CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

DE PERFECTE ORALE OM TE RENNEN MET HRT...OXANDROLON!!!

DE PERFECTE ORALE OM TE RENNEN MET HRT...OXANDROLON!!!
2nd February 2021
Oxandrolon schopt gewoon kont, eenvoudig en simpel. Ik heb Oxandrolon vaker gebruikt dan dat ik een stok kon schudden, en het is een fantastische orale verbinding met minimale bijwerkingen. De enige bijwerking die ik ooit kreeg van Oxandrolon was een enigszins maagklachten en het doodde af en toe mijn eetlust een beetje. Maar dit was op hogere doseringen in het bereik van 80-100 mg / dag. Oxandrolon is zowat de enige orale andere dan Proviron die ik zou aanbevelen voor langere duur dan 4-6 weken. Een zeer veilige dosering van Oxandrolon voor mannen zou goed zijn bij 30-50 mg / dag bij langdurig gebruik.

Ik zou Oxandrolon in een van die cycli gooien die ik hierboven heb vermeld met 30-50 mg per dag gedurende maximaal 12 weken, geen vragen gesteld. Oxandrolon kan prijzig zijn, maar het is een geweldige aanvulling op elke cyclus!! Ik denk niet dat ik er maar 20 weken mee zou gaan, maar ik zou er geen problemen mee hebben om er 12 weken mee bezig te zijn. Het zou de leverwaarden niet te veel moeten doen met 30-50 mg / dag. Je zult misschien lichte verhogingen opmerken, maar het is niets dat je niet kunt verbeteren als je er eenmaal af bent en het een maand geeft. Je kunt zelfs alleen Oxandrolon naast je testvervangingsdosering gebruiken en fantastische resultaten behalen.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!