CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

INJECTIE COMPLICATIES

INJECTIE COMPLICATIES
18th December 2020
Vroeg of laat zul je problemen tegenkomen bij het nemen van steroïden, als je ze genoeg gebruikt. Er is een verschil tussen pijn na een injectie en een infectie, en als je het verschil kent, kan dit het verschil betekenen tussen jezelf snel genezen of naar de eerste hulp moeten gaan omdat je op het punt staat dat je been moet worden geamputeerd (ja, dit kan gebeuren).

Infecties worden meestal veroorzaakt door vuile spullen of spullen die niet goed in elkaar zijn gezet. In de meeste gevallen is het omdat een stomme klootzak de verhouding van benzylalcohol tot benzylbenzoaat verkeerd had, of hij probeerde te veel hormonen in de concentratie te brengen. Ik zal je zoveel vertellen: de goedkoopste prijs is meestal niet de beste uitrusting!! Je krijgt waar je voor betaalt!! Ik hoor al deze jongens over verschillende laboratoria tieren en reageren en reageren op hun extreem lage prijzen. En dan een paar weken later, vertelt een man aan mensen dat hij een knoop van basketbalformaat uit zijn reet heeft!! Dit is tegenwoordig maar al te gewoon met ondergrondse laboratoria die links en rechts opduiken.

Maar laten we zeggen dat je een infectie krijgt. Een infectie zal warm aanvoelen en het gebied zal opgezwollen en ontstoken zijn. Als dit het geval is, verdwijnt het meestal binnen een week vanzelf. Maar het is beter om proactief te zijn dan reactief in dit geval, dus wat je moet doen is een vorm van antibioticum krijgen, zoals doxycycline, tetracycline, amoxicilline of penicilline. Nu is het duidelijk de beste keuze om naar een huisarts te gaan, maar sommige mensen beschikken niet over de verzekering of financiële middelen om dat te doen. In dit geval zijn er internetsites waar u deze antibiotica kunt kopen, en sommige zijn zelfs te vinden in lokale dierenwinkels. Ik heb bij verschillende gelegenheden tetracycline uit de aquariumwinkel gebruikt om mijn infecties te verwijderen. Het deed me nooit een beetje pijn en het loste de infectie snel op.

Ik kan geen commentaar geven op andere vormen van antibiotica, maar voor tetracycline is mijn aanbeveling voor de eerste paar dagen 1000 mg / dag. Als de infectie niet verdwijnt, verhoogt u de dosering tot 1500 mg / dag. Als het niet binnen 2 dagen verdwijnt, moet je op dat moment naar een arts gaan.Negeer een slechte infectie niet!Infecties van welke aard dan ook kunnen gangreen worden en op dat moment kun je een deel van je kont operatief verwijderen of een geamputeerd ledemaat. Dit is niet de moeite waard om spieren te krijgen, dus wees er slim mee!!!

In mijn 15 jaar gebruik van steroïden heb ik waarschijnlijk minder dan 5 infecties gehad. En raad eens? 4 van de 5 infecties kwamen waarschijnlijk uit dezelfde bron!! Maar ik heb nog nooit een probleem gehad toen ik hoogwaardige verbindingen van gerenommeerde plaatsen gebruikte.

Ik ben in totaal een keer in 15 jaar van anabool gebruik naar de eerste hulp geweest. Ik kan je niet precies vertellen wat hier is gebeurd of waarom het is gebeurd. Ik weet alleen dat ik wat Sustanon heb geïnjecteerd en kort na het injecteren van mijn voeten begon het zo erg te doen dat ik nauwelijks kon lopen. Ik kroop op mijn handen en knieën door mijn appartement. De volgende dag werd de pijn in mijn voeten iets beter, maar mijn nek werd stijver en stijver naarmate de dag vorderde. Tegen de tijd dat ik van mijn werk naar huis reed, was mijn nek zo stijf dat ik mijn hoofd niet genoeg kon draaien om tijdens het rijden in mijn achteruitkijkspiegel te kijken. Ik liet mijn vader me naar de eerste hulp brengen en ze wisten het niet. Ze vroegen me naar anabole steroïden en ik vertelde hen dat ik ze nooit heb gebruikt, omdat een angstverzekering het probleem niet zou dekken. Ik ging die avond naar huis en nam wat ibuprofen en smeerde wat ijzige hete gel op mijn nek en ging naar bed. Ik werd wakker en voelde me goed. Ik kon je niet vertellen wat er in godsnaam gebeurde, maar de flacon werd in de vuilnisbak gegooid en stopte onmiddellijk.

Een ader slaan

Dus ik weet zeker dat een van je vragen is: "Wat zou er gebeuren als ik een ader zou raken?" Nou, dit is waarschijnlijk wat er zou gebeuren met een op olie gebaseerde steroïde. U kunt zich duizelig of licht in het hoofd voelen en moeten gaan zitten. Je borst kan strak aanvoelen en je kunt een paar minuten ongecontroleerd beginnen hoesten. In 95% van de gevallen stopt het na een paar minuten en voel je je weer goed. Het zal je niet doden als het alleen maar anabolen zijn. Raak nu een ader met zoiets als Synthol, en het kan een nacht zijn, gebaseerd op de chemische samenstelling van Synthol. Voor de goede orde, Synthol is een stom ding om te gebruiken, en ja, ik heb het gebruikt. Maar daar komen we later op terug.

Hoest- en smaakstoffen

Er zijn bepaalde steroïden die je alleen maar laten hoesten als je ze injecteert. Trenbolone kan dit veel jongens aandoen, en Winstrol heeft het mij ook eerder aangedaan. Soms kun je het spul proeven nadat je het hebt geïnjecteerd, het is vrij normaal met bepaalde verbindingen om dit te laten gebeuren. Het betekent niet dat er iets mis is of dat je verkeerd hebt geïnjecteerd, het is gewoon wat er gebeurt als het in je lichaam gaat. Het is niet ongewoon, dus wees niet ongerust als het jou overkomt. Zoals ik zei, meestal kunnen tren en Winny dit veroorzaken.

Slechte injectietechnieken

Slechte injectietechnieken kunnen ook zorgen baren. Meestal is het gewoon een toename van pijn na injectie, maar als je op een vuile plek vol met bacteriën woont, kan dat zeker ook het geval zijn. Te snel injecteren kan meer pijn veroorzaken en het injecteren van bacteriën kan uiteraard een infectie veroorzaken. Als je fles steroïden in de hondenkooi is gevallen en je hebt je hond betrapt terwijl hij je flesje in zijn mond droeg, pak dan niet alleen het flesje en trek wat olie op om mee te injecteren. Als je opgesloten zit in de gevangenis, zou ik waarschijnlijk geen naald in de injectieflacon steken nadat je partner hem door de veiligheid in hun kont heeft gestopt. Je snapt het wel, toch? Mooi zo!!

Testosteron rookkanaal

Soms kun je griepachtige symptomen ervaren wanneer je voor het eerst begint te fietsen met testosteron. Dit is niet ongewoon en deze symptomen verdwijnen meestal na een paar dagen in de cyclus. Symptomen van "testgriep" zijn hoofdpijn, pijn, extreme lethargie en verlies van eetlust. Wees niet gealarmeerd als u testgriep krijgt. Het is mijn ervaring dat het normaal gesproken vrij snel verdwijnt, en hoe meer je gewend raakt aan het toegevoegde hormoon in je systeem, hoe minder waarschijnlijk dit zal gebeuren.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!