CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden

testosteron enanthate

De meest voorkomende vorm van testosteron die door powerlifters wordt gebruikt, is testosteron enanthate. Het is relatief goedkoop om via de zwarte markt te kopen en heeft een lange levensduur in het lichaam. Hoewel Enanthate slechts één keer per week kan worden geïnjecteerd, pleiten de meeste gebruikers voor een injectieschema van twee keer per week. Dit helpt de hormoonspiegels evenwichtiger te houden en veroorzaakt minder fluctuaties met testosteron in het lichaam. Ik gebruik persoonlijk testosteron enanthate in al mijn cycli, en het zal je meest gebruikte verbinding zijn, aangezien testosteron aanwezig zou moeten zijn in elke cyclus die je uitvoert.

Test is test. U zult exact dezelfde voordelen zien van het gebruik van testosteron in de loop van uw cyclus, ongeacht welke ester u gebruikt.

Testosteron Enanthate is een injecteerbaar hormoon met een enorme metabolische versterker die door bodybuilders wordt gebruikt om massa, kracht, conditionering te vergroten en herstel en verjonging te bevorderen. Het kan ook helpen bij het verliezen van vet. Testosteron Enanthate is waarschijnlijk de meest gebruikte vorm van testosteron door bodybuilders wereldwijd.

Net als bij Testosteron Cypionate, bevordert Testosteron Enanthate de stikstofretentie in de spier en hoe meer stikstof de spieren vasthouden, hoe meer eiwitten de spieren opslaan. Testosteron Enanthate verhoogt ook het niveau van IGF-1, wat zorgt voor nog meer anabole activiteit en spiergroei, en heeft het vermogen om de activiteit van satellietcellen te verhogen die een actieve rol spelen bij het herstellen van beschadigd spierweefsel.

Om de bloedspiegels op peil te houden, zoals Cypionate hierboven, hebben bodybuilders het effectiever gevonden om elke vijf dagen een kleinere injectie Enanthate te nemen, in plaats van slechts een grotere dosis om de tien dagen.

Net als bij Cypionate kan Testosteron Enanthate ook voor lange periodes worden gebruikt, met cycli van 16 tot 22 weken niet ongebruikelijk, maar veel bodybuilders komen nooit van testosteron af, maar Post Cycle Therapy (PCT) zal nodig zijn voor die bodybuilders die van testosteron afkomen na een langdurige periode.

Zoals bij bijna alle testosteronverbindingen, heeft Testosteron Enanthate een hoog niveau van aromatase-activiteit, wat kan leiden tot gynaecomastie en overmatig vasthouden van water, evenals andere androgeengerelateerde bijwerkingen zoals acne, haarverlies en prostaatvergroting. Testosteron Enanthate voor vrouwen wordt niet aanbevolen.

dosering van testosteron enanthate

Er zijn veel verschillende meningen over hoeveel testosteron enanthaat moet worden gebruikt voor cycli en hoeveel is "te veel". Ik heb persoonlijk ervaring met het gebruik van testosteron enanthaat van doseringen van 250 mg per week tot een heel stom moment in mijn leven waar ik wekelijks 1250 mg liep voor een ontmoeting (en ik was op dat moment niet eens zo sterk). Omdat ik uit de eerste hand weet dat meer niet beter is voor beginners en gevorderden (ook bekend als iedereen onder de 500 Wilks-score), heb ik een meer conservatieve kijk op de testosterondoseringen voor de meeste powerlifters. Ik heb meer gewicht opgetild tijdens het hardlopen, niets vergeleken met de tijd dat ik 1,25 gram test per week uitvoerde. Steroïden zullen je niet veranderen in een lifter van wereldklasse. Hard werken, doorzettingsvermogen, een consistent dieetplan en tijd zullen je sterker maken dan welk lokaal lifter dan ook die 2 gram test uitvoert om 545 te deadliften. Dat gezegd hebbende, hier zijn mijn voorgestelde bereiken voor wekelijks Testosteron enanthate:

  1. Eerste keer gebruiker: 250 - 500 mg
  2. Tweede cyclus: 250-750 mg
  3. Derde cyclus: 500 - 750 mg
  4. Gemiddeld (450 Wilks, 1-2 jaar ervaring met anabolen): 750 mg - 1 gram
  5. Geavanceerd (500 Wilks, jarenlange ervaring met anabolen): 1 gram - 1,25 gram
  6. Van het allerbeste niveau (Top 10 gerangschikt in gewichtsklasse, jarenlange ervaring met anabolen) - 1 gram - 1,5 gram

Een eerste keer dat de gebruiker voor het eerst met zijn testosteronprotocol begint, begint hij wekelijks met 500 mg, maar het is ook prima om de test uit te voeren met 250 mg en geweldige resultaten te zien met een lagere dosis. Ik zou zeggen dat 750 mg het plafond is waar de meeste mensen geen ernstige bijwerkingen zullen ervaren, en 1 gram is waar complicaties kunnen optreden.

Als het gaat om wereld-lifters en hun anabole gebruik, zullen de doseringen over de hele linie variëren. Je zult jongens vinden die het doden en slechts 500 - 750 mg Test uitvoeren, en dan hebben we natuurlijk allemaal gehoord van een lifter die 3 gram Test per week uitvoert, naast een hele cocktail van andere verbindingen. We zullen ingaan op wat de beste powerlifters later in deze handleiding gebruiken - weet alleen dat de gebruikte doseringen en de relatieve kracht van een persoon niet noodzakelijkerwijs aan elkaar gerelateerd zijn.

Testosteron moet minimaal 10 weken worden gebruikt als u tastbare resultaten uit uw cyclus wilt halen. Het duurt een paar weken voordat de gunstige effecten 'beginnen' en de beste winst die je maakt, is meestal tegen het einde van je cyclus. Het is gebruikelijker om een ​​testcyclus van 12 weken uit te voeren, hoewel dit met relatief weinig problemen kan worden verlengd tot 14-16 weken. Weet gewoon dat hoe langer je natuurlijke aanmaak van testosteron wordt onderdrukt, hoe moeilijker het zal zijn om het te herstellen tijdens postcyclustherapie en daarna. Om deze reden mag een testcyclus niet langer zijn dan 20 weken en is het over het algemeen veiliger om het binnen 12-16 weken uit te voeren.

bijwerkingen van het gebruik van testosteron enanthate

Hoe goed testosteron ook is voor iedereen die het gebruikt, er zijn verschillende risico's die een rol spelen bij het gebruik ervan tijdens een cyclus en daarna. Net als alle andere steroïden, zijn deze bijwerkingen meer uitgesproken bij een hogere dosering. De meeste bijwerkingen zijn van korte duur en kunnen worden verzacht door verantwoord gebruik en door een solide therapieprotocol na de cyclus op te stellen, maar er zijn toch risicofactoren.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!