CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

HOE WEET IK OF MIJN TESTOSTERON LAAG IS?

HOE WEET IK OF MIJN TESTOSTERON LAAG IS?
25th January 2021
Soms denk je misschien niet dat je testosteronniveaus laag zijn. Je lichaam is zo aangepast aan het functioneren op ondergemiddelde testniveaus dat je geen idee hebt. Maar als algemene regel zult u de hele tijd extreme vermoeidheid ervaren, mogelijk een gebrek aan zin in seks, problemen met het verbranden van lichaamsvet, zwakte, angst en depressie. Je hebt misschien al die symptomen of je hebt er misschien een paar. Toen ik ongeveer 8 weken van testosteron af was voordat ik een script kreeg, was mijn angst absoluut verschrikkelijk!! Het was de ergste angst die ik ooit in mijn leven heb meegemaakt en niets in mijn leven voelde goed.

Maar ik wist wat ik doormaakte, dat is het verschil tussen andere mannen en mij. Ik wist dat ik gewoon lang genoeg moest wachten om die niveaus te laten zakken om een ​​recept te krijgen. Toen ik mijn hormoonspiegels liet controleren, was mijn totale aantal testosterons slechts 89. Nu zijn er een paar verschillende referentietabellen die er nu zijn, maar over het algemeen wordt alles dat binnenkomt met 350 ng / dl - 1100 ng / dl als normaal beschouwd. Maar je moet ook de symptomen volgen. Bijvoorbeeld, ik zou waarschijnlijk zin hebben in totale shit met een testniveau van 450 ng / dl, terwijl iemand anders zich misschien goed voelt. Het is erg persoonsgebonden.

Ook hebben uw oestrogeenspiegels veel te maken met hoe u zich ook voelt. Uw testosteron kan normaal zijn, maar uw oestrogeenspiegels kunnen verhoogd zijn. Dus zoiets als een anti-oestrogeen is misschien alles wat u moet nemen. Maar de eerste stap in het proces is naar een arts gaan en met hem praten over het laten testen van uw hormoonpaneel. Een goed document zal controleren voor uw totale testosteron, uw niveau van vrije testosteron (dat is het daadwerkelijke testosteron dat uw lichaam kan gebruiken dat op dat moment beschikbaar is), uw oestradiol- en oestrogeenspiegels en uw IGF-1-niveaus. Het is ook een goed idee om uw schildklier te laten controleren, en voordat een recept wordt geschreven, zullen de meeste artsen een prostaatcontrole willen doen.

Ik raad ten zeerste aan om in uw omgeving te zoeken naar een arts die gespecialiseerd is in anti-veroudering en hormoonvervanging. Misschien vindt u dat een endocrinoloog de beste optie is in uw woonplaats. Ik zou eerst mijn onderzoek doen. Je zou geschokt zijn over hoeveel huisartsen absoluut niets weten over dit onderwerp!! Ze zijn bang iets voor te schrijven waarvan ze niets weten en zien het als een verplichting.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!