CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
SARMs
YK-11, 4mg/tab (50 tabs), Magnus Pharmaceuticals

YK-11

4mg/tab (50 tabs)
Magnus Pharmaceuticals
|
68.00 €

Hoeveelheid :   

YK-11

Een selectieve androgeenreceptormodulator (SARM), die effectiever zou werken dan conventioneel testosteron zonder de steroïde-typische bijwerkingen, en ook een zeer populaire myostatine-remmer is, is de nieuwe en nog onontdekte, maar beschikbare SARM met de naam YK -11. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, is hier:

algemene informatie over YK-11

YK-11 is een nieuwe orale SARM, een selectieve androgeenreceptormodulator, die parallel met zijn werking als SARM ook fungeert als een remmer van myostatine. YK-11 heeft een enorm hoge biologische beschikbaarheid en er is ook aangetoond dat YK-11 zeer selectief bindt aan de androgeenreceptoren van het spierweefsel. Hoewel er nog veel onderzoek nodig is met deze stof, is het duidelijk dat YK-11 anabolischer werkt dan testosteron, zonder de steroïde-achtige bijwerkingen. De remming van het proteïne myostatine (GDF-8) veroorzaakt door YK-11 draagt ​​er ook toe bij dat het anabole potentieel van deze stof aanzienlijk hoger is dan in de tot nu toe beschikbare SARM's.

effecten van YK-11

Tot dusver is aangetoond dat het effect van YK-11 veel sterker is dan dat van LGD-4033. Er werd gevonden dat YK-11 sterkere anabole eigenschappen heeft in vergelijking met LGD-4033 en lagere androgene bijwerkingen met dezelfde dosering. Bovendien produceerden spiercelculturen onder invloed van YK-11 significant meer anabole groeifactoren dan onder invloed van DHT, namelijk dihydrotestosteron, de meest bioactieve vorm van testosteron. YK-11 maakt het spierstelsel mogelijk, naast het algemene effect als SARM, vanwege de sterk verhoogde productie van follistatine, de tegenhanger van myostatine, een aanzienlijk groter groeipotentieel. YK-11 zorgt er blijkbaar voor dat spiercellen significant meer follistatine produceren dan onder invloed van DHT. Het eiwit myostatin, precies tegenover het follistatin, zorgt ervoor dat de spieropbouw in vereenvoudigde termen niet wordt beperkt. Door myostatine te remmen, is de spieropbouw veel uitgebreider en sneller dan normaal het geval zou zijn.

dosering van YK-11

In de doseringen spreekt men tot nu toe van 2-10 mg verdeeld in 1-2 doses per dag voor ideale resultaten. Deze lage dosering geeft op zijn beurt het sterke potentieel van deze SARM aan. De intakeperiode mag niet langer zijn dan 6-8 weken. Hoewel er weinig bekend is over de onderdrukking van de lichaamseigen aanmaak van testosteron, dient men omwille van de veiligheid een zogenaamde PCT uit te voeren, d.w.z. postcyclustherapie. Daarnaast wordt de inname van zink aanbevolen tijdens het gebruik van YK-11 als natuurlijke aromataseremmer.

bijwerkingen van YK-11

Hoewel sinds de nieuwigheid van deze SARM geen echte bijwerkingen zijn waargenomen, is een onderdrukkend effect op de testosteronbalans van het lichaam waarschijnlijk. Steroïd-typische bijwerkingen zijn grotendeels uitgesloten.

Dit artikel is niet bedoeld om advies of aanmoediging te geven met betrekking tot het onderwerp, noch is het bedoeld om de toepassing te suggereren, maar alleen om informatie over dit onderwerp te geven!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!