CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

IGF-1 LR3 UITGELEGD

IGF-1 LR3 UITGELEGD
10th January 2021
IGF-1 is het hormoon dat het bijproduct is van HGH-conversie die in de lever wordt geproduceerd. Jongens die HGH gebruiken, denken vaak dat HGH verantwoordelijk is voor hun resultaten, terwijl het in werkelijkheid de IGF-1-conversie is die de resultaten produceert. IGF-1 bevordert vele spieropbouwende eigenschappen, waaronder verhoogde stikstofretentie en verhoogde eiwitsynthese. Het is ook erg vergelijkbaar in structuur met insuline, en tussen de voedingsstofshuttling en stikstofretentie kan IGF-1 LR3 je een geweldige pomp geven in de sportschool!!!

Je riskeert wel een beetje hypoglycemisch te worden met IGF-1 LR3 en ik heb ontdekt dat ik meestal nog een paar cheatmaaltijden moest eten toen ik het gebruikte. Hetzelfde geldt voor HGH, het is moeilijker om een ​​dieet te volgen dat zo streng is, maar de opname van voedingsstoffen wordt zo snel dat metabolisme en thermogenese meestal worden verhoogd ondanks het eten van een beetje viezer. Hoe denk je dat bodybuilders tegenwoordig zoveel groter worden? Ze gebruiken producten waarmee ze duizenden meer calorieën per dag kunnen eten en vet kunnen verbranden in hetzelfde tempo alsof ze op dieet zijn!!! Wees gewoon niet een van die jongens die het gebruikt als een excuus om te eten wat hij wil. Je zult er nooit op je best uitzien, maar ik denk dat je het dieet alleen maar een haar moet losmaken als je IGF-1 LR3 of HGH gebruikt.

Waarom zou u IGF-1 LR3 in plaats van HGH willen gebruiken? Welnu, om te beginnen is het sneller acteren. Je zou IGF-1 LR3 in 4-6 weken explosies kunnen uitvoeren en veel resultaten zien, terwijl HGH maanden duurt. Maar u moet weten dat uw IGF-1 LR3 echt is. Laat me je vertellen: er zijn genoeg nepflesjes met IGF-1 LR3 rondzweven. Ik zou verschillende bronnen onderzoeken en zien wat anderen over hen te zeggen hebben voordat ik het bestelde. Sommige jongens zeggen dat echte IGF-1 LR3 onmogelijk te vinden is, maar ik ben het daar niet mee eens. De productiekosten voor dit peptide zijn veel goedkoper dan HGH en ik weet dat het iets moet doen omdat mijn pomp krankzinnig is wanneer ik erop zit, en ik krijg hypoglycemische effecten. Tenzij het een soort insulinepoeder is, ga ik wedden dat het enige legitimiteit heeft.

Een ander ding om over na te denken is dit: meestal wanneer een bron legitieme producten heeft, verkopen ze niet slechts één nep product. Waarom zouden ze al het andere meenemen dat gyno kan onderdrukken, erecties kan veroorzaken, je kan laten bruinen, acne geneest, slaap en honger opwekt, maar dan nep IGF-1 verkopen? Ik koop gewoon niet de helft van de rotzooi die deze jongens zeggen. Ik denk dat hun dieet hen tegenhoudt, niet de producten. Er zijn twee verschillende soorten IGF-1. Er is regelmatig IGF-1, met een halfwaardetijd van ongeveer 15-20 minuten na injectie, en dan heb je IGF-1 LR3. De "LR-3" is een chemisch gemodificeerde versie van IGF-1 die de halfwaardetijd verlengt tot ongeveer 20 uur. Dit is de IGF-1 die je wilt gebruiken!!

Meten en doseren IGF-1 LR3

IGF-1 LR3 wordt meestal geleverd in injectieflacons van 1000 mcg. Daarom als u 1 cc bacteriostatisch water aan die injectieflacon toevoegt, is elke "10" op uw 1 ml insulinespuit 100 mcg. Ik heb vastgesteld dat 50 mcg elke dag een goede dosering IGF-1 LR3 is, zonder al te veel bijwerkingen. Het enige wat we niet willen is die god verschrikkelijke HGH-darm. Daarom, als u het op 50 mcg na de training houdt en cycli van IGF-1 LR3 beperkt tot 4-6 weken, gevolgd door 4-6 weken vrij, bent u veilig.

