetje ruw omdat er meer druk voor nodig is dan je denkt om door de pec-spier te breken. Je moet er de stront uit steken!! Maar maak je geen zorgen over je hart, een 1 "of zelfs 1,5" spuit zal niet bijna diep genoeg gaan om in de buurt van je hart of longen te komen, en zelfs dan zou je een omhulsel raken waar je waarschijnlijk niet doorheen kon dringen. Quadshots Ik ben ook niet zo dol op veel. Ik heb dit geleerd door te concurreren in bodybuilding. De opnames in mijn quads vervaagden de scheiding in mijn benen een beetje door zwelling, en hinkelen is toch niet zo leuk. Eerlijk gezegd zijn mijn belangrijkste sites op dit punt bilspieren en lats.

Lat-opnamen zijn niet zo erg als je misschien denkt. Het is een enorme spier en er is voldoende ruimte om op en neer te gaan. Uitrusting die andere plaatsen pijn doet, is niet zo erg in de lats, vooral als je ze injecteert en vervolgens je rug gaat trainen. Ik heb dit gevonden om de olie te helpen verspreiden en bloed in het gebied te laten bewegen en pijn na injectie tot een minimum te beperken. Mijn hoofdgebied is ongeveer 3 "onder mijn oksel, en hoewel je zou denken dat er veel aderen in het gebied zijn, heb ik nog nooit een ader in mijn lats geraakt en heb ik mijn lats waarschijnlijk al honderden keren geschoten

Een beginner hoeft zich geen zorgen te maken over meer dan een paar verschillende injectiezones. Zoals ik al zei, concentreer je eerst op bilspieren en mogelijk op deltoiden. Het duurt een tijdje voordat zich littekenweefsel vormt, en onthoud: het bouwt sneller op wanneer je steeds opnieuw hetzelfde gebied raakt.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!