CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

DE VOORDELEN VAN BLOED DONEREN

DE VOORDELEN VAN BLOED DONEREN
28th January 2021
Uw arts wil misschien dat u begint met het doneren van bloed als u testosteron vervangt. Maar zelfs als hij het niet vermeldt, is het nooit een slecht idee om bloed te doneren om uw organen gezonder te houden en uw laboratoriumaantallen onder controle te houden. Bloed doneren maakt een enorm verschil in de resultaten van je laboratorium en het is een gezonde gewoonte om in te gaan. Er wordt aangenomen dat vrouwen statistisch gezien mannen overleven omdat ze gedurende meer dan de helft van hun leven elke maand een menstruatiecyclus hebben, en in dit proces wordt nieuw bloed gemaakt terwijl oud bloed wordt weggespoeld. Dit trekt gifstoffen uit de organen van het lichaam en is een soort detox voor je lichaam. Zie dit als je lichaam een ​​olieverversing geven!!

Om bloed te doneren, moet u eerst een donorcentrum vinden, zoals het Rode Kruis of de organisatie die bloeddonatie afhandelt op uw locatie. U moet wat papierwerk en / of een elektronische vragenlijst invullen voordat u mag doneren. In deze vragenlijst wordt u van alles gevraagd over uw gezondheid, seksuele praktijken, tatoeages en reizen op plaatsen buiten uw land. Het duurt meestal ongeveer 15-20 minuten om dit in te vullen en u moet dit elke keer doen als u doneert.

Vertel hen niet dat u doneert voor hormoonvervanging of om therapeutische redenen!!!Ze worden om therapeutische redenen niet verondersteld bloed af te nemen van mensen die het doen. Het enige wat ze moeten weten is dat je een goede burger bent en je steentje bijdraagt ​​om te helpen!!

Nu heb je in veel donorcentra de mogelijkheid om "volbloed" of wat "dubbele rode" wordt genoemd, te doneren. Ik doneer altijd dubbelrood. Het doneren van dubbele rode kleuren is alleen toegestaan ​​om de 120 dagen, en dit proces omvat het nemen van twee keer zoveel rode bloedcellen als volbloed en het pompen van uw plasma en bloedplaatjes terug in u. Het is eigenlijk best netjes: tijdens de donatie zie je de verschillende delen van het bloed gescheiden worden in een paar verschillende zakken en dan krijgt je arm een ​​beetje koud gevoel terwijl de componenten van het bloed terug in je lichaam worden gebracht. Ik was een beetje preuts de eerste keer dat ik dit deed, maar na een paar minuten was het geen probleem!!

Het doneren van dubbele rode cijfers kost me meestal ongeveer 20-25 minuten of zo, en ik zit daar meestal op mijn telefoon om e-mails te controleren en alles te doen om de tijd te doden. Volbloed doneren duurt slechts ongeveer 10 minuten. Met volbloed mag je om de 2 maanden doneren. Veel jongens kiezen ervoor om volbloed te doneren, maar ik ga altijd gewoon met dubbele rood. En in alle eerlijkheid, het voelt goed om te weten dat mijn met steroïden aangetaste bloed helpt om levens te redden!! Ik vraag me af wie daar rondloopt met mijn bloed erin?

Na de donatie moedigen ze je aan om een ​​snack te nemen voordat je vertrekt. Soms hang ik wat popcorn en een drankje op en praat ik met iemand anders aan de snacktafel. Alle grapjes terzijde, het is een heel fijn gevoel als ik doneer, en de mensen daar zijn erg vriendelijk voor me. Het is een nog beter gevoel wanneer ik de hapjes en drankjes plunderen en ook spullen mee naar huis neem voor de schoollunches van de kinderen. Ze hebben nog niet geklaagd en een paar keer heb ik zelfs T-shirts, bowlingkaartjes en coupons voor gratis ijs gekregen. Als je eenmaal een junkie voelt met een naald in je ader, is het eigenlijk een behoorlijk behoorlijke ervaring!!
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!