CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

ETEN OP INSULINE

ETEN OP INSULINE
13th January 2021
Allereerst zou ik ten zeerste afraden insuline te gebruiken tijdens strikt dieet. Je brengt jezelf gewoon in een zeer gevaarlijke staat met minder voedingsstoffen en calorieën op insuline. Om nog maar te zwijgen, het is gemakkelijker om lichaamsvet met insuline op te doen als je niet voorzichtig bent. Ik zie gewoon niet het voordeel van het gebruiken tijdens het snijden van lichaamsvet.

Tijdens het gebruik van insuline moet u om de paar uur een eiwit- / koolhydraatbron hebben. We doen niet zoiets als intermitterend vasten of carburator-backloading hier. Je zult je lichaam gedurende de dag regelmatig voeden!!! Na injectie van insuline moet binnen 15 minuten na een injectie 10 gram koolhydraten per eenheid insuline zijn!!! En vergeet niet, met Humulin-R, moet nog een maaltijd met 40-60 gram koolhydraten, 40-60 gram eiwit en sommige gezonde vetten 60-90 minuten daarna worden gegeten!!!

Wees altijd in de buurt van suiker en voedsel. Zorg er eigenlijk voor dat het op jou staat!! Als je je begint te voelen zweterig, prikkelbaar, duizelig, beverig, hongerig, dorstig of koud zweet, weet dan dat je waarschijnlijk hypoglycemisch gaat worden en dat je beter wat eenvoudige suikers eet, behoorlijk snel neuken!!!

Koop een glucometer!! Deze zijn vrij eenvoudig te gebruiken en het is goed om te weten wat je glucosewaarden toch zijn, maar nog meer als je insuline gebruikt. De elektronische strips die u met de meters gebruikt, zijn eenmalig, ze worden meestal geleverd in flessen van 50 strips. Ik weet niet precies of je een script van een arts nodig hebt om de strips te krijgen of niet, maar ik raad je aan naar je arts te gaan en hem te vragen je een script te schrijven voor de teststrips voor diabetici. Vertel uw arts dat u graag wilt beginnen met het regelmatig controleren van uw glucosewaarden. Elke arts moet daarvoor een script schrijven.

Niet meer dan 4-6 weken insuline!!! Je wilt jezelf niet in een diabetes veranderen, daarom maximaal 4-6 weken!! Het is ook moeilijk om geen lichaamsvet op te hopen op insuline. Ik zou het opvolgen met minstens 12 weken vrij. Humulin-R, Novolog en Humalog kunnen alleen op dagen dat u traint worden gebruikt, dit is waarschijnlijk beter, zodat uw lichaam er niet al te aan gewend raakt. Nu met de 24-uurs insulines zoals Lantus en Levemir, die u elke dag moet nemen.

Hoe dan ook, ik ben het niet eens met het gebruik van dit spul, en hoe je het verkrijgt, is aan jou. Ik vertel je gewoon hoe je de shit veilig kunt gebruiken en wat je ervan kunt verwachten. Maar ik ga niet liegen, als het gaat om winst in de sportschool is dit een krachtige shit!!! Insuline is het meest anabole dat je kunt gebruiken.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!