CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

ELKE 4DE DAG DOSEREN

ELKE 4DE DAG DOSEREN
3rd February 2021
Een andere manier waarop ik af en toe verbindingen doseer is om elke 4e dag te gaan. Ik neem een ​​iets hogere hoeveelheid dan ik zou gebruiken als ik het standaard injectieschema van 2 dagen per week gebruik en ik sla het elke 4de dag. Dus als ik bijvoorbeeld op maandag zou injecteren, zou mijn volgende injectiedag vrijdag zijn. Het is de dag waarop u injecteert, 3 vrije dagen tussendoor en de volgende dag opnieuw injecteren. Dus volgende week zou het dinsdag en zaterdag zijn, enzovoort.

Ik doe misschien elke 4de dag 150 mg Primo of 125 mg Deca. Ik laad mijn test in dezelfde spuit als een andere stof en ik injecteer ze elke 4e dag. Als je hormoonvervanging gebruikt en je jezelf regelmatig aan het plakken bent, is dit een leuke manier om een ​​gelukkig medium te vinden tussen het gebruik van een kleine knal met je test en het niet voelen als een speldenkussen. Hiermee kunt u gewoon iets langer tussen de injecties doorgaan, terwijl u nog steeds het extra voordeel krijgt van een andere verbinding die in een gematigde hoeveelheid veilig wordt gebruikt.

Ik ken jongens die dit doen met andere verbindingen die worden aanbevolen met "minimaal twee keer per week". Ze komen ermee weg en hebben geen problemen, maar dit zijn oudere en zeer ervaren personen. Ik zou nooit elke 4e dag gaan doseren als je nieuw bent met een steroïde die 2-3 keer per week wordt aanbevolen. Het hangt allemaal af van hoe u erop reageert. Ik kan nu shit uitvoeren die om de andere dag moet worden ingenomen en het twee keer per week raken en het gaat goed. Ja, ik krijg nog steeds geweldige resultaten. Ik geloof dat de reden waarom bijwerkingen niet zo veel voor mij zijn als veel andere jongens is omdat ik altijd een lange kettingtest heb en meestal een aromataseremmer zoals Arimidex of Aromasin, dus kanten zoals oestrogeenfluctuatie of de opkomst en ondergang van testosteron wordt vrijwel op afstand gehouden. Ik zou alleen elke 4e dag doseren voorstellen als je meer ervaren bent.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!