CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden

hgh-fragment 176-191

HGH-fragment is populair en staat bekend als een alternatief voor conventionele HGH, omdat wordt gezegd dat het meerdere effecten heeft en aan de andere kant minder bijwerkingen heeft, het peptide-HGH-fragment 176-191, meestal geschreven HGH-fragment 176-191. Het wordt specifiek gebruikt om vet te verbranden en tegelijkertijd spiermassa op te bouwen. Alles wat je moet weten over dit peptide vind je hier:

algemene informatie over hgh-fragment 176-191

HGH Fragment 176-191 is een injecteerbaar peptide, dat een geconcentreerde en gestabiliseerde variant is van de groeihormoonafgevende factor GRF, die ervoor zorgt dat het lichaam de afgifte van groeihormonen radicaal verhoogt, terwijl het qua structuur ook sterk lijkt op groeihormoon HGH en dergelijke, zou zelfs een 12,5 keer sterker effect hebben. Het maakt dus deel uit van het groeihormoonmolecuul, dat voornamelijk verantwoordelijk is voor vetverbranding en spieropbouw.

Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat het HGH-fragment 176-191 een effectieve behandeling is voor obesitas en algemene obesitas, en veel veiliger is dan traditionele groeihormoontherapieën.

effecten van hgh-fragment 176-191

De belangrijkste taak van dit samengestelde HGH-achtige peptide is het verminderen van buikvet, voornamelijk gericht op visceraal vet, zonder de bloedglucosespiegels negatief te beïnvloeden. Het verhoogt ook de spiermassa en de spierdichtheid. Andere positieve kenmerken van het HGH-fragment 176-191 zijn onder meer eiwitsynthese, vasculariteit door verhoogde stikstofretentie, verhoogde botmineraaldichtheid, betere slaap en verhoogde kracht door hyperplasie. De dosering van HGH Fragment 176-191:

De bekende gemiddelde dosis van de stof is 2-6 IE of (500-1000 mcg) per dag verdeeld in twee of drie doses, bijvoorbeeld 's ochtends voor het ontbijt, na de training en' s avonds voor het slapengaan. Studies tonen aan dat het gebruik van HGH-fragment 176-191 in 30 dagen een significante vermindering van lichaamsvet veroorzaakt.

effect van hgh fragment 176-191 in overzicht

  • Een toename van de vetvrije massa
  • Een afname van lichaamsvet, vooral buikvet
  • Een toename van de groei van botweefsel
  • Dient als een anti-verouderingspeptide

populaire stapels om hgh fragment 176-191

  • Voor de productie van droge massa, combineer eenvoudig HGH-fragment 176-191 met PEG-MGF, GHRP-2 of GHRP-6
  • Om droge massa op te bouwen, wordt HGH-fragment 176-191 het best gecombineerd met CJC-1295 of CJC-1295 DAC IGF-LR 13 of sermorelin
  • Om het uithoudingsvermogen en energieniveau te verhogen, wordt fragment 176-191 gecombineerd met het peptide thymosine beta 4
  • Om een ​​anti-aging effect te bereiken, combineer je eenvoudig HGH-fragment 176-191 met ipamorelin

bijwerkingen van hgh-fragment 176-191

De meeste studies rapporteerden geen bijwerkingen bij continu gebruik binnen de limieten van gemiddelde rationele doseringen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!