CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Vet Verbranders
  |  Orlistat
Xenical, 120mg/tab (21 tabs), Roche

Xenical

120mg/tab (21 tabs)
Roche
|
30.00 €

Hoeveelheid :   

orlistat (xenical)

Orlistat (Xenical) is een medicijn dat wordt voorgeschreven aan mensen met obesitas, waardoor ze al het extra vet uit het lichaam verliezen. Dit afslankmiddel wordt speciaal voorgeschreven aan mensen met gezondheidsproblemen zoals diabetes, bloeddruk of hoog cholesterol.

algemene informatie over orlistat (xenical)

Xenical heeft unieke fysische en chemische eigenschappen die de pil het meest ideaal maken voor het behandelen van obesitas. Inderdaad, het medicijn wordt beschouwd als een van de gastro-intestinale lipaseremmers. De pil voor gewichtsverlies is oplosbaar in ethanol en methanol. In tegenstelling tot andere actieve ingrediënten is orlistat absoluut onoplosbaar in water. De inactieve ingrediënten van het medicijn zijn natriumlaurylsulfaat, microkristallijne cellulose, povidon en natriumzetmeelglycolaat. De fysieke eigenschappen van deze pil voor gewichtsverlies staan ​​in schril contrast met andere medicijnen van dezelfde categorie. Het is uitsluitend bedoeld voor orale toediening. Met betrekking tot chemische eigenschappen zijn de metabolieten gebonden aan plasma-eiwitten. De halfwaardetijd van de primaire metaboliet is drie uur, terwijl die van de secundaire metaboliet 13,5 uur is. En dit is toevallig de reden voor het langzame eliminatieproces in het lichaam. De algemene halfwaardetijd van het medicijn is korter en daarom kan de doseringsfrequentie met regelmatige tussenpozen zijn.

Orlistat (Xenical) is echter het populairst onder de bodybuilders die dit medicijn samen met hun trainingsroutine als voedingssupplement gebruiken. De belangrijkste functie van dit supplement is om de vetten te absorberen en te voorkomen dat ze zich in het lichaam ophopen. Dit medicijn is in feite een gastro-intestinale lipaseremmer die voorkomt dat de vetten zich in het lichaam nestelen, met een absorptiesnelheid van dertig procent.

voordelen van orlistat (xenical)

Wanneer het wordt ingenomen in combinatie met oefeningen met een harde kern en een vetarme routine, zou dit recept de beste resultaten opleveren. Voordat u dit medicijn gebruikt, wordt geadviseerd om een ​​arts te raadplegen om complicaties te voorkomen. Als algemeen patroon wordt het echter een uur na de consumptie van een maaltijd met vetten ingenomen. Bodybuilders wordt geadviseerd om het driemaal daags in te nemen als supplementenroutine.

Hieronder volgen enkele van de duidelijke voordelen van het gebruik van Orlistat (Xenical):

  • Vermindert het gewicht tot 10%, wat de reden is waarom het een van de meest aanbevolen medicijnen is voor bodybuilders
  • Helpt bij het verlagen van de bloeddruk en het suikerniveau
  • Het is perfect gezond voor het spijsverteringssysteem zonder bijwerkingen op het cardiovasculaire systeem
  • Deze drug is niet verslavend
  • Het tolerantieniveau van dit recept is ook hoog

De pil kan echter, samen met zijn voordelen, ook leiden tot bepaalde bijwerkingen zoals ernstige lage rugpijn, bloed opmerken tijdens het plassen, minder dan normaal plassen, kortademigheid, gewichtstoename, zweten en slaperigheid.

dosering van orlistat (xenical)

Orlistat-medicatie kan via de mond met vloeistof worden ingenomen. Het wordt aanbevolen om driemaal daags één capsule Orlistat (Xenical) van 120 mg in te nemen. De capsule moet tijdens of na een uur worden ingenomen bij elke maaltijd die vetten bevat.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!