CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

GEAVANCEERDE BOUWCYCLI

GEAVANCEERDE BOUWCYCLI
18th January 2021
De cycli in dit hoofdstuk zijn uitsluitend bedoeld voor ervaren gebruikers die goed reageren op hogere doses steroïden en peptiden. Toegegeven, dit zijn geen doseringen die ik zelf gebruik, omdat ik niet geloof dat meer altijd beter is, ik probeer geen professionele bodybuilder te worden en ik kan het geld niet uitgeven dat nodig is om dit soort cycli te draaien , zelfs als ik dat wilde.

U zult zien dat hulpverbindingen hogere doseringen hebben voor extra veiligheid. Als je dit hoofdstuk leest, zou je inmiddels moeten weten welke cycli je zelf moet samenstellen. Je moet ook weten hoe je iets kunt aanpassen om aan je individuele behoeften te voldoen. Deze cycli zijn lay-outs en worden als sjablonen gebruikt. Er is geen perfecte cyclus. Als je deze geavanceerde cycli precies wilt volgen zoals uiteengezet, wees dan mijn gast. Als je ze een beetje moet aanpassen, voel je vrij. Misschien moet u 1 ampul / dag gebruiken in plaats van 1500 mg / week uit een injectieflacon? Ga dan in plaats daarvan met 1 amp / dag. Heb je het idee goed? Deze cycli zijn meer gericht op de grootte van het gebouw. Er is geen reden om 1500 mg / week Winstrol of 2000 mg / week Masteron te gebruiken. Deze cycli zijn gebouwd op meer basale bouwstenen van ruwe grootte: testosteron, HGH en insuline. Een man die een van deze cycli gebruikt, is waarschijnlijk al op hormoonvervanging, en als hij dat niet is, vaart hij in die richting wanneer deze cycli zijn voltooid. Wees slim... wees veilig!!!

*** Notitie: Een ampul is een afgesloten glazen injectieflacon die gewoonlijk het vooraf gemeten hoeveelheid equivalent van een dosis van een steroïde injectie bevat.

*** ampullen openen: Het is het gemakkelijkst om een ​​ampul te openen door een ampulopener te kopen of de bovenkant van de ampul met een keukenmes te scoren en vervolgens snel van de bovenkant te klikken. Neem gewoon een paar veegbewegingen met een keukenmes en grijp vervolgens de bovenkant en klik het er snel af. Vaak zijn er kleine gekleurde puntjes aan de bovenkant van de ampul, en dat is waar u uw schuurbeurt wilt maken.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!