CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

DIANABOL - BASIS STEROÏDE CYCLUS

DIANABOL - BASIS STEROÏDE CYCLUS
15th December 2020
Mijn tweede cyclus was alleen een Dbol-cyclus. Ik deed mijn tweede cyclus ongeveer 12 weken na mijn eerste testosteroncyclus. Nogmaals, je zult veel mensen horen adviseren tegen een cyclus met alleen Dbol. Ik ben echter helemaal voor een cyclus met alleen Dbol voor een beginner. Ik kreeg een solide 20 pond alleen van Dbol. Veel old-school jongens hebben Dbol zelf gerund en herstel zal altijd een probleem zijn, of testosteron in de mix zit of niet. Ik zeg niet dat ik er geen testosteron mee mag gebruiken als je het hebt, maar als ik het niet heb, zou ik niet weerhouden Dbol als een beginner te gebruiken.

Er zijn tegenwoordig verschillende Dbol-merken, maar de beste die ik ooit heb gebruikt, waren deze gigantische witte tabbladen uit Rusland, Naposims genaamd. Ik ben er vrij zeker van dat deze nu bijna niet bestaan, maar als je ze kunt vinden, pak ze dan!! Een ander soort dat goed is, zijn de roze Thaise tabbladen. De meeste Dbol wordt geleverd in tabletten van 5 mg, maar verschillende laboratoria produceren nu tabletten van 10 mg, 20 mg en zelfs 50 mg. Een goede dosis voor de eerste keer Dbol-gebruiker is 25 mg / dag gedurende 6 weken. Ik voelde me altijd sterker toen ik de hele dag gelijkmatig doseerde, in plaats van alles in één keer in te nemen. Dus als uw tabletten hogere mg zijn, wilt u misschien een pillensnijder nemen en deze opsplitsen. Krachtwinsten van Dbol zijn ronduit krankzinnig. Ik werd alleen extreem sterk op Dbol, en ik geloof dat ik op dat moment 335 pond voor 10 herhalingen bankte. Dit was mijn tweede cyclus en ongeveer 14-15 jaar geleden.

Bijwerkingen van Dbol kunnen zijn: toename of afname van eetlust, opgeblazen gevoel, acne, gynaecomastie, lethargie, verhoogd gevoel van welzijn bij sommige gebruikers, afname van anderen en mogelijke afname van zin in seks (dit komt vaker voor bij hogere doses ). Maar één ding is zeker: het spul kan je sterk maken. Het duurde over het algemeen ongeveer 5-7 dagen voordat ik echt de kracht van Dbol begon te voelen. Je weet dat je op legale Dbol bent omdat de gewichten gewoon gemakkelijker aanvoelen. Gewichten waarmee u bent begonnen, kunnen gewichten worden die aanvoelen als opwarmgewichten. Maar als er een probleem is met Dbol, is het het feit dat de toename in grootte en kracht bijna net zo snel verdwijnt als ze opkwamen zodra je stopt met het gebruik.

Ik heb nooit problemen gehad met gynaecomastie (ontwikkeling van vrouwelijk borstweefsel) in al mijn jaren van steroïden, maar ik ben gewoon niet gevoelig voor gyno. U wilt echter niet weten op welke manier u daar vatbaar voor bent, dus het gebruik van een aantal Nolvadex zou geen slecht idee zijn (of het in ieder geval bij de hand hebben voor het geval dat). Nogmaals, Nolvadex komt op tabbladen en ook als een vloeibaar onderzoeksproduct. Het wordt bijna altijd gedoseerd met 20 mg per tablet of per ml in een vloeibare versie. 20 mg / dag Nolvadex zou meer dan voldoende moeten zijn als u 50 mg / dag of minder Dbol gebruikt. 10 mg / dag zou voldoende moeten zijn voor de meeste gebruikers.

Voor uw herstel na de cyclus zult u Clomid en Nolvadex samen gebruiken. De Nolvadex zorgt ervoor dat oestrogeen niet aan receptoren bindt, wat een grotere kans heeft om op te treden als de testosteronniveaus dalen. Veel gebruikers ervaren geen oestrogeenopbouw tot herstel, dus het is een goed idee om de Nolvadex te nemen voor de volgende maand na het stoppen van deze cyclus. Nogmaals, 10-20 mg / dag zou moeten volstaan ​​tijdens herstel. In tegenstelling tot je testosteroncyclus, begint dit herstel meteen nadat de cyclus voorbij is, omdat Dbol veel sneller uit je systeem is dan een langwerkend testosteron. Ik zou 20 dagen op de Clomid gaan (vanaf de dag nadat u stopt met het innemen van uw Dbol) en 30 dagen op de Nolvadex.

Als je met een van deze cycli symptomen van gyno hebt, begin dan meteen met nolvadex en bestel dan wat Letrozol.

Letrozole is ongeveer het sterkste wat er is om te proberen om nieuwe vezelige gyno om te keren, maar ik denk niet dat ik met de meeste doseringen een probleem zou vinden voor iedereen die niet erg gevoelig was voor gyno. Als u iets agressiever nodig hebt om de weefselvorming te onderdrukken, ga dan met Letrozol met 2,5 mg / dag tot de klont afneemt. Nogmaals, u kunt online vloeibare Letrozol (Femara) bestellen bij chemische onderzoekssites als u geen andere bron heeft en deze snel nodig hebt.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!