CATEGORIEËN
Andere Producten
ED Pillen
Injecteerbare Steroïden
Menselijk Groeihormoon (HGH)
Orale Steroïden
Peptiden
Postcyclustherapie (PCT)
SARMs
Speciale Aanbiedingen
Stimulerende Middelen
Vet Verbranders
Injecteerbare Steroïden
  |  Trenbolon Mix
Tritrenbolic 150, 150mg/ml (10 amp), General European Pharmaceuticals

Tritrenbolic 150

150mg/ml (10 amp)
General European Pharmaceuticals
|
60.00 €

Hoeveelheid :   

trenbolon mix

Aangezien in de voorgaande hoofdstukken al twee afzonderlijke trenbolonesters zijn behandeld met trenbolonacetaat en trenbolon enanthaat, mag een combinatiepreparaat van verschillende esters niet ontbreken. Niet in het minst hierdoor, om eens te meer op te ruimen met de ene of de andere mythe.

algemene informatie over trenbolon mix

Een van de grootste mythen over combinatiegeneesmiddelen is dat ze een beter effect moeten hebben en in elk opzicht. De reden hiervoor is de optimale afstemming van de individuele esters. In het bijzonder wordt in het geval van trenbolon vergeten dat er geen officieel medicijn is met een dergelijke samenstelling, laat staan ​​wetenschappelijke studies over het onderwerp. Deze mythe is uitsluitend gebaseerd op preparaten van testosteroncombinaties zoals "Sustanon 250", waarvan de testosteronesters zodanig op elkaar zijn afgestemd dat ze zowel een direct als een langdurig effect hebben. Het wordt echter snel vergeten dat medicijnen zoals "Sustanon 250" worden gebruikt in de testosteronvervangende therapie en daarom slechts om de paar weken worden geïnjecteerd. Maar wat gebeurt er als iemand met het idee komt en een dergelijke voorbereiding, zoals gebruikelijk in bodybuilding-kringen, eenmaal per week of vaker wordt geïnjecteerd? Juist, het eigenlijke doel, namelijk een vrij constant gehalte aan werkzame stof over meerdere weken, wordt gemist. Sommige extreme niveaufluctuaties zijn het enige logische gevolg, inclusief alle bijbehorende bijwerkingen.

Dit is ook het geval bij combinatiepreparaten die verschillende trenbolonesters bevatten. Terwijl de langere esters, zoals het enanthaat, zich in weken min of meer uniform ontwikkelen, wordt nieuw trenbolon herhaaldelijk geïnjecteerd door een of meer wekelijkse injecties, wat leidt tot nieuwe niveaufluctuaties als gevolg van de kortetermijnesters zoals het acetaat.

Een andere mythe over combinatiepreparaten is dat ze een intensere "kick" zouden geven. Terwijl de langetermijnesters een vaste stofbasis opbouwen, zouden de kortetermijnesters na elke injectie een verdere prestatieverbetering moeten opleveren. Niet helemaal uitgesloten, het maakt niet echt uit waarom het gehalte aan actieve stoffen wordt geaccepteerd als een achtbaanrit, als het gebruik van trenbolon enanthaat een constante prestatieverbetering kan bereiken. In plaats van 100 of 200 mg trenbolon enanthaat of hexahydrobenzylcarbonaat toe te voegen en het effect na elke injectie door kortdurende esters op korte termijn te vergroten, zou het verstandiger zijn om over te schakelen naar 300 of 400 mg trenbolon enanthaat als een enkele werkzame stof per week om het constante effect te voelen.

Wat het basiseffect van trenbolon betreft, raad ik het profiel van trenbolonacetaat aan. Of het nu een acetaat-, enanthaat- of hexahydrobenzylcarbonaatester is of in de vorm van een combinatiepreparaat - trenbolon zet in geen enkele dosering om in oestrogenen. Bijwerkingen zoals verhoogde wateropslag of ophoping van vet in de probleemzones zijn niet te verwachten bij de toepassing.

Hoewel trenbolon lang niet zo androgeen is als altijd werd beweerd, zorgt het toch voor een goede beet tijdens de training, wat wordt verklaard door de verzwakking van de omzetting van cortison in cortisol en de preventie van de binding van cortisol aan de overeenkomstige receptoren. Een ander positief effect van cortisolblokkering is een sterk antikatabool effect, aangezien cortisol zelf een spierafbrekende werking heeft. Dit effect is vooral belangrijk tijdens een zwaar wedstrijddieet. Vooral in combinatie met testosteron en / of stanozolol kan trenbolon helpen om hardwerkende spiermassa te behouden. Als dit alleen niet voldoende is om het te zien als een optimale competitie-steroïde, moet u weten dat het werkt als een aldosteron-antagonist voor een verhoogde uitscheiding van natrium en vloeistof, d.w.z. werkt diuretisch. Dit verklaart gedeeltelijk de dramatische verbeteringen in vorm die optreden bij gebruik van trenbolon. Trenbolon is ook uitermate geschikt voor massaopbouw, omdat het naast een intens anabool effect ook de IGF-1-productie stimuleert.

bijwerkingen van trenbolon mix

De bijwerkingen van trenbolon zijn natuurlijk de typische progesteroneffecten voor niet-testosteronderivaten en bijbehorende libido- en potentieproblemen. Een gynaecomastie mag niet optreden tijdens gebruik, maar kan niet voor honderd procent worden uitgesloten, vooral als er verhoogde oestrogeenspiegels zijn parallel aan het progesteron-effect, bijvoorbeeld wanneer gelijktijdig een depot-testosteron wordt geïnjecteerd. Bovendien beperkt het de aanmaak van testosteron door het lichaam relatief snel en permanent, daarom is een intensieve postcyclustherapie met HCG en clomifeen en / of tamoxifen standaard.

Afgezien hiervan wordt het gebruik van trenbolon vooral beïnvloed door een verhoging van de bloeddruk, een verslechtering van het bloedvetgehalte, slaapstoornissen en, in sommige gevallen, extreme transpiratie. In tegenstelling tot verschillende geruchten valt Trenbolon de nieren niet aan, tot nu toe was er in ieder geval geen enkel wetenschappelijk bewijs te vinden.

dosering en toediening van trenbolon mix

Trenbolon-mengsels zijn, net als testosteron-mengsels, moeilijk te doseren, omdat de verschillende esters niet optimaal op elkaar zijn afgestemd en daardoor medicijnschommelingen in het bloed onvermijdelijk zijn. Om deze reden worden trenbolonmengsels, vergelijkbaar met "Sustanon 250" of "Omnadren 250", gewoonlijk om de drie tot zeven dagen geïnjecteerd. Grotere hoeveelheden van 500 mg worden verdeeld over twee wekelijkse injecties vanwege de typische medicijnconcentraties van 100-200 mg / ml, terwijl lagere doseringen eenmaal per week worden toegediend, meestal elke vijf tot zeven dagen.

post-cyclus therapie

Omdat trenbolon de lichaamsproductie van hormonen sterk verstoort, ongeacht de ester, is een goed doordacht post-cyclusprogramma bijna verplicht. Twee weken voor het einde van de genezing wordt het meestal gedaan met HCG, clomifeen en tamoxifencitraat en daarna direct daarna.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Meer detailsBegrepen!