CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

EQ | TEST KICKER - TUSSENLIGGENDE CYCLUS

EQ | TEST KICKER - TUSSENLIGGENDE CYCLUS
19th December 2020
Ongeveer 4-5 jaar na mijn steroïde-cyclus ontmoette ik een man die me opwond bij Equipoise. Equipoise of "EQ" zou een van mijn favoriete verbindingen blijken te zijn. EQ is waarschijnlijk een van de meest veelzijdige steroïden die er is, en het blijkt geweldig voor massa-opbouw of snijden. Een ander voordeel van EQ is hoe betaalbaar het is. Ik heb ontdekt dat het een betere verbinding is om winst te behalen na het stopzetten van de cyclus dan veel andere verbindingen.

Ik probeerde 2 flessen te pakken en de man die me aanhaakte vertelde me: "Ik wil het niet eens aan je geven tenzij je er 3 flesjes van hebt." Dus ik kreeg 3 flessen EQ en ik liep het zoals hij me vertelde om het te gebruiken. Ik laadde de eerste 2 weken op 800 mg / week en daalde daarna tot 400 mg / week voor de rest van de cyclus. Hij vertelde me dat het laden aan de voorkant zou helpen om "harder te knallen" wanneer het in mij kwam. Ik had het gevoel dat het een paar weken duurde voordat het in werking trad, maar toen dat gebeurde, kreeg ik gekke vasculariteit en goede kracht. Ik denk dat het al met al een cyclus van 12 weken was. Ik heb de injecties tot 3 keer per week gesplitst en ik stel voor dat u hetzelfde doet met EQ. Ik stelde naast testosteron 500 mg / week test enanthate in werking.
  • Week 1-2: EQ van 800 mg / week, opgesplitst in shots van maandag / woensdag / vrijdag van ongeveer 260 mg / shot (1,3 cc / shot omdat de EQ meestal 200 mg / ml is), daalt u vervolgens tot 400 mg / week voor de komende 10 weken ( ongeveer 0,7 ml / shot 3x / week). Deze shots komen misschien niet uit op precies 800 mg / week of 400 mg / week vanwege 3 shots / week verdeeld, maar het is dichtbij genoeg en voer de flacons gewoon uit totdat je klaar bent.
  • Weken 3-12: 400 - 500 mg / week test enanthate of cyp eenmaal per week geïnjecteerd met 2 cc of 2,5 cc / shot (afhankelijk van of uw test 200 of 250 mg / ml is).

Post cyclus therapie

In deze cyclus zou het geen slecht idee zijn om uw Clomid-dosis een beetje te verhogen. Ik zou 100 mg / dag gaan op dagen 1-10 en dan dalen tot 50 mg / dag op dagen 11-20. Ik zou ook Nolvadex opnemen in uw herstel en ga elke dag een maand lang met 10 mg, maar begon direct na uw laatste injectie voordat uw Clomid-therapie begint. Als er problemen zijn met water, kunt u Nolvadex ook gebruiken tijdens de cyclus van 10 mg / dag. EQ houdt meestal niet veel water vast, maar het kan zijn dat u een beetje merkt van het nemen van die test tot 500 mg / week.

Bijwerkingen van EQ kunnen een vette huid, verhoogde agressie en mogelijk haarverlies zijn. Ik heb EQ gevonden om me ook een mild geval van paranoia te geven als ik meer dan 400 mg / week ga, maar het is niets geks dat ik niet aan kan. EQ heeft ongeveer de helft van de snelheid van waterwinst dan testosteron, dus alle soorten waterproblemen zijn waarschijnlijk te wijten aan testosteron boven de EQ.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!