CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Vet Verbranders

t3 - liothyronine (cytomel)

Het wordt steeds vaker gebruikt in de bodybuildingsector omdat het, in combinatie met verschillende steroïden en peptiden, een uitstekend en buitengewoon effect bereikt op het gebied van vetverbranding. Er wordt gesproken over het schildklierhormoon T3. Alles wat u hierover moet weten, is hier:

algemene informatie en de effecten van t3 - liothyronine (cytomel)

T3 (Liothyronine, Cytomel) is een schildklierhormoon dat vrij vaak wordt gebruikt voor vetvermindering, vooral in de context van steroïde cycli. T3 wordt van nature in het lichaam geproduceerd als gevolg van de T4, dus de productie van thyroxine door de schildklier. Orale toediening van T3 kan leiden tot hogere T3-serumconcentraties dan van nature voorkomen, waardoor sneller vetverlies en in sommige gevallen een mogelijk hogere productie van groeihormoon en een snellere stofwisseling mogelijk wordt.

Het eerste waar u op moet letten bij het doseren van T3 is dat het medicijn zelf een slechte stabiliteit heeft, wat resulteert in een verlies van potentie in de tijd, wat zelfs het geval is bij farmaceutische preparaten in tabletvorm. Vloeibare preparaten zijn zelfs gevoeliger voor verlies van effect. De onderstaande doseringen verwijzen naar T3 met volledige potentie, zoals het geval is bij farmaceutische producten waarvan de houdbaarheidsdatum niet is verstreken. In veel gevallen bevatten andere T3-producten minder of veel minder T3 dan aangegeven op het etiket.

dosering van t3 - liothyronine (cytomel)

Om deze reden wordt aanbevolen om te zoeken naar farmaceutische T3, bij voorkeur van Amerikaanse of Europese afkomst. Anders kan de dosering onzeker en bedrieglijk zijn. Een persoon zou bijvoorbeeld kunnen waarnemen een dosering van 150 mcg als een geschikte dosering bij gebruik van een product met een lage potentie, maar 150 mcg van een volledig effectief product als een extreme overdosis.

er zijn twee doseringsmethoden voor T3 die het meest uitgebreid zijn

In de eerste benadering is het doel om een ​​aanhoudende voorsprong in vetverlies te bereiken of om een ​​vrijwel ideale persoonlijke lichaamssamenstelling te behouden. Bij deze benadering is de T3-dosering erg laag en bedraagt ​​deze bij voorkeur 12,5 mcg / dag, maar in sommige gevallen ook tot 25 mcg per dag. Aan de onderkant van dit bereik zullen schildkliertests doorgaans geen detecteerbare onderdrukking van de schildklierfunctie laten zien, zelfs niet bij langdurig gebruik. Aan de bovenkant wordt soms een matige onderdrukking waargenomen, maar de resultaten zijn beter dan wanneer geen T3 wordt gebruikt en de onderdrukking is snel omkeerbaar na stopzetting van T3.

Bij de tweede benadering is het doel om een ​​vrij constante toename van het vetverlies te bereiken, waarbij een onderdrukking van de schildklierfunctie wordt geaccepteerd. De bij voorkeur gebruikte dosering is ongeveer 50 mcg per dag, maar kan in sommige gevallen ook tot 75 mcg per dag zijn. Een dergelijk gebruik dient bij voorkeur niet op de lange termijn plaats te vinden, maar slechts gedurende een beperkte periode, zoals 8 tot 12 weken, ook al is er geen exacte tijdsduur nodig.

Aangezien T3 slechts een korte halfwaardetijd heeft, verdient één inname verdeeld over de dag de voorkeur boven een enkele dosis per dag als de dagelijkse totale dosis niet erg laag is. Een dosering van 12,5 mcg per dag zou b.v. bij voorkeur in één keer 's morgens in te nemen, maar bij een dosering van 50 mcg per dag is het beter om de totale dagelijkse dosis te verdelen over drie of vier doses verdeeld over de dag, dan om de hele hoeveelheid in één keer in te nemen.

bijwerkingen van t3 - liothyronine (cytomel)

Na langdurig gebruik van T3 in een onderdrukkende dosering, wordt de natuurlijke productie van schildklierhormoon enige tijd na het einde van de T3-inname onderdrukt. Over het algemeen lijkt de duur gerelateerd aan de gebruiksduur. In het geval van kortdurend gebruik is er doorgaans geen duidelijke fase van een lage schildklierfunctie na gebruik, maar in een langdurige T3-innamecyclus kan de duur van een lage schildklierfunctie in sommige gevallen tot 6 weken zijn.

Hoge doses T3, die gewoonlijk beginnen bij ongeveer 75 mcg / dag, maar in sommige gevallen niet beginnen voor 100 mcg / dag, kunnen resulteren in een versnelde hartslag en spierzwakte, katabolisch werken of op zijn minst het anabolisme verminderen. Hoge doses anabole steroïden maskeren van nature het laatste effect.

Hoge T3-spiegels verlagen de IGF-1-spiegels, wat de anabole effectiviteit van groeihormonen kan verminderen, maar ze veranderen de effectiviteit van groeihormonen voor vetverlies niet.

Dit brengt sommigen ertoe te geloven dat T3 de bijwerkingen van groeihormonen vermindert. In werkelijkheid zorgt T3 er echter voor dat dezelfde dosis groeihormonen minder IGF-1 in het lichaam produceert dan normaal. Het zou effectiever zijn om de dosering van groeihormoon eenvoudig te verlagen tot een persoonlijk passend niveau.

Het effect van het verminderen van de werkzaamheid van groeihormonen is vooral uitgesproken bij T3-doseringen boven 50 mcg per dag en lijkt, indien aanwezig, niet merkbaar te zijn als doseringen zoals 25 mcg T3 per dag worden gebruikt.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!