CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Peptiden

follistatin 344

Follistatine is een specifiek eiwit of peptide en remt specifiek de afgifte van het quasi-negatieve stimulerende hormoon myostatine, dat verantwoordelijk is voor het beperken van de spieropbouw en voor het verminderen van spiermassa. Follistatin is dus de tegenhanger van myostatin. Follistatin 344 is daarom een ​​natuurlijk voorkomend peptide en een extreem krachtige en effectieve myostatine-remmer.

effect van follistatin 344

Zoals al kort vermeld, bevordert myostatine de vermindering van zogenaamde myotubes, d.w.z. skeletspiervezels. Dit resulteert uiteindelijk in zowel de remming van spieropbouw als in het algemeen in spiervermindering. Bovendien regelt het myostatine-eiwit de spiergroei door ongecontroleerde groei van skeletspieren te voorkomen. Follistatin 344 speelt opnieuw de hoofdrol bij de regulering van myostatine. Het werkt als een zeer nauwkeurig filter in de skeletspieren en filtert in feite, zoals het peptide ACVR2B (ACE-031), de spieropbouwende remmende eiwitten, voornamelijk myostatine, en deactiveert ze. Zo komt de naam Myostatin Inhibitor tot stand.

effecten van follistatin 344 in overzicht

  • Zorgt over het algemeen voor de toename van spiermassa
  • Verhoogde kracht en uithoudingsvermogen
  • Verhoogt het algehele spiervolume
  • Zorgt voor een sterkere overbelasting van het spierstelsel, dus voor meer groei
  • Verbetert de slaap
  • Versterkt bovendien de gewrichten en het bindweefsel
  • Ondersteunt een zeer sterke vetverbranding

aanbevolen inname van follistatine 344

Volgens de Amerikaanse forums zijn de meest veelbelovende doses gedurende 10 dagen dagelijks 100 mcg, gevolgd door een pauze van 10 dagen. Deze cyclus wordt naar wens herhaald.

Een andere, echter zeer lage dosering is de injectie van 100 mcg elke 10 dagen.

Daarnaast wordt de combinatie met GHRP 2 of GHRP 6 of het gebruik van PEG MGF aanbevolen, enerzijds om de anabole effecten van FOLLISTATIN 344 te versterken en anderzijds om de gewrichten en pezen te beschermen.

bijwerkingen van follistatin 344

  • Kan tot ernstige vermoeidheid leiden
  • Verhoogt sterk uw hongergevoel

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!