CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden

testosteron fenylpropionaat

Testosteron is een hormoon dat voornamelijk wordt geproduceerd in de testes van mannen. Het is verantwoordelijk voor bijna alle seksuele eigenschappen bij mannen. Deze specifieke versie is testosteron waaraan de fenylpropionaatester is gehecht. Testosteron Phenylpropionate heeft een actieve levensduur van 4-5 dagen. Tijdsgewijs vrijgeven, het is direct in het midden van de Propionate (korte) en Cypionate (lange) versies van Testosteron. Het wordt aanbevolen om Testosteron Phenylpropionate twee keer per week te injecteren, hoewel velen de voorkeur geven aan elke derde dag.

algemene informatie van testosteron fenylpropionaat

Waar Test Prop elke tweede dag moet worden ingenomen en elke derde dag met een rek om de serumconcentraties in het bloed constant te houden, kan Testosteron Phenyl Propionate tweemaal per week of elke vierde dag worden ingenomen. TPP is iets langer in zijn acties dan Testpropionaat.

Een ander groot voordeel van deze stof is het feit dat het geen pijn veroorzaakt op de injectieplaats zoals Test Prop.Om feedback te krijgen van de atleten vonden we dat veel mensen dit verkiezen boven Test Prop omdat het erg vergelijkbaar werkt zonder het ongemak op de injectieplaats. Vanwege de beschikbaarheid is Test Prop erg populair geworden onder gebruikers en is Testosteron Phenyl Propionate niet erg bekend. Maar in theorie en in de praktijk is Testosteron Phenyl Propionate even effectief als Test Propionate met grotere voordelen op toedieningsproblemen.

Onlangs vonden we ook Nandrolon Phenylpropionate (NPP), een van de best afgeronde anabolen. Het helpt bij het versterken van gewrichten en gewrichtsbanden en geeft tegelijkertijd solide spier- en groottetoename. Het opnemen in uw stapelregime voor algehele goede winst en gezamenlijk welzijn is een succesvolle combinatie.

Bij het combineren van testosteronpropionaat (ook een korte ester) ligt het dicht bij nandrolonfenylpropionaat op het moment van vrijgave, maar niet optimaal omdat het een dag of twee sneller vrijkomt dan het testosteronfenylpropionaat. Wanneer u uw testosteronfenylpropionaat combineert met testosteroncypionaat, is het ook niet optimaal omdat het cypionaat langer is dan de testosteronfenylpropionaatester en het cypionaat de bloedserumspiegels na de NPP verhoogt.

De beschikbaarheid van een perfect testosteron om te gebruiken met testosteron Phenyl Propionate was altijd een probleem. Wat nodig was, was een testosteron dat je in dezelfde injectiespuit kunt nemen als NPP, dat minuut voor minuut en dag voor dag vrijgeeft, net als de NPP. Dit is een van de grootste redenen waarom we Testosteron Phenylpropionate (TPP) hebben ontwikkeld. TPP is iets langer dan Testpropionaat maar korter dan Testosteron Cypionate. TPP heeft dezelfde ester als NPP en zal de bloedserumspiegels op exact hetzelfde moment verhogen.

Het enige dat de atleet nog hoeft te doen, is beslissen of hij wil dat zijn stapel meer androgeen of meer anabool is. Door meer tests te mengen dan Deca heb je alle kracht en grootte, maar heb je nog steeds de gezamenlijke bescherming tegen de Deca. Als je een klein androgeen effect wilt om de zin in seks te behouden en een meer anabool effect, verhoog je de deca-ratio en verlaag je het testosteron. Met andere woorden, je kunt met de mix spelen totdat het je het beste uitkomt en het beste van twee werelden hebben van de twee verbindingen die in releasetijd precies hetzelfde zijn, maar totaal tegengesteld zijn aan anabole androgene effecten.

Beide producten zijn relatief goedkoop en een perfecte combinatie. Het geeft jou (de atleet) de mogelijkheid om te mixen naar jouw wensen. Je kunt grootte en kracht hebben of hard en mager, afhankelijk van je gemengde verhouding. U kunt uw combo tijdens het spelen aanpassen voor nauwkeurige resultaten en het kan in één enkele spuit worden gedaan.

bijwerkingen van testosteron fenylpropionaat

De bijwerkingen van testosteron zijn meestal dosisafhankelijk en de tijdsperiode die u aanhoudt. De bijwerkingen zijn inmiddels bekend en gedocumenteerd en we kunnen hier uitgebreid op ingaan. Het is een beetje een saai onderwerp geworden om te bespreken en te herhalen in elk artikel dat je over testosteron leest. Maar laten we ze zomers noemen. De lijst is als volgt: aromatiseren in het lichaam tot oestradiol (oestrogeen) dat waterretentie, toename van lichaamsvet en gynocomastie kan veroorzaken. U kunt een anti-oestrogeen zoals Nolvadex of Clomid combineren om over het algemeen voor de meeste van deze bijwerkingen te zorgen. Deze anti-oestrogenen kunnen worden afgewisseld met een effectievere aromatiseringsremmer zoals Arimadex, maar alleen als alternatief en niet voor continu gebruik. Vette huid, acne en lichaams- / gezichtshaargroei bij mannen en vrouwen is duidelijk maar ook dosisgerelateerd en varieert van persoon tot persoon. Mannen met een genetische aanleg voor haarverlies kunnen een versnelde kalmering van het mannelijke patroon ervaren. Testosteron heeft geen hepatotoxische effecten en levertoxiciteit is onwaarschijnlijk.

dosering van testosteron fenylpropionaat

Ik heb onlangs de mogelijkheid gehad om testosteron Phenylpropionate te proberen in een van mijn cycli. Ik denk dat het belangrijkste voordeel van dit spul is dat ondergrondse fabrikanten niet bang zijn om het met 200 mg / ml te doseren, in tegenstelling tot andere korte (ish) esters zoals propionaat ... waar 100 mg / ml de typische dosis is.

Ik gebruikte het om de andere dag met 200 mg en ontdekte dat dat genoeg was om mijn testosteronniveaus te verhogen tot ongeveer 1,5x het hoge niveau van normaal.

Mijn winst op testosteron Phenylpropionate was typerend voor elk soort testosteron dat ik ooit heb gebruikt (ongeacht ester), hoewel het vasthouden van water vergelijkbaar was met propionaat (laag).

Hoewel het niet nodig was, koos ik ervoor om de andere dag te injecteren, hoewel het actieve leven van deze verbinding me in staat had gesteld om elke derde of zelfs vierde dag te injecteren. Het is een natuurlijke match in een cyclus met Nandrolon Phenylpropionate, omdat beide op dezelfde dag met dezelfde frequentie kunnen worden geïnjecteerd.

Aangezien de waterretentie laag is met deze verbinding, is het waarschijnlijk de meest veelzijdige vorm van veresterd testosteron die op de markt verkrijgbaar is ... het bouwt massa op zoals de lange esters, vereist geen zeer frequente injecties en veroorzaakt geen waterretentie zoals cypionate of enanthate.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!