CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders

DBOL | TREN | TEST: SUPER MASSA BOUWER

DBOL | TREN | TEST: SUPER MASSA BOUWER
22nd December 2020
Ik was ongeveer 24 jaar oud toen ik deze cyclus deed, en het zat boordevol kracht en massa. Ik geloof dat ik na deze ongeveer 245 pond eindigde, en ik begon ongeveer 225 pond. Ik weet zeker dat dit niet de meest aangename cyclus van de lever is, maar het is niet alsof ik er nooit van ben hersteld. Ik had genoeg Dbol om 6 weken uit te voeren, genoeg tren om 6 weken uit te voeren, en genoeg test enanthate om gedurende 12 weken 500 mg / week uit te voeren. Dus wat ik deed was dat ik de Dbol opsplitste en de Tren opsplitste, met behulp van 35 mg / dag Dbol de eerste 6 weken en daarna overschakelde naar 300 mg / week tren de volgende 6 weken. Het is duidelijk dat testosteron gedurende de gehele cyclus van 12 weken werd uitgevoerd.

Mijn kracht was door het dak van deze cyclus, en voor de kosten bleek het een geweldige cyclus om te groeien. Ik had geen anti-oestrogeen tijdens deze cyclus, maar als ik terug in de tijd kon gaan, zou ik het hebben gebruikt om het watergewicht laag te houden. Zoals ik al eerder zei, ik ben niet gevoelig voor gyno, maar ik pak water op zoals iedereen. Het water begon eraf te vallen toen ik overstapte naar de tren, maar ik had er veel beter uit kunnen zien als ik Arimidex in de mix had gehad. Dus ik zou elke dag 1/2 mg A-Dex gebruiken als je kunt.
  • Weken 1-6: 30-40 mg / dag Dbol (verdeeld over de dag), 500 mg / week testcyp of test enanthate (geschoten op 250 mg, 2 keer / week)
  • Weken 7-12: 100 mg 3 maal / week trekkracht, 500 mg / week test (shot 250 mg 2 maal / week)

Post cyclus therapie

Nogmaals, ik zou 100 mg / dag Clomid dagen 1-10 gaan, en dan 50 mg / dag Clomid op dagen 11-20. Ik gebruik elke dag 1/2 mg Arimidex gedurende 4-6 weken na de cyclus en begin de dag na uw laatste opname. Nogmaals, het is waarschijnlijk beter als je Arimidex gedurende de hele cyclus kunt gebruiken, je ziet er gewoon veel beter uit. Het gebruik van aanvullende middelen wordt tijdens de cyclus sterk onderschat en ik heb gemerkt dat ik er veel, veel beter uitzie als ik ze in de hele cyclus heb. Nogmaals, ik begrijp dat kosten hier een probleem van kunnen zijn. Is het het einde van de wereld als je het niet de hele cyclus gebruikt? Dat is het waarschijnlijk niet. Ik heb tonnen cycli gedaan zonder Nolvadex of Arimidex en het ging prima. Maar dit wordt persoonspecifiek, en tot je je eigen lichaam kent en hoe het op steroïden reageert, neem ik aan dat het beter is om veilig te zijn en ze te gebruiken. Als er iets is, is het beter om soms veilig te zijn dan sorry, en je weet nooit of je gevoelig bent voor gyno of gevoelig bent voor een op progesteron gebaseerd medicijn totdat het daadwerkelijk gebeurt.
Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!