CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

HET OVERCOMPENSERENDE EFFECT (HORMOONVERVANGING)

HET OVERCOMPENSERENDE EFFECT (HORMOONVERVANGING)
4th February 2021
OK, nu wil ik het hier hebben over iets dat ik graag "het overcompenserende effect" noem. Het overcompenserende effect is alles wat u moet doen aan hormoonvervanging om op te wegen tegen mogelijke risico's van testosteronvervanging. Weet je nog hoe ik sprak over het een paar jaar op testosteron vervangen en geen gezondheidsproblemen?

Waar ik het hier over heb, is hoe je voor de lange termijn voor je kunt zorgen. Ik geloof dat testosteronvervanging onder goed medisch toezicht, met regelmatig bloedwerk, relatief veilig is als je een gezonde en actieve levensstijl hebt!! Maar weet gewoon dat schoon eten, je cardiotraining bijhouden en bepaalde verslavingen en ondeugden in het leven vermijden, nog belangrijker wordt als je op TRT bent.

Dingen zoals bloed doneren, cardiotraining en schoon eten wegen zwaarder dan de mogelijke risico's die onderweg kunnen optreden als je risico loopt op een negatieve uitkomst bij het vervangen van testosteron. Ik geloof dat risico's zeer minimaal zijn als alles intact is, en ik geloof ook dat de gevolgen voor de gezondheid van laag testosteron veel groter zijn dan de risico's van vervangende therapie. Maar met dat gezegd, als je testosteron gebruikt als een snelle oplossing voor een luie levensstijl, als je een alcoholist bent, constant junkfood eet, sigaretten rookt of iets anders dat een negatieve invloed op je gezondheid kan hebben, dan heb je erger gezondheidseffecten door hormoonvervanging toe te voegen of om het even welk type testosteronderivaat gedurende langere tijd te gebruiken.

cardio

Ik heb het gehad over het regelmatig geven van bloed, maar wat kun je nog meer doen om zo gezond mogelijk te blijven terwijl je rondloopt wat de natuur je hormoonspiegels op jouw leeftijd had bedoeld?

Welnu, ik zou de cardio regelmatig bijhouden om te beginnen. Dit hoeft ook geen cardio-apparaat te zijn; korte rustperioden tussen sets in de sportschool zijn ook zeer gunstig voor het verhogen van uw hartslag. Je hart is de belangrijkste spier in je lichaam en de kans is groot dat als je al lang steroïden gebruikt, je hart al tot op zekere hoogte is vergroot. Een lichte vergroting van het hart is geen groot probleem, maar een aanzienlijke vergroting van het hart kan dat wel zijn.

Eet minder

Ik zou sterk een dieet aanbevelen dat minder calorieën bevat dan wat je nu eet of 10 of 20 jaar geleden hebt gegeten. Het is statistisch bewezen dat mensen die minder calorieën eten, langer leven. Je hoeft jezelf hier niet uit te hongeren, maar heel weinig mannen ouder dan 35 jaar zouden regelmatig meer dan 3.000 calorieën moeten eten.

Ik leef nu al 3-4 jaar van een dieet dat minder dan 3000 calorieën per dag bevat en het heeft niet veel effect gehad op mijn spierontwikkeling. Ik loop nog steeds schuin rond en als je het mij vraagt, is zelfs dat te zwaar voor iemand van mijn lengte om ouder dan 35 jaar te zijn (ik ben 5'9 "en eencijferig lichaamsvet). Of het nu vet is gewicht of spiergewicht, het is niet goed voor je hart om het grootste deel van je leven zo hard te moeten werken. Naarmate je ouder wordt en langere tijd zwaarder rondloopt, wordt het zeker niet gemakkelijker om de Als je te zwaar bent, zou ik je sterk aanraden hier nu aan te werken. Het kan in het begin misschien moeilijk zijn, maar ons lichaam is behoorlijk goed in aanpassing aan verandering. Ik ben bereid te wedden dat je die calorieën kunt krijgen voor een maand of zo zou je eraan wennen.

Kom tot rust

Ik heb gemerkt dat het naarmate ik ouder wordt, soms moeilijker wordt om te ontspannen. Ik stel voor een activiteit te vinden die je helpt te ontspannen en dit regelmatig te oefenen. Of het nu gaat om een ​​ademhalingstechniek, een yogales, ontspannen in de sauna of de jacuzzi, of zittend op een bankje in een landschap, geniet gewoon regelmatig van iets dat u zal ontspannen en ontspannen.

Misschien helpt een nieuw bed je 's nachts meer te ontspannen zodat je gemakkelijker in slaap kunt vallen, of een routinemassage om de paar weken. Wat dacht je van een zuurstofreep of een van deze nieuwe hyperbare zuurstofkamers die opspringen? Ik heb mensen laten me vertellen dat deze plaatsen hun slaap veel hebben verbeterd.

Misschien wilt u ook een slaapstudie laten doen en als u slaapapneu heeft, richt u dan op het verliezen van gewicht of het dragen van een CPAP-masker 's nachts zodat u de volgende dag beter uitgerust bent. Ontspannen en de juiste rust spelen een cruciale rol in de gezondheid van het hart, en persoonlijk is het een van mijn grootste nadelen.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!