CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden

MOD GRF (CJC-1295 geen DAC)

CJC 1295 zonder DAC is een peptidehormoon van 30 aminozuren, in de gemeenschap beter bekend als een GHRH (groeihormoon-vrijmakend hormoon). Wat dit in wezen betekent, is dat dit peptide gedurende een lange periode een reeks pulsen afgeeft, wat gewoonlijk neerkomt op minder injecties. Hoewel de belangrijkste functie van CJC 1295 bij het creëren bleek de eiwitsynthese te stimuleren, verhoogde de groei van spierweefsel en vele andere voordelen. CJC 1295 helpt ook de hersteltijden van verwondingen, vermindert lichaamsvet, versterkt het immuunsysteem en de botdichtheid en cellulair herstel (huid en organen). Om veel misvattingen op te helderen, laten we de semantiek vanaf het begin uit de weg ruimen. CJC 1295 zonder DAC is geen CJC-1295, maar heeft de verkeerde naam Mod GRF. Als een peptide geen DAC bevat, is het eigenlijk geen CJC 1295, maar wordt het zo genoemd.

algemene informatie over mod grf (cjc-1295 no dac)

GHRH's worden specifiek gecombineerd met GHRP's om een ​​synergie tussen de peptiden te creëren die de lichaamseigen voorraden groeihormoon zal ontsluiten. Hoewel veel peptiden in een bepaalde hoedanigheid op zichzelf werken, is het het meest voordelig om uw GHRH naast een GHRP uit te voeren. Daarom is CJC 1295 zeer wenselijk en het is een van de meest gebruikte in de bodybuilding-gemeenschap. Op dit moment is er gedebatteerd welke CJC 1295 het beste kan worden gebruikt. Hoewel MOD GRF (CJC 1295 zonder DAC) vaak wordt gebruikt met GHRP's om de hypofyse-GH-puls te verhogen, zullen vaker injecties moeten worden toegediend. De CJC 1295 met DAC zal resulteren in een reeks kleinere pulsen; daarom zullen injecties minder vaak voorkomen - vaak twee tot drie keer per week.

DAC of geen DAC?

Zoals ik hierboven al zei, wanneer iemand de term CJC 1295 zonder DAC ziet, betekent dit echt dat hij naar MOD GRF 1-29 kijkt. Dit tetra-gesubstitueerde peptide is een gemodificeerde versie van het originele GRF 1-29-peptide, beter bekend als Semorelin. Vanwege de extreem korte halfwaardetijd van de oorspronkelijke GRF 1-29 waren chemici in staat het peptide te modificeren om een ​​langere biologische activiteit te bieden die de metabole klaring verminderde. Hoewel de modificatie met MOD GRF 1-29 had geresulteerd in een grotere peptidebinding, zal de gemiddelde gebruiker waarschijnlijk nog steeds twee tot drie keer per dag een GHRP moeten injecteren om de maximale effectiviteit te verkrijgen voor het vrijgeven van endogeen groeihormoon. Toen het medicijnaffiniteitscomplex (DAC) aan CJC 1295 werd toegevoegd, was er een nog grotere mogelijkheid om kleinere GH-pulsen te gebruiken (wat ooit werd beschouwd als een bloeding) die, in combinatie met een GHRP, de groeihormoonvoorraden zullen activeren om de hele dag en nacht los te laten. Toen de DAC-component werd toegevoegd, zorgde dit ervoor dat de halfwaardetijd van het peptide kon worden verlengd tot ongeveer een week en zorgde ook voor stabielere bloedspiegels na injectie. Nu we begrijpen hoe belangrijk de DAC-factor is, wordt dit een veel levensvatbaardere en kosteneffectievere manier om CJC 1295 met DAC samen met een GHRP te gebruiken. Wanneer de DAC wordt toegevoegd, kan deze binden aan albumine dat het lichaam circuleert, waardoor het letterlijk dagen kan duren terwijl het op zoek is naar receptoren om aan te binden. Kortom, als u liever kortere pieken van GH-release gebruikt, dan zal het gebruik van de MOD GRF 1-29 (CJC 1295 zonder DAC) optimaal zijn. Als u echter de voorkeur geeft aan minder injecties en toch uw groeihormoonvoorraden wilt ontketenen, dan zouden 2-3 keer per week injecties van CJC 1295 met DAC samen met uw dagelijkse injectie van GHRP de manier zijn om de afgifte van groeihormoon te maximaliseren.

dosering en gebruik van mod grf (cjc-1295 geen dac)

De naamgeving heeft je misschien voor een lus geworpen, maar laat dat je er niet van weerhouden om de reden te begrijpen waarom je een van de beste GHRH's die er zijn zou moeten gebruiken. CJC 1295 is waarschijnlijk de beste en meest gebruikte GHRH samen met de door u gekozen GHRP. Net als alle andere peptiden waarmee u te maken heeft, is het een delicaat gelyofiliseerd poeder dat uit het licht en op een koele, droge plaats moet worden bewaard. Reconstitutie wordt gedaan met bacteriostatisch water of natriumchloride bedoeld voor injectie. Zoals eerder vermeld, moet, om de natuurlijke afgifte van groeihormoon na te bootsen door de natuurlijke pieken die u gedurende de dag zou bereiken, MOD GRF 1-29 (CJC 1295 zonder DAC) 1-3 keer per dag worden geïnjecteerd in doses van 100 mcg-200 mcg samen met uw GHRP naar keuze. Nu, de meest kosteneffectieve en naar mijn mening betere manier om CJC 1295 te gebruiken, is om te gaan met de CJC 1295 met DAC. Hierdoor kan de bodybuilder of atleet tweemaal per week 2 mg CJC 1295 met DAC injecteren, samen met hun dagelijkse injectie van GHRP. Dit zal kleinere maar frequentere groeihormoonpulsen bieden die een gebruiker idealiter dichter bij exogene HGH-doses zouden brengen.

conclusie

Concluderend, CJC 1295 met DAC is een krachtig groeihormoon-vrijmakend hormoon dat effectief kan worden gebruikt met een GHRP om de grootste endogene groeihormoon-vrijmakende bodybuilders en atleten te maximaliseren. Hoewel CJC 1295 met DAC iets duurder kan zijn dan MOD GRF 1-29 (CJC 1295 zonder DAC), is het nog steeds de geprefereerde en krachtigere GHRH-component in uw peptideprotocol.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!