Er zijn veel gemengde beoordelingen over het al dan niet in de spieren schieten of het subcutaan schieten, maar ik zou het zelf intramusculair schieten. Ik weet niet de exacte wetenschap erachter, maar ik heb genoeg gelezen om te weten dat er enkele site-verbeteringsclaims zijn tijdens het gebruik van IGF-1 LR3 (hoewel ik niet zeker weet of er een duidelijke consensus bestaat over deze claims). Je kunt het subcutaan of intramusculair fotograferen. Als je het intramusculair gaat fotograferen, dan is het het beste om het na een training bilateraal te schieten. Laten we zeggen dat je die dag biceps traint: je zou 25 mcg in elke biceps post-workout stoppen. Het is prima om in een sporttas te bewaren, want het zal niet slecht worden als je er maar een uur of twee buiten blijft.

Veel jongens beweren dat het beter is om IGF-1 LR3 te mengen met azijnzuur. Ik ben hier om je nu te vertellen dat bacteriostatisch water perfect in orde is, en bovendien heb ik IGF-1 LR3 gemengd met azijnzuur eerder mijn armen opgestoken. Ik heb schoten op me gehad en veranderde bijna tijdelijk de vorm van mijn biceps. Het duurde eigenlijk een paar weken om er weer normaal uit te zien. Ik heb dit probleem met bacteriostatisch water niet. Trouwens, je kunt bacteriostatisch water online bestellen voor een paar dollar.

Het ziet eruit alsof er heel weinig in je spuit zit nadat je hem hebt opgezogen. 25 mcg in een insulinepen van 1 ml is niets, koppel kleine klikken en dat is alles. U kunt ervoor kiezen om de 0,33 ml pinnen te krijgen, dus meten is een beetje eenvoudiger. Omdat de insulinepen kleiner is, is het gemakkelijker om een ​​nauwkeurigere meting te zien zonder de aanwezigheid van zoveel lucht. Het moeilijke deel van het meten van zoveel in een 1 ml pin is als er een kleine hoeveelheid lucht aan de bovenkant is (die er meestal is), het is uiterst moeilijk om te zeggen of het 25 mcg, of 30 mcg, of slechts 10 is mcg. Wat sommige mensen doen, is de pennen ook met bacteriostatisch water belasten, gewoon om daar meer substantie in te injecteren. Backloading betekent de zuiger uit de insulinepen trekken en de insulinepen vullen met wat extra bacteriostatisch water aan de achterkant van de pen.

Reconstitutie en houdbaarheid

Het is veilig om te zeggen dat IGF-1 LR3 na het mengen ongeveer 1 maand houdbaar is. Daarom, als u 50 mcg per dag zou doen, zou 1 flacon u 20 dagen duren. Als u het echter alleen op trainingsdagen gebruikt, zou een injectieflacon ervoor zorgen dat u ongeveer 1 maand goed bent. Typische prijzen voor een flacon variëren tussen $ 60 - $ 130, afhankelijk van waar u naartoe gaat. Ik zou me niet zoveel zorgen maken over de vraag of de cyclus een perfecte 30 dagen is, of slechts 27 dagen, of dat je 28 dagen opraakt, of wat dan ook. Druk gewoon op een flesje en neem dan een maand - zes weken vrij en herhaal als je wilt. U zult enkele bronnen zien die IGF-1 LR3-kits verkopen voor ongeveer dezelfde kosten als HGH-kits, en ze komen in 10 afzonderlijke flacons zoals HGH dat doet. Ik ben er zeker van dat deze bronnen van IGF-1 LR3 krachtiger zijn, maar ik zou niet alleen onderzoek doen naar chemische sites die het verkopen als nep. Ik weet wat het voor mij doet als ik erop zit en het is geen placebo-effect.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!