CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
Veboldex, 250mg/ml (10ml vial), Thaiger Pharma

Veboldex

250mg/ml (10ml vial)
Thaiger Pharma
|
46.00 €

Hoeveelheid :   

boldenon undecylenate (equipoise)

Voor bodybuilders die de vetvrije massa gedurende een lange cyclus willen vergroten, kan Equipoise een goede aanvulling zijn op uw stapel. Equipoise is een injecteerbare anabole steroïde en de chemische naam is Boldenone Undeclynate. Equipoise wordt voornamelijk gebruikt door powerlifters en gewichtheffers, omdat het een bekend vulmiddel is dat de vetvrije massa verhoogt. Dat gezegd hebbende, deelt EQ een nuttig gebruik in de cirkel van powerlifting.

algemene informatie over boldenon undecylenaat (equipoise)

Men kan Equipoise ook kopen onder verschillende andere handelsnamen, zoals Ganabol, Equigan en Ultragan. Het medicijn wordt voornamelijk gebruikt vanwege zijn gestage en geleidelijk massa-toenemende eigenschap. Omdat het niet veel waterretentie veroorzaakt, is EQ ook effectief in het verbeteren van de vasculariteit.

Het basiskarakter van Equipoise omvat twee kenmerken. Ten eerste - het is net zo anabool als testosteron en werkt ook als een androgene steroïde. In vergelijking met andere massabouwende steroïden zoals Deca, kan Equipoise-winst relatief teleurstellend zijn. De 'droge' winsten komen langzamer en de gewichtstoename op EQ zal niet zo diep zijn als Deca in combinatie met testosteron. Dat gezegd hebbende, ik hou van het gebruik van EQ in termen van krachttoename en vasculariteit.

Als je die magere, gespierde look voor Instagram wilt hebben, dan is het medicijn een ideale keuze om deel uit te maken van je steroïde cyclus. Een belangrijk ding over Boldenone Undecylenate is dat het op beide manieren kan worden gebruikt. Met andere woorden, als u het medicijn met andere sterkere androgene steroïden wilt gebruiken, dan is het een waardevol vulmiddel. EQ is uiterst veelzijdig en kan redelijk worden gestapeld met zo ongeveer alles. Het is geweldig met Deca, Tren, Masteron, enz. Als je Equipoise wilt gebruiken als een op zichzelf staande steroïde of met Winstrol, dan werkt het ook als een uitstekend snijmiddel ... zolang je de hongerhonger die EQ kunt beheersen staat erom bekend dat het veroorzaakt.

Maar laten we, voordat u ermee begint, enkele van de nuttige effecten bekijken. Boldenone Undeclynate heeft vooral de voorkeur boven andere steroïden omdat het verschillende gezondheidsvoordelen heeft voor zijn gebruikers. Vanwege het langzame conversiepercentage naar oestrogeen (aromatisering), heeft het medicijn geen oestrogene bijwerkingen. Bodybuilders kunnen EQ gebruiken met weinig merkbare negatieve bijwerkingen van 600 mg tot 1 gram per week. Ten tweede zijn er geen virilisatiesymptomen met deze steroïde. Vrouwelijke lifters kunnen het dus gebruiken zonder veel angst om permanente schade aan de voortplantingsorganen of verdieping van hun stem te veroorzaken.

bijwerkingen van boldenon undecylenate (equipoise)

Hoewel Equipoise een relatief milde injecteerbare stof is, zijn er ook mogelijke risico's. Het meest opvallende effect van Equipoise is het vermogen om het aantal rode bloedcellen te verhogen. Hoewel het een algemeen kenmerk is van anabole steroïden, is het effect in dit specifieke medicijngeval enigszins groter. Als je ooit hebt gezien dat een powerlifter zichzelf opensneed en een bijna zwartachtige teerachtige kleur liet bloeden ... nou, EQ-gebruik is waarschijnlijk een bijdragende factor. Een ander veelvoorkomend nadelig effect van deze anabole steroïde die gebruikers gewoonlijk meldden, was een verhoogde eetlust. Dit is absoluut geweldig voor ballaststoffen, maar kan het ook erg moeilijk maken om tijdens het gebruik een dieet te volgen.

Enkele andere typische problemen van Equipoise zijn een vette huid, acnevorming en gyno. Daarnaast melden gebruikers ook onderdrukking van hormonen, zoals endogeen testosteron. Het is dus altijd raadzaam voor de gebruikers om het medicijn nooit alleen te nemen. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot seksuele disfunctie. Gebruik altijd testosteron als basis voor elke cyclus!

dosering van boldenon undecylenate (equipoise)

Normaal gesproken gebruiken bodybuilders EQ gedurende ten minste 12 weken in een cyclus, maar als u streeft naar kwaliteitsgewicht en krachttoename, verleng dan het gebruik van het medicijn tot 16 weken. Als je pittig bent en over het algemeen een nog langere cyclus hebt, is het prima om EQ nog langer te laten draaien - cycli van 20 weken zijn niet ongehoord.

Als u een door drugs geteste bodybuilder bent, wordt EQ een van uw slechtste keuzes voor chemische verbetering. Afgezien van het voor de hand liggende feit dat het door elke grote atletische organisatie wordt verboden, kan de detectieperiode van EQ tot 5 maanden duren na stopzetting van het gebruik ervan, en is het heel gemakkelijk te detecteren in bloed- en urinetests. Dit is de reden waarom je meestal geen meldingen hoort van atleten die worden gepopt voor EQ - de meeste mensen weten beter als het gaat om het ontwerpen van een protocol dat bedoeld is om drugstests te omzeilen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!