CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

DECA DURABOLIN | DBOL | TESTCYCLUS

DECA DURABOLIN | DBOL | TESTCYCLUS
21st December 2020
In tegenstelling tot veel gebruikers die Deca vroeg gebruiken, heb ik Deca lange tijd niet geprobeerd. Toen ik ongeveer 5 of 6 jaar aan het fietsen was, besloot ik om het te proberen (geen woordspeling bedoeld). Deca zou een verbinding blijken te zijn waar ik extreem goed op heb gereageerd. De stikstofretentie en pomp die mijn spieren van Deca kregen, was ongelooflijk. Het leek ook een verbinding te zijn waarmee ik verbeterde resultaten kreeg naarmate ik er langer mee bezig was.

Zie je, veel steroïden beginnen te bruisen na ongeveer 5 of 6 weken dat ze erop zijn, maar Deca was er altijd een die voor mij alleen maar harder en harder sloeg tot het einde van de cyclus. Het duurt een tijdje om in het systeem te komen, dus dit is een die ik zou aanraden om minstens 12 weken verder te gaan, en 15 weken is waarschijnlijk nog beter. Ik gebruikte deze cyclus ergens rond 2004, toen ik probeerde alleen maar snel in omvang te groeien en niet zo veel om vet te geven. Nee, ik had gedurende deze periode geen zichtbare buikspieren, maar ik was erg groot en zo sterk als een os. Ik heb 6 mg / dag Dbol gedurende 6 weken, 500 mg / week testcypionaat gedurende 12 weken en Deca gedurende 12 weken uitgevoerd.

De meeste jongens zullen je vertellen om je test minstens 1 week na het einde van je Deca uit te voeren, maar ik heb nooit problemen gehad om beide tegelijkertijd te stoppen. Meestal had ik maar zoveel flacons bij de hand en leek het me moeilijker om bepaalde verbindingen op verschillende lengtes te gebruiken. Nu, ik herinner me hier geen solide winst van 20 lbs, maar houd er ook rekening mee dat ik op dit punt een paar cycli onder mijn riem had en dat de dagen van 20 lb aan winst ten einde liepen. Voor iemand die minder ervaren is, is een gemakkelijke 20 pond van deze cyclus haalbaar, misschien zelfs 25-30 pond als je genoeg eet.
  • Weken 1-6: 25-35 mg / dag Dbol
  • Weken 1-12: Deca van 300 mg / week, test van 500 mg / week
Bij het gebruik van Deca heb ik nooit veel baat gehad bij het overschrijden van 300 mg / week. Ik kreeg alles wat ik nodig had uit 300 mg / week en heb het altijd gehad. Ik ben helemaal ouderwets, en ik leef meestal volgens de regel van minder dan een gram / week totale steroïden (dat is minder dan 1000 mg / week totaal). Ik waag me helemaal niet buiten dat bereik, en ik ben een behoorlijk verdomd groot individu. Deca moet minimaal één keer per week worden geïnjecteerd. Tweemaal per week injecties kunnen nodig zijn als de dosering hoger is.

Post cyclus therapie

Ga door met 1/2 mg Arimidex per dag gedurende 1 maand na de laatste injectie. Begin Clomid 2 weken na de laatste injectie zodat esters worden gewist voordat u met Clomid begint. Neem uw Clomid 100 mg / dag gedurende dagen 1-10 en daarna 50 mg / dag dagen 11-20.

Bijwerkingen van Deca: de meest voorkomende bijwerking is "Deca dick". Dit is duidelijk waar uw penis moeite heeft om rechtop te staan ​​of rechtop te blijven. Nu heb ik dit een paar keer meegemaakt en dit is wat ik er bij vond: als ik mijn Deca op 300 mg / week of minder hield, gebeurde dat meestal nooit. Ook als mijn test op zijn minst dicht bij dezelfde dosis Deca lag, gebeurde dat meestal nooit. Als ik die Deca tot 400 mg / week of meer zou nemen, zou het mij overkomen. Het goede nieuws is: als dit je overkomt, is het meestal niet tot een manier in je cyclus. Het is waarschijnlijk niet iets dat je zal gebeuren tot je er ongeveer 6-7 weken in krijgt, en tenminste dan is het korter.

Een andere bijwerking die vaker voorkomt bij Deca dan sommige andere steroïden, kan een verhoogde bloeddruk zijn. Als u BP-medicijnen gebruikt, zou ik Deca helemaal vermijden, en zelfs als u geen geschiedenis van verhoogde bloeddruk heeft, houd dit dan zeker in de gaten tijdens uw cyclus. Je moet dit doen met elke cyclus, maar zeker met Deca. Andere bijwerkingen kunnen verhoogde cholesterol, haaruitval, vette huid, gynaecomastie en natuurlijk natuurlijke testosterononderdrukking zijn.

Deca Durabolin is een op progesteron gebaseerde verbinding. Om deze reden wilt u Arimidex gebruiken tijdens cycli boven Nolvadex. Arimidex is een veel betere keuze met een progesteron boven Nolvadex en 1/2 mg per dag zou voldoende moeten zijn tijdens deze cyclus. Als er symptomen van gyno verschijnen, stop dan met de cyclus en stoot uw Arimidex tot 1 mg / dag totdat de symptomen verdwijnen. Gebruik deze regel met elke cyclus als u symptomen van gyno krijgt. Vroege symptomen van gyno zijn gevoelige of jeukende tepels of een klein brokje onder de tepel. Soms zie je ook een lichte afscheiding uit je tepels als je ze knijpt. Ik heb dit eerder laten gebeuren, en ondanks dit heb ik nooit pijn of knobbels gehad in de buurt van mijn tepels. Ik ging door met de cyclus en hield mijn Arimidex bij en er gebeurde nooit iets anders. Het gebeurde maar één keer.

Hoewel bijna alle resultaten met betrekking tot het verkrijgen van lichaamsvet of waterretentie meestal dieetgerelateerd zijn, is dit een cyclus die ik waarschijnlijk niet zou gebruiken als het doel was om in eencijferig lichaamsvet te komen voor een wedstrijd. Maar veel hiervan hangt ook af van je genetische make-up. Een van nature erg magere man (ectomorph) kan ermee wegkomen en er fenomenaal uitzien!! Maar een natuurlijk grotere man met meer lichaamsvet (endomorf) zou dit niet willen gebruiken om te proberen een bodybuildingwedstrijd te winnen. Je zou het kunnen uitlopen tot een paar weken na een competitie, en 30 jaar geleden zou het een competitieve cyclus zijn geweest. Maar tegenwoordig zijn er verschillende verbindingen die een slankere en hardere look zouden bevorderen als je op zoek bent naar lichaamsvet met één cijfer.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!