CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden

Selank

Meer aandacht, meer concentratie en onderdrukking van angst. Dit is een klein deel van de effecten van de peptide Selank. Beide atleten gebruiken dit peptide voor algemeen welzijn en focus tijdens de training, maar ook voor studenten en zakenmensen om beter te leren en te werken. Alles wat je moet weten over dit peptide lees je hier:

algemene informatie over Selank

Het neuropeptide is de synthetische versie van het door het lichaam zelf geproduceerde peptide Tuftsin. Selank behoort tot de hexapeptiden en heeft een breed spectrum aan effecten en toepassingsgebieden. Selank wordt onder meer in de Amerikaanse geneeskunde gebruikt om angst en fobieën te bestrijden. Het effect van Selank lijkt sterk op het effect van de sedatieve benzodiazepines, maar zonder de verdovende, dus sedatieve bijwerkingen. Als vervanging voor extreme medicijnen zoals anxiolytica en nootropica, kan Selank worden gebruikt om depressie, angst en angst in het algemeen te bestrijden. Daarnaast vermindert Selank mentale stress, wat weer een positief effect heeft op verschillende gebieden.

Selank is nauw verwant aan het peptide Semax, ook een recent ontwikkeld peptide. Selank zou echter de veel efficiëntere variant van deze twee peptiden moeten zijn. In Duitsland zijn deze peptiden nog steeds erg onbekend vanwege het gebrek aan marketing en onwetendheid op dit gebied.

effecten van selank

Selank fungeert als een beter nootropisch middel vanwege de bovengenoemde nauwe gelijkenis met het lichaamseigen peptide Tuftsin. Het verhoogt dus de focus en het algemene concentratievermogen van de gebruiker, vermindert mentale vermoeidheid, verscherpt de mentale scherpte en vergroot de geheugencapaciteit voor leerprocessen. Het eerste merkbare effect is meestal de stabilisatie van de stemming, evenals een sterk verbeterd algemeen welzijn.

Naast de genoemde effecten helpt Selank ook bij een veel krachtiger immuunsysteem. Dit is bijvoorbeeld merkbaar in het feit dat gebruikers veel minder snel ziek worden, ook al worden ze in hun omgeving blootgesteld aan extreem besmettelijke influenza-infecties.

effecten van selank in overzicht

  • Verbeterde leer- en geheugenprestaties
  • Meer aandacht
  • Verhoogde mentale helderheid
  • Verhoogde nieuwsgierigheid
  • Verbeterde hersenactiviteit
  • Angsten bestrijden
  • Het immuunsysteem versterken
  • Verminderd verslavend potentieel
  • Stemming stabiliseert

dosering van selank

De gebruiksduur is tussen 10 dagen en het open einde, afhankelijk van waar de gebruiker het voor gebruikt.

De subcutaan geïnjecteerde dosis varieert tussen 250 mcg en 3 mg, afhankelijk van het toepassingsgebied. Degenen die Selank bijvoorbeeld gebruiken voor examenvoorbereiding of zakelijke afspraken, zouden het goed moeten doen met een dosering van 250-500 mcg. Doseringen boven deze limiet worden gebruikt om depressie, ernstige angst enz. Te bestrijden.

Lage doses, bij 250-500 mcg, zijn voldoende om eenmaal daags 's ochtends te injecteren. Hogere doses moeten worden verdeeld in twee injecties, 's morgens en' s avonds.

bijwerkingen van selank

Bij doses tussen 250-500 mcg zijn geen bijwerkingen bekend. Door de zeer milde toxiciteit van Selank kan een hogere dosering tot vermoeidheid leiden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!