CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Andere Producten

sibutra 20 mg door syntralaboratoria

algemene informatie van sibutra

Het is de nieuwe generatie sibutramine, die naast sibutramine ook taurine, cafeïne en synefrine bevat.

 1. sibutramine

  In Sibutra is het een zogenaamde anorecticum - een eetlustremmer sibutramine begint met een natuurlijk proces in het lichaam, namelijk de chemische reacties van het lichaam tijdens de voedselopname. Als we voedsel voor onszelf nemen, zet de maag uit en zorgt ervoor dat de zenuwuiteinden van de maagwand dit naar de hersenen communiceren. De zenuwuiteinden communiceren met de hersenen via de boodschappersubstanties serotonine en noradrenaline en informeren de hersenen dat de maag strekt, wat resulteert in verzadiging. Dit communicatieproces tussen maag en hersenen duurt ongeveer 15 minuten. Serotonine en noradrenaline worden na het werk door neurotransmitters uit de dokpunten in de hersenen verwijderd.

  Sibutramine is hiervoor verantwoordelijk, waar het voorkomt dat de boodschappersubstanties serotonine en noradrenaline door neurotransmitters worden getransporteerd. Daarom werkt sibutramine als een serotonine-noradrenaline-heropnameremmer. Hierdoor blijven de boodschappersubstanties langer op de aanmeerpunten en ontwikkelen daar hun effect; het gevoel van verzadiging treedt sneller op en duurt langer. Dit resulteert in omgekeerde eetlustonderdrukking en dit effect van sibutramine duurt helaas maar een paar weken. De inname van sibutramine is daarom beperkt vanwege een verlies aan effectiviteit als men gezondheidsaspecten buiten beschouwing laat.

  Een ander effect van sibutramine is een toename van de thermogenese, wat een toename is van de warmteproductie van het lichaam, wat op zijn beurt leidt tot een hoger energieverbruik.

  Volgens de meest geciteerde studie verloor meer dan 20% van de zwaarlijvige proefpersonen meer dan 10% van hun lichaamsgewicht. Nog eens 55% van de patiënten kon hun gewicht met 5% verminderen, wat een zeer opmerkelijk resultaat is als het op het lichaam van een atleet wordt aangebracht.

 2. cafeïne

  Hoewel onderzoek naar het verband tussen cafeïne en gewicht niet definitief is, zijn er enkele theorieën over hoe cafeïne het gewicht kan beïnvloeden, waaronder:

  • Eetlust onderdrukking: Cafeïne kan uw eetlust voor een korte tijd verminderen, maar er is niet genoeg bewijs om aan te tonen dat langdurig gebruik gewichtsverlies bevordert
  • Calorieverbranding: Cafeïne kan de thermogenese stimuleren - een manier waarop uw lichaam warmte en energie genereert bij het verteren van voedsel

 3. taurine

  Taurine is een stof die in het lichaam wordt geproduceerd en wordt verkregen door de consumptie van vlees en vis (voornamelijk). Het heeft veel biologische functies: het ondersteunt niet alleen de neurologische ontwikkeling, maar is ook een belangrijk onderdeel van galzuur. Er wordt gedacht dat het de afbraak van vetten en de opname van voedingsstoffen helpt.

 4. synephrine

  Synephrine wordt voornamelijk gebruikt vanwege de stimulerende effecten en het vermogen om de stofwisseling te stimuleren en gewichtsverlies te bevorderen. Deze geweldige stof blijkt zeer effectief te zijn bij het verminderen van de eetlust en het stimuleren van lipolyse (vetverbranding). Het mooie van synefrine is dat het de stofwisseling lijkt te verhogen en de eetlust kan verminderen zonder de bloeddruk of hartslag te beïnvloeden.

dosering en toediening van sibutra

De metabolieten van sibutramine hebben een halfwaardetijd van 14-16 uur, daarom is een eenmaal daagse dosis voor het ontbijt voldoende. Het wordt meestal gestart met 10-15 mg, wat in de meeste gevallen tot het gewenste resultaat moet leiden. Als deze dosering niet voldoende is, kan deze worden verhoogd tot maximaal 30 mg, wat de absolute bovengrens zou moeten zijn. Tijdens de intake moet altijd rekening gehouden worden met de bloeddruk.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!