CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Orale Steroïden
Turinabol, 10mg/tab (50 tabs), Alpha Pharma

Turinabol

10mg/tab (50 tabs)
Alpha Pharma
|
36.00 €

Hoeveelheid :   

chloordhydromethyltestosteron (orale turinabol)

Een vaak verward met Dianabol, maar effect-bijwerking technisch populairder orale anabole steroïden is orale Turinabol. Het is al tientallen jaren populair bij zijn gebruikers en biedt de gebruiker een extreem krachtig effect, met verminderde bijwerkingen in vergelijking met veel andere orale anabole steroïden. Alles wat u over dit onderwerp moet weten, vindt u hier:

algemene informatie over chloordehydromethyltestosteron (orale turinabol)

Oral Turinabol is de voormalige officiële merknaam voor de werkzame stof chloordhydromethyltestosteron. Orale Turinabol werd in de jaren zestig in de DDR gebruikt ter ondersteuning van dopingprogramma's van verschillende Oostblok-atleten tot de jaren zeventig en tachtig als anabole steroïde voor spieropbouw. In het kader van de staatsdoping van de DDR werd Oral Turinabol zonder hun medeweten gedeeltelijk toegediend aan maximaal 10.000 atleten uit alle disciplines. Dit toepassingsgebied en het feit dat Oral Turinabol niet meer beschikbaar was sinds het stopzetten van de productie van Jenapharm in de jaren 1990, leidde tot een cultus rond deze steroïde, wat er uiteindelijk toe leidde dat sommige ondergrondse laboratoria Oral Turinabol in hun programma introduceerden. Aangezien er geen officieel goedgekeurd geneesmiddel op de markt is dat het anabole androgene steroïde chloordhydromethyltestosteron bevat, is de potentiële gebruiker afhankelijk van producten van ondergrondse laboratoria.

effecten van chloordehydromethyltestosteron (orale turinabol)

De anabole androgene steroïde chloordehydromethyltestosteron is structureel een steroïde, die in zijn structuur een kruising is tussen de steroïden Dianabol, d.w.z. Methandienon en Clostebol, 4-chloortestosteron. Orale Turinabol heeft dezelfde basisstructuur als Dianabol, die werd uitgebreid door de 4-chloorgroep van Clostebol. Om deze reden wordt Oral Turinabol ook vaak vergeleken met Dianabol, maar er zijn ook significante verschillen in de effecten en bijwerkingen van deze twee anabole androgene steroïden, naast de overeenkomsten tussen Oral Turinabol en Dianabol.

Vanwege de afwezigheid van omzetting in oestrogeen in Oral Turinabol en het lagere androgene effect van Oral Turinabol in vergelijking met Dianabol, produceert het niet zo'n dramatische toename in kracht en massa als Dianabol. Het spieropbouwende effect wordt door gebruikers beschreven als ergens tussen de overeenkomstige effecten van oxandrolon en Dianabol. De door Oral Turinabol bereikte groei is echter van een veel hogere kwaliteit dan de spiermassa die met behulp van Dianabol wordt bereikt. Door het ontbreken van door oestrogeen geïnduceerde waterretentie is de spiermassa die is opgebouwd met behulp van Oral Turinabol aanzienlijk harder en duidelijker dan na een opbouwfase met Dianabol. Vanwege deze kenmerken wordt Oral Turinabol zowel tijdens de opbouwfase als tijdens de dieetfase en wedstrijdvoorbereiding gebruikt.

Afgezien van bodybuilders, is Oral Turinabol ook erg populair bij andere sporters, omdat chloordhydromethyltestosteron de kracht en prestaties aanzienlijk verhoogt, zonder een overmatige door water veroorzaakte gewichtstoename.

dosering van chloordehydromethyltestosteron (orale turinabol)

De doseringen die in de praktijk bij bodybuilders worden waargenomen, liggen tussen 20 en 40 mg per dag. Zelfs vrouwelijke bodybuilders gebruiken Oral Turinabol af en toe. Hier beginnen de doseringen in de praktijk met 5 mg per dag, doses boven 10 mg kunnen leiden tot significante door androgeen veroorzaakte mannelijkheid. Aangezien het effect van Oral Turinabol met 16 uur langer is dan dat van Dianabol, nemen de meeste gebruikers Oral Turinabol tweemaal daags in.

bijwerkingen van chloordehydromethyltestosteron (orale turinabol)

Orale Turinabol wordt ook vaak beschouwd als een mildere en meer aanvaardbare vorm van Dianabol, omdat het minder bijwerkingen heeft dan Dianabol. Dit komt onder meer doordat Oral Turinabol minder sterk androgeen is dan Dianabol, wat leidt tot minder door androgenen veroorzaakte bijwerkingen zoals een vette huid, acne, agressie en bevordering van een bestaande erfelijke haaruitval. Bovendien kan Oral Turinabol niet worden omgezet in oestrogeen door de bijgevoegde 4-chloorgroep in het lichaam zoals Dianabol door een aromatase-enzym. Bij gebruik van Oral Turinabol worden de oestrogeen-geïnduceerde bijwerkingen zoals verhoogde waterretentie, hypertensie en gynaecomastie, die vaak geassocieerd worden met de inname van Dianabol, geëlimineerd. Aangezien zowel Oral Turinabol als Dianabol 17-alfa-gealkyleerd is, hebben beide stoffen ongeveer hetzelfde potentieel voor leverbeschadigende effecten.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